mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 برای تقسیم بندی،من باید از دو نفر دیگه که اعلام آمادگی کردن، بپرسم ببینم میان یا نه که معلوم بشه دقیقا چندنفریم 2
alimec 23102 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 برای تقسیم بندی،من باید از دو نفر دیگه که اعلام آمادگی کردن، بپرسم ببینم میان یا نهکه معلوم بشه دقیقا چندنفریم حالا شما دوباره براشون دعوت نامه بفرستین.. ولی ما 4 نفر فعلا شروع می کنیم 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 ara engineer گفتن میان با 5 نفر کارو شروع میکنیم 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 شما اصل مطلب رو گرفتینمن ناراحت نشدم ولی اگه یه زمانی خواستی با یه نفر که از نظر علمی ازت جلوتره، همکاری کنی هی بهش نگو وقت ندارم و.. من 19 همین ماه چشمام عمل میکنم و تا یه مدت نمیتونم به چشمام فشار بیارم. و فقط به این دلیله که وقت ندارم. 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 ایشالا تا 19 خدا بزرگه گلم سعی میکنم زودتر ترجمه ها رو تحویل بدم. راستی باید تایپش کنیم؟؟ 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 آره دیگهمیخوایم بزاریم تو سایت تا کی باید آماده باشه؟؟ 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 4شنبه ظهر ایشالا همین هفته؟؟ تاپیش طول میکشه . 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 همزمان باهاش تایپ کن دیگهکلمه به کلمه که نیس آخه من فکر میکردم که هست. باشه. 3
ms_petro83 43 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام دوست عزیز من خیلی علاقه مندم تا حضور فعال داسته باشم، لطفا راهنمایی کنید تا بیشتر با سایت و بخش مهندسی شیمی آشنا بشم و همچنین تعامل داشته باشیم قبلا تو سایت گیگاپیپر بودم و فعالیت هم داشتم 3
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام دوست عزیزمن خیلی علاقه مندم تا حضور فعال داسته باشم، لطفا راهنمایی کنید تا بیشتر با سایت و بخش مهندسی شیمی آشنا بشم و همچنین تعامل داشته باشیم قبلا تو سایت گیگاپیپر بودم و فعالیت هم داشتم سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدین 1
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 خب بچه ها ایشالا میخوایم تو این ماه یه حالی به تالارمون بدیم من و فرنوش داریم لینکای تاپیک دانلود كتاب هاي تخصصي مهندسی شیمی رو اصلاح میکنیم به تاپیکای بخش مقالات و کتاب ها هم سرو سامون میدم و اگه نیاز به جابجایی باشه، انجام میدم آقا احمدرضا هم قرار شده به بخش پلیمر برسن ویرایش برچسب ها و اصلاح لینک های بخش پلیمر دستشون رو می بوسه اگه نیاز به ادغام تاپیک ها یا جابجاییشون هست به من اطلاع بدین تا درستشون کنم دوستان اگه نظری دارین، درخدمتیم 7
unstoppable 5989 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 خب بچه هاایشالا میخوایم تو این ماه یه حالی به تالارمون بدیم من و فرنوش داریم لینکای تاپیک دانلود كتاب هاي تخصصي مهندسی شیمی رو اصلاح میکنیم به تاپیکای بخش مقالات و کتاب ها هم سرو سامون میدم و اگه نیاز به جابجایی باشه، انجام میدم آقا احمدرضا هم قرار شده به بخش پلیمر برسن ویرایش برچسب ها و اصلاح لینک های بخش پلیمر دستشون رو می بوسه اگه نیاز به ادغام تاپیک ها یا جابجاییشون هست به من اطلاع بدین تا درستشون کنم دوستان اگه نظری دارین، درخدمتیم یه پیشنهاد برای بخش پلیمر... همین الان دچار تردید شدم ، یکم بیشتر فکر کنم بعد میگم...(یه وخت سوتی نشه) 5
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 یه پیشنهاد برای بخش پلیمر...همین الان دچار تردید شدم ، یکم بیشتر فکر کنم بعد میگم...(یه وخت سوتی نشه) قابل قبول نیس بقیه دوستان هم نظری دارن راجع به تالار، استقبال میکنیم 5
mohamad_tanha 70 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 سلام به دوستان عزیز من محمد هستم مهندس شیمی هستم یعنی تازه تموم شدم البته لیسانس فردا هم ارشد امتحان دالم:tt2: من خلی کم میام اینجا اما خیلی تالار توپیه خوشم میاد اگه از دست من کمکی بر میاد بهم بگید انجام بدم ... 3
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2013 سلام به دوستان عزیز من محمد هستم مهندس شیمی هستم یعنی تازه تموم شدم البته لیسانس فردا هم ارشد امتحان دالم:tt2: من خلی کم میام اینجا اما خیلی تالار توپیه خوشم میاد اگه از دست من کمکی بر میاد بهم بگید انجام بدم ... سلام مرسی موفق باشین حتما حضورتون مفید هستش بعد کنکورتون راجع بهش صحبت میکنیم 3
ارسال های توصیه شده