Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ موضوع مسابقه: قوانین و شرایط مسابقه: استفاده از هرگونه رنگ و بافت و رندر مجاز نبوده و در صورت استفاده، طرح مورد نظر از مسابقه حذف خواهد شد. اضافه کردن جزئیات اضافه علاوه بر مواردی که در عکس می باشد، ، مجاز نیست. طرح مورد نظر باید تا حد امکان مشابه تصویر داده شده باشد. هر شرکت کننده طرح خود را با خروجی jpg و به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کند. جایزه نفر اول 100 امتیاز و کسب مدال طراح برتر می باشد. مهلت ارسال آثار: تا پایان روز جمعه 26 فروردین 1390 17 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من تو مسابقه شرکت نمی کنم..... اخه Sketchupبلد نیستم.... . . ولی تو نظر دادم هستم...... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من تو مسابقه شرکت نمی کنم.....اخه Sketchupبلد نیستم.... . . ولی تو نظر دادم هستم...... منم خوب بلد نیستم, اما میام نظر میدم لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من تو مسابقه شرکت نمی کنم.....اخه Sketchupبلد نیستم.... . . ولی تو نظر دادم هستم...... منم خوب بلد نیستم, اما میام نظر میدم حالا که اینجور شد منم بلد نیستم... ولی کلا خوب نظر میدم تو همه چی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی سخته ...:icon_pf (34): قیافش سخته. جای پیچیده توش نداره. همش یه مشت باکسه. کشیدنش خیلی راحته. فقط جزئیاتش زیاده بچه ها گفتن اینسری از رو عکس باشه، منم عکس گذاشتم. راستی همین جا میگم. هرکسی هروقت خواست که یه دور از مسابقه رو اجرا کنه، خصوصی بهم پیشنهاد بده بقیه هم که میخوان نظر بدن، پاشین برین یاد بگیرین خب به این راحتیه. همین پرتو تو سری قبلی بلد نبود، حتی نرم افزارش هم نداشت. تو یه هفته نرم افزار رو گرفت و آموزششو دید و طرحشم زد. که خوبم بود 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم دست میزنم براتون 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ وقت گیره...تونستم انجام میدم. 2 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ والا من بلدم ولی نه به این پر شوری که عکسشو زدین جزئیاتش خیلی زیاده!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خب گفتم تا جایی که می تونین شبیهش بکشین. من گفتم چون جای پیچیده توش نداره و همش باکسه سادس گذاشتم. وگرنه یه چیز دیگه میذاشتم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خوب شد بلد نیستم :4chsmu1:خیلی سخته :w821: منم میام نظر میدم (رای فروشی هم داریم:ws2:) 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ همه میخوان به زمین خالی نظر بدن مثل اینکه تنبل بازی در نیارین 2 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ محمد جان ممنون:167:،خیلی ساده س! ولی نمیدونم چرا بلد نیستم :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ قیافش سخته. جای پیچیده توش نداره. همش یه مشت باکسه.... همین پرتو تو سری قبلی بلد نبود، حتی نرم افزارش هم نداشت. تو یه هفته نرم افزار رو گرفت و آموزششو دید و طرحشم زد. که خوبم بود اول، اول!! آقا من تمام کردم!! وقتی اون جمله قرمز اقا محمد رو خوندم غیرتی شدم و رفتم پروژه رو بدون کلک( !!؟؟ ) انجام دادم ، انصافا خیلی نفس گیر بود فقط اون تیکه ی بالای ساختمون رو نتونستم در بیارم که اگه ببینم بقیه ی شرکت کننده ها تا همین جاش رو انجام دادن ، میرم اون تیکه اش رو هم انجام می دم...من فقط برای اول شدن تو این مسابقه شرکت کردم... 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من ی چی گفتم تو چرا باور کردی :icon_pf (34): :w768: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اول، اول!! آقا من تمام کردم!! وقتی اون جمله قرمز اقا محمد رو خوندم غیرتی شدم و رفتم پروژه رو بدون کلک( !!؟؟ ) انجام دادم ، انصافا خیلی نفس گیر بود عهههههههه چقدر فعال ... خسته نباشید ... 2 لینک به دیدگاه
میهن ساز 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز منم بلد نیستم متاسفانه ولی اینو تو برنامه هام میزارم حتما یاد بگیرم و در اینده بتونم شرکت کنم ممنون به خاطر فعالیتهایی که انتخاب می کنی و حداقل باعث حرکت یکی مثل من می شه 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من بلد نیستم میشه کار دوستمو بجای خودم بفرستم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده