رفتن به مطلب

آمریکا 11 رئیس جمهورعوض کرد اما او همچنان ملکه است + عکس

danielo

ارسال های توصیه شده

یوسف آواتارتو ببین ، 90 درجه بچرخونیش سمت راست میشه شبیه لوسیفر که بالهاشو باز کرده ، پس تو فراماسونی

(تو و به خصوص اون سایت همچین تفکری دارین)

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من منکر فراماسون نیستم

ولی همین سایتی که شما دادی ، هر شئ نوک تیز رو به فراماسون ها ربط داده (البته توپ استثناً نوک تیز نیست) اینقدر توهم فراماسون فراماسون دیگه آدمو زده میکنه بخدا ، آره تو ایران هم هست ، ولی دلیل نمیشه هرچیز هرمی شکل دیدی بگی این نماد فراماسونه فرار کنین ، خوب اگه فراماسون انقدر قدرت داره که به همه جا نفوذ کرده لابد طرز تفکرشون درسته دیگه ، چطور اسلام نتونسته نفوذ کنه ولی اون تونست؟ پس من به حقانیت فراماسون شهادت میدم که همه دنیا و نوک تیزها فراماسونن الا حامیان ولایت و گرد و قلمبه ها !!!!

اینجاس که باید به حقانیت اسلام شهادت بدی! حامد جان اگه قرآن این همه از تدبر سخن گفته الکی نیست! تو همین سایت آیه هایی از قران آورده شده که به طور غیر مستقیم ما رو از این بلا آگاه کرده.

خداوند شیطان و عده ای از یهودیان(منظورم همون صهیون و فری ماسون) رو دشمن شیعه دونسته.

اگر در قران کمی تدبر کنیم می فهمیم... نه در قران بلکه در حدیثهای معتبری از حضرت علی و پیامبر نیز این هشدار ها هست...

اگر هرم قدرت فراماسونها رو دیده باشید مردم دنیا رو " گوسفند" فرض کرده و نامشون رو " برده های همیشه بدهکار " گذاشته!

ما معتقدیم که حزب خدا پیروز دنیاس! اما باید دشمن شناسی کنیم...... باید حریف رو بزرگ بدونیم... چون هنوز ما هیچی از اسرار اوونها نمیدونیم....

بعد از جنگ 33 روزه غزه روزنامه " الحارث" اسرائیل نوشت: اولین جنگی بود که از اسرار دشمن با خبر نشدیم!! این یعنی چی به نظر شما؟؟؟

لینک به دیدگاه
اینجاس که باید به حقانیت اسلام شهادت بدی! حامد جان اگه قرآن این همه از تدبر سخن گفته الکی نیست! تو همین سایت آیه هایی از قران آورده شده که به طور غیر مستقیم ما رو از این بلا آگاه کرده.

خداوند شیطان و عده ای از یهودیان(منظورم همون صهیون و فری ماسون) رو دشمن شیعه دونسته.

اگر در قران کمی تدبر کنیم می فهمیم... نه در قران بلکه در حدیثهای معتبری از حضرت علی و پیامبر نیز این هشدار ها هست...

اگر هرم قدرت فراماسونها رو دیده باشید مردم دنیا رو " گوسفند" فرض کرده و نامشون رو " برده های همیشه بدهکار " گذاشته!

ما معتقدیم که حزب خدا پیروز دنیاس! اما باید دشمن شناسی کنیم...... باید حریف رو بزرگ بدونیم... چون هنوز ما هیچی از اسرار اوونها نمیدونیم....

بعد از جنگ 33 روزه غزه روزنامه " الحارث" اسرائیل نوشت: اولین جنگی بود که از اسرار دشمن با خبر نشدیم!! این یعنی چی به نظر شما؟؟؟

خوب الان 9/10 چیزای جهان دشمنتونند که:ws6:

ملکه انگلیس و رئیس جمهور آمریکا و اسرائیل و هالیوود و ساختمان مجلس ایران و حزب الله و بودایی ها و لیدی گاگا و ...

با همه اینا میخواید مبارزه کنید؟

چرا اصلا اینا باید دشمن شما باشند؟:ws6:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من با اصل فراماسون و اینکه چه تفکری دارن مشکلی ندارم و تایید میکنم حرفاتو همچین تفکر و گروهی بله هست ، ولی شماها دچار وسواس شدین در این مورد ، قرآن رو هم اگه میخوای ملاک قرار بدی باید عربی بلد باشی و بخونی ، من میتونم از یک جمله تو 5 جور برداشت کنم چه برسه به 300-400 صفحه کتاب ، تفسیر همیشه نظر شخصی و به رای هست

یارو به من مبگفت :‌ببین فراماسون انقدر قدرت داره که پلاک ماشین های تهران 11-22-33-44 ... هست :w645: به خودتون هم شک دارین ، یه مدت بگذره طرف میگه ااا شماره کفش من چرا 44 هست؟ پس من فراماسونم

:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من با اصل فراماسون و اینکه چه تفکری دارن مشکلی ندارم و تایید میکنم حرفاتو همچین تفکر و گروهی بله هست ، ولی شماها دچار وسواس شدین در این مورد ، قرآن رو هم اگه میخوای ملاک قرار بدی باید عربی بلد باشی و بخونی ، من میتونم از یک جمله تو 5 جور برداشت کنم چه برسه به 300-400 صفحه کتاب ، تفسیر همیشه نظر شخصی و به رای هست

یارو به من مبگفت :‌ببین فراماسون انقدر قدرت داره که پلاک ماشین های تهران 11-22-33-44 ... هست :w645: به خودتون هم شک دارین ، یه مدت بگذره طرف میگه ااا شماره کفش من چرا 44 هست؟ پس من فراماسونم

:sigh:

در مورد پلاک که شوخیه!:ws3:

اما این رو بدون حامد جان اوونا از همین مسائل ریز در پشت پرده ی مردم صحنه می سازن.

یعنی یه جور تلقین!

من دچار وسواس نیستم! و هر چیزیو به ماسونها ربط نمی دم من فقط می گم قدرت بزرگی هستند و حرفام از روی مدرک هستش نه مدرکی که ما نوشتیم! بلکه بیشترشو خودشون میگن ، تو فیلم ها تو رسانه ها و تو کتاب هاشون.

لینک به دیدگاه

اگه دقت کنی من همون اول گفتم که تو نوشته ها فردی یه نام رائفی پور هست که خالی بنده!!!! من فقط واسه این آدرس اوون سایت دادم تا بدونین ملکه یه فراماسون اعظم هستش! به پست هاس قبلی من نیگا کن

لینک به دیدگاه
در مورد پلاک که شوخیه!:ws3:

اما این رو بدون حامد جان اوونا از همین مسائل ریز در پشت پرده ی مردم صحنه می سازن.

یعنی یه جور تلقین!

من دچار وسواس نیستم! و هر چیزیو به ماسونها ربط نمی دم من فقط می گم قدرت بزرگی هستند و حرفام از روی مدرک هستش نه مدرکی که ما نوشتیم! بلکه بیشترشو خودشون میگن ، تو فیلم ها تو رسانه ها و تو کتاب هاشون.

ولی اون شوخی نمیکردا

من بهت توصیه میکنم شما که اینقدر علاقه به تحقیق داری برو درباره اینکه این که بحث فراماسون از کی تو ایران شدت گرفت و از وقتی کی سر کار اومد و انجمن حجتیه و اهداف و آرزو های این انجمن و به خصوص رحیم مشایی مطالعه کنی و هم اونها و هم این بحث های فراماسونی رو بزاری کنار هم شاید به نتیجه ای رسیدی:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اساسا به نظر من این فراماسونری و ارتباط شقیقه و قلنج اراجیفی بیش نیست.

همش شده سرگرمی برای برادران با بصیرت. نمیدونم چرا نمیخواهید از این توهمات دست بکشید. جهان داره با سرعت زیادی راه خودشو ادامه میده و ما درگیر کشف ارتباط بین این اراجیف و شناسایی و دسته بندی و آماده سازی دشمن هستیم. دست بردارید بابا. یکم تعقل به خرج بدید. ما هم مثل همه مردم این کره خاکی آدمیم. داریم زندگیمونو میکنیم. اساسا ایرانی جماعت دوست داره دنبال حاشیه باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من منکر فراماسون نیستم

ولی همین سایتی که شما دادی ، هر شئ نوک تیز رو به فراماسون ها ربط داده (البته توپ استثناً نوک تیز نیست) اینقدر توهم فراماسون فراماسون دیگه آدمو زده میکنه بخدا ، آره تو ایران هم هست ، ولی دلیل نمیشه هرچیز هرمی شکل دیدی بگی این نماد فراماسونه فرار کنین ، خوب اگه فراماسون انقدر قدرت داره که به همه جا نفوذ کرده لابد طرز تفکرشون درسته دیگه ، چطور اسلام نتونسته نفوذ کنه ولی اون تونست؟ پس من به حقانیت فراماسون شهادت میدم که همه دنیا و نوک تیزها فراماسونن الا حامیان ولایت و گرد و قلمبه ها !!!!

من میخوام عضو بشم.چکار باید بکنم؟:ws3:

لینک به دیدگاه
برید یه کم مطالعه کنید و ببینید که ملکه انگلیس چیکاره؟؟

ملکه انگلیس اونطور که لو رفته شاه جهان هستش و بعد از لوسیفر ( شیطان ، ابلیس) حاکم دنیاس!

در مورد فراماسونها بخونید می فهمید که چرا تا حالا نمرده! ایشون ارتباط مستقیم با ابلیس دارند!

منم میخواستم اینو بگم اما گفتم شاید باور نکنن بچه ها

خیلی قدرت داره :icon_redface: من یه دی وی دی 17 ساعته دیدیم نشون داده نوشم که از خانواده جدا شده و گفتن توسط تروریستا کشته شده کار خود ملکه بوده

امواج الکتریکی مکانیکی تو دستشونه:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی قدرت داره :icon_redface: من یه دی وی دی 17 ساعته دیدیم نشون داده نوشم که از خانواده جدا شده و گفتن توسط تروریستا کشته شده کار خود ملکه بوده

پس شما اون مستند را دیدی و شستشو مغزی داده شدی؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:jawdrop:

این سخنان شوخی بود دیگه؟

نه بابا

من تو اون سی دی دلایلی که گفت منطقی بود اما درباره عمر ملکه چیزی نشنیدیم اونجاها

اما درباره ی فدرتش کلی گفت

:w645:

چه خوبه این فراماسونی

هرچی آدم بزرگه فراماسونه ، من هم میخوام فراماسون بشم شاید به جایی رسیدم :whistle:

:ws52:

خوب مدارک کو؟:ws52:

حتما یه گردنبند مثلثی داشته، ها؟

:ws52:

منم اون تاپيك رو يادمه....ولي فكر كنم ميلاد هم مث من به وجود فراماسون معتقده ولي اين كه زمين و زمان رو به اونا نسبت ميدن و هر چي آدم بزرگ و صاحب فكر تو دنيا هستن فراماسوني هستن رو قبول نداره.

ميلاد به جاي تو هم گفتم:ws3:

برای شما ارزوی شفا دارم

دنی بمون بحث کن ایشششششششششششششششششششش:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
پس شما اون مستند را دیدی و شستشو مغزی داده شدی؟ :ws3:

مستند؟

نه بابا

یه سی دی بود میاد یه چیزایی میگه که خیلی باحاله

مثلا اومد گفت مثلث برمودایی که میگن بخاطر جریان الکتریکی هر کی بره در نمیاد چجوریه که یه جایی نزدیک اون(اسم یه جزیزه ای گفت یادم نمیاد) یهودی نشین داره با اون همه جمعیت؟

من این سی دی دیدم خوشم اومد چون نیومد هیچی رو ثابت نکرد فقط اومد تو ذهنت سوال ایجاد کرد

یا مثلا اومد گفت چرا سیصد نفر شاهدی که تو حادثه 11 دسامبر اومد گفتن چنین حادثه ای رخ نداده همه تو یه فاصله زمانی کشته شدنو یا خودکشی کردن

و ....

راستش من وقتی گفتهاشو شنیدم دیدم ادما اگه اینقد قدرت دارن پس خدایی که میگیم هست کو؟ الان دچار یه حس دوگانمو مغزم هنگه

لینک به دیدگاه
من میخوام عضو بشم.چکار باید بکنم؟:ws3:

من خودم دنبال کاراشم عضو بشم خبرت میکنم :ws3: عضو بشیم شاید ملکه انگلیسی ، رئیس جمهور آمریکایی ، دکتر حسابیی چیزی بشیم !!

• Like 1
لینک به دیدگاه

بالاخره یکی اووومد حرف ما رو تصدیق کرد.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خودم دنبال کاراشم عضو بشم خبرت میکنم :ws3: عضو بشیم شاید ملکه انگلیسی ، رئیس جمهور آمریکایی ، دکتر حسابیی چیزی بشیم !!

:ws28::ws28::ws28:

این خبرا نیست یه تشکیلاتی دارن که

اونا معتقد ما برده ایم

همش دنبال زمانیم

خیلی چیزا تو دستشونه که منو تو فکرمونم نمیرسه

لینک به دیدگاه

چه فراماسون خوبی به ادیان هم احترام قائله:

بولتن: مجبه شدن ملکه انگلیس در سفرش به امارت متحده عربی، موجب شگفتی رسانه های انگلیسی شد.

سفر ملکه انگلیس به امارات که برای اولین بار در 31 سال گذشته در این سطح صورت گرفته است، مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفته که اقدامات ملکه در این سفر موجب تعجب رسانه های انگلیسی قرار گرفته است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بنابراین گزارش، تلگراف و دیلی میل از رسانه های مطرح انگلیس با انتشار تصاویری از این سفر و بازدید ملکه از مسجد شیخ زائد ابوطبی که بزگترین مسجد این منطقه است، تعجب خود را پابرهنه شدن ملکه برای اولین بار و همچنین محجبه شدن وی ابراز کرده اند.

دیلی میل در باره بازدید ملکه و همراهانش از مسجد جامع ابوظبی نوشته است:

«ملکه انگلیس در حالی که پابرهنه بوده و موهای خود را با شالی پوشانده بود از این مسجد بازدید کرده است.

در شبستان اصلی این مسجد فرشی گسترانده شده بود به وزن 35 تن که توسط 1200 بانوی ایرانی ظرف مدت 2 سال بافته شده است.»

این شگفتی و مورد توجه قرار گرفتن سفر ملکه و بازدیدش از این مسجد به علت آن است که برای اولین بار است که ملکه انگلیس بدین کسوت(مجبه و پابرهنه) از مکانی بازدید می کند.

30297_323.jpg

30298_322.jpg

30301_156.jpg

30304_188.jpg

وزیر خارجه انگلیس و همسرش ملکه را همراهی می کردند

• Like 2
لینک به دیدگاه
بالاخره یکی اووومد حرف ما رو تصدیق کرد.:icon_gol:

اینا ندیدن

ببینن خودشون میفهمن

مشکل ما اینه از چیزی شناختی نداریم میایم رد میکنیم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه فراماسون خوبی به ادیان هم احترام قائله:

بولتن: مجبه شدن ملکه انگلیس در سفرش به امارت متحده عربی، موجب شگفتی رسانه های انگلیسی شد.

سفر ملکه انگلیس به امارات که برای اولین بار در 31 سال گذشته در این سطح صورت گرفته است، مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفته که اقدامات ملکه در این سفر موجب تعجب رسانه های انگلیسی قرار گرفته است.

بنابراین گزارش، تلگراف و دیلی میل از رسانه های مطرح انگلیس با انتشار تصاویری از این سفر و بازدید ملکه از مسجد شیخ زائد ابوطبی که بزگترین مسجد این منطقه است، تعجب خود را پابرهنه شدن ملکه برای اولین بار و همچنین محجبه شدن وی ابراز کرده اند.

دیلی میل در باره بازدید ملکه و همراهانش از مسجد جامع ابوظبی نوشته است:

«ملکه انگلیس در حالی که پابرهنه بوده و موهای خود را با شالی پوشانده بود از این مسجد بازدید کرده است.

در شبستان اصلی این مسجد فرشی گسترانده شده بود به وزن 35 تن که توسط 1200 بانوی ایرانی ظرف مدت 2 سال بافته شده است.»

این شگفتی و مورد توجه قرار گرفتن سفر ملکه و بازدیدش از این مسجد به علت آن است که برای اولین بار است که ملکه انگلیس بدین کسوت(مجبه و پابرهنه) از مکانی بازدید می کند.

30297_323.jpg

30298_322.jpg

30301_156.jpg

30304_188.jpg

وزیر خارجه انگلیس و همسرش ملکه را همراهی می کردند

من نمیگم اینا فراسون اما میگم اینا همش تظاهره و ریاس:banel_smiley_4:همش ظاهر سازیه

مخصوصا درمورد ملکه

لینک به دیدگاه
من نمیگم اینا فراسون اما میگم اینا همش تظاهره و ریاس:banel_smiley_4:همش ظاهر سازیه

مخصوصا درمورد ملکه

آخه اگه این نائب شیطان باشه باید طلسم شده باشه و نتونه وارد مسجد بشه:ws28: (باورم نمیشه بعضیا واقعا این موضوعات هالیوودی رو باور میکنن:ws52:)

کل این قضیه فراماسون موج جدیده جنگ نرم و شستشوی مغزی ملت هست ! همونقدر که اسلام طالبانی هست فراماسون هم هست نه بیشتر

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...