Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ I'm just waiting to see where this topic is heading on!! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ dumb is correct... damn... see, that's what happenes when you type without looking at the monitor... damn... ummmmmm well It's a difficult question and I don't know anything about the situation of the first appointment between a boy and a girl! but the obvious thing is that kissing a girl in the first meeting sounds a little bit impolite! it's impolite ? damn man... :shame: Are you kidding me? You're not the type of guy who kisses a girl before sighe mahramiat :w58: i don't even believe in god... but yeah, you're kinda right, i mean i am kinda shy... 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ dont you want to start??? it's 11.49:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ I feel guilty for making Sarah sad and disappointed 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیچاره گفت قبلش موضو انتخاب کنین بعد بیایدا...گوش ندادید موضوع : موسیقی شروع کنین 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ I feel guilty for making Sarah sad and disappointed :shame: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ dont you want to start??? it's 11.49:banel_smiley_4: wait to finish their spams 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ OK... but music ? i mean what are we gonna talk about ? i'm pretty sure i don't know most of the singers you guys listen to, and you don't know most of mine... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها اگه واقعا کسی نمیخواد خب نیاد یعنی چی هرکی یه گوشه ای نشسته خب قرار شد یه مضوعی امشب انتخاب بشه موسیقی اواتار بچه ها یادگیری انگلیسی خب روی یکی توافق کنید بریم سراغ اون دیگه اگه واقعا خودتونو خیلی سطح بالاتر می بینید که هیچ نیازی نیس اینجا بیایین فقط برا خودی نشون دادن یعنی چی مثلا تحصیل کرده هستین و تو تاپیکا کلی از خودتون و فرهنگ تون تعریف می کنید iranian didnt born for democracy they need dictator. you must choose subject 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ OK... but music ? i mean what are we gonna talk about ? i'm pretty sure i don't know most of the singers you guys listen to, and you don't know most of mine... you know that i know:persiana__hahaha: some of them:w16: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ you know that i know:persiana__hahaha:some of them:w16: yeah sweetty you know some of them but not quite enough but anyways, i think i'm set, lets go for it, ai ? 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ i think we need to a leader. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ yeah sweetty you know some of them but not quite enough but anyways, i think i'm set, lets go for it, ai ? waffen jan:ws3: plz tell us about your set and why u set them 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ وای من خفه شدم بذارید یکم فارسی بگم دوستای گلم هدف تاپیک چیزه دیگه ایه هاااااااااااا الان من یک ساعته دارم رفرش میزنم فقط بحث های خارج از بحث اصلی هست از عصری تصمیم بر این شد که درباره موسیقی از اون ابتدایی ترین جملات بگیم تا برسیم به یه جای خوب برای تعویض موضوع حالا ببینین من بدتر انگلیسی یادم رفت تا اینکه بخوام چیزی هم یاد بگیرم الان بالاخره شی کنیم؟بریم لالا؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ waffen jan:ws3:plz tell us about your set and why u set them what set ? i meant i'm ready :imoksmiley: i mean if every one agrees, lets talk about music for a while i think people are leaving :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ وای من خفه شدم بذارید یکم فارسی بگمدوستای گلم هدف تاپیک چیزه دیگه ایه هاااااااااااا الان من یک ساعته دارم رفرش میزنم فقط بحث های خارج از بحث اصلی هست از عصری تصمیم بر این شد که درباره موسیقی از اون ابتدایی ترین جملات بگیم تا برسیم به یه جای خوب برای تعویض موضوع حالا ببینین من بدتر انگلیسی یادم رفت تا اینکه بخوام چیزی هم یاد بگیرم الان بالاخره شی کنیم؟بریم لالا؟:4chsmu1: really ? i mean really ? well you know what ? i think it doesn't matter what we talk about, as long as we talk about something you know the importance of this topic is for us to talk to each other and we are look around ya'al لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ time is over.lets speak about next sesson's subjest:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ?so... what is topic for the next session لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ I'll wait till you guys choose a subject لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده