رفتن به مطلب

پارتی بلی خیر,بعضا لازمه؟!

terajedi21

ارسال های توصیه شده

تا بحال پارتی بازی کردین!!؟به نظرتون عادلانس که یکی پارتی بازی کنه و خودشو یه جوری بکشه بالا!یا حرف و خواستش به کرسی بشینه برای دیگری هر چه پیش اید خوشاید!؟گناه اونی که اهل پارتی بازی نیست میخواد صادقانه زندگی کنه(علاوه بر اینکه باید ایرانی بودن رو تحمل کنه!)چیه؟

• Like 16
لینک به دیدگاه

خب شاید تو ایران زندگی نمیکنیم وباورداریم که همه چی مطابق شایسته سالاری انجام میشه وپول وپارتی نقشی درگزینش ها نقشی درزندگی کردن واصلا نفس کشیدنمون نداره

نه اقا این شایعات رو کشورهای عربی راه انداختن چون با حرف پ مشکل دارن!

• Like 9
لینک به دیدگاه

پارتی بازی در جایی که حق دیگران ضایع میشه خلاف اخلاقه. مطمئنا یکی دیگه هم یه جای دیگه حق تو رو ضایع میکنه ولی جایی که حقی رو از کسی ضایع نمیکنه داشتن آشنا برای کار راه افتادن خوبه . مثلا میری توی اداره کارت گیره یه کارمند شل و وله دوسه روز معطلت میکنه . آشنا داشته باشی یک روزه کازت جلو میفته حق کسی رو هم ضایع نکردی این خوبه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مثلا میری توی اداره کارت گیره یه کارمند شل و وله دوسه روز معطلت میکنه .

یعنی باید این کارمند همونطوری دیگرون رو اذیت کنه و شما که فامیل داری کارت راه میفته!چطور راه میفته!چه دلیلی داره که یکی چند عصر همون کاری که شما یه روزه انجام میدی رو نمی تونه!این ظلم نیست همین ماها هستیم که عشق نارو زنی داریم خودبین هستیم که این شده حال و روزمون!

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی باید این کارمند همونطوری دیگرون رو اذیت کنه و شما که فامیل داری کارت راه میفته!چطور راه میفته!چه دلیلی داره که یکی چند عصر همون کاری که شما یه روزه انجام میدی رو نمی تونه!این ظلم نیست همین ماها هستیم که عشق نارو زنی داریم خودبین هستیم که این شده حال و روزمون!

از اون طرف نگفتم .! از این طرف گفتم. وگرنه اون کارمند وظیفه اش رو باید همیشه خوب انجام بده . ولی ما هم باید برای انجام اموراتمان تلاش کنیم . البته بدون رشوه و حق کشی

خلاصه روابط خوب وحسنه داشتن با همه خوبه و کار راه اندازه.

سوفور محله تون هم اگه قدیمی باشه و بشناسیش بهش عیدی میدی نه هر سوفوری که روز عید فقط ببینیش. به هر حال روابط در امورات نیز تاثیر دارد. ولی نوع این رابطه مهمه . برای پول باشه یا برای ترس یا برای تلافی کردن . یا هیچکدام ...........

• Like 3
لینک به دیدگاه

آخه متاسفانه تو این مملکت برای انجام کارهای قانونی و عادی اداری هم باید پارتی داشته باشی.

درصد خیلی زیادی از پارتی بازی های ما اساسا بی مورده ولی از اونجایی که قانون درست و حسابی و مجری عادل کم پیدا میشه ناگزیر باید پارتی بازی کرد.

ولی در جایی که حقی از کسی ضایع میشه کار بسیار زشتیه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

پارتی بازی میراثی است که از زندگی قبیله ای نیاکان ما به ما ارث رسیده است.

و به قول عزیزی ما نسل جدید اگر بتوانیم همین یه ویژگی غیراخلاقی را از خودمان پاک کنیم، هنر کرده ایم!

(یه نگاه ساده به زندگی خودمون بندازیم! خیلی بی اخلاقیم! بعد به شیوه ی زندگی عربا گیر میدیم!)

• Like 2
لینک به دیدگاه

اولش آدم خوبی هستی، پارتی بازی گناه داره، خوب نیست، ظلمه در حق دیگران!!

یواش یواش میگذره اینو میبینی اونو میبینی زورت میگیره!

توام همرنگ جماعت میشی!

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم خوشم نمیاد هیچ وقتم سعی نکردم از نفوذ خانوادم جایی استفاده کنم (الکی گفتم افت داره واسم رو بندازم) اما فکر کنم واسه ورود به کار این کارو بکنم :icon_pf (34):(اونم فکر نکنم با این بازر اشفته پارتی جواب گو باشه)

• Like 3
لینک به دیدگاه

من واسه بعضیها اینکار رو کردم ولی خودم اصلا دوست ندارم کسی واسم پارتی بازی کنه ولی گاها چاره دیگه ای واسه ادم نمیمونه.

تو کشورمون متاسفانه شرایط جوری شده که حق خودت رو هم باید با پارتی بازی و رشوه و هزار کوفت و زهرمار دیگه بگیری

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...