El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ برای شما ارزوی شفا دارم مگه شوخی نبود؟ یعنی ایشون جدا معتقده الیزابت نایب شیطان رو زمینه؟ چه تضاد سمبلیک و زیبایی ؛ اینوری نائب الله و سفیدی مطلق رو زمین ؛ اون وری نائب لوسیفر و سیاهی بعدن خرده بگیرین چرا تو هند گاو میپرستن عجب نفوذی داره هالیوود رو بعضیا 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ کنور نداره که ..همینجور ی بگو و حرف بزار دهن من همین آقا محسن میگه خودتم درست میخوندی میفهمیدی توی تاپیک خودت هم گفتم...حافظت یاری نمیده برو بخون دوباره گفتم من میگم این چیزا هست ولی نه اینجوری و به این مسخرگی درباره آقا هم من چیزی نگفتم..حرف تو دهن من نزار درباره اون پروژکتوره صحبت میکردین و چرت میگفتین...گفتم اون برای نورپردازی عکس برداری و فیلم برداری هست نه برای نشون دادن هاله نور آقا اولا من چرت نمیگم دوم اون تایپیک نقدی بود بر اینکه به همه چیزی رو به فراماسون نسبت میدادن... جناب حافظه سوما اون تایپیک فرداش پاک شد .... چهارما ... صد بار گفتم بازم میگم ... اونقدی که اون پروژکتور وظیفه ی نورپردازی داشته باشه ، کار هاله سازی رو انجام میده من درباره اون پروژكتورا با ميلا موافقم...هر چند اينجا جاش نيست...اما دلم طاقت نداد....اونا براي اينه كه دوربيني كه از دور داره تصوير برداري ميكنه توي ماشين رو تاريك نشون نده اينكار رو ميكنن...جماعتي كه اونجور رو ماشين مي پرن ديگه چه نيازي با پروژكتور و اينجور چيزا دارن........من شوهر خاله ام فيلمبرداره بصورت حرفه اي...دراين باره خيلي با هم حرفيديم...يه چيزايي راجع به نو رو اينجور چيزا تو فيلمبرداري گفت ديدم حق داره بنده خدا..... ما اگه نسبت به چيزي اعتراض داريم بايد سعي كنيم حتي الامكان منطقي باشه:gol cheshmak: مسلما هر کاری یه هدف اصلی داره و یکسری هدف فرعی به نظر من اون هدف اصلیش هاله ی نوره و یکی از اهداف فرعی نور پردازی میتونه باشه ... (که واسه ملت اصلی عنوانش میکنن) محسن جان شما ببین تو تمام کلیپ ها آغا صورت نورانی داره ... ربطی نداره به توی اتوبوس یا تو ی حسینیه ! همیشه جوری نور پردازی میکنن که نور بیشتری روی صورت آغا باشه به کلیپایی که از آغا پخش میشه با دقت بیشتری نگاه کن متوجه میشی 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ در راستای این پروژکتوره من فکر کنم بعضی از آدما این قدر ارزششو ندارن که حتی بخواین راجع بهشون دقیقه ای فکر کنید 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این سایتی رو که این بشر گذاشته ببینین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دیوارم گیر دادنه .. به دماوند ... به پشه فقط گیر نداده یه باره بفرما شیطون زمین رو آفریده 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این سایتی رو که این بشر گذاشته ببینین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دیوارم گیر دادنه .. به دماوند ... به پشه فقط گیر نداده یه باره بفرما شیطون زمین رو آفریده آقا اگه جهان در سیتره شیطانه و زورش از خدا بیشتره ، ما مغز خر نخوردیم که خدا رو بپرستیم ، شیطان پرست بشیم که تیممون قوی تره ، عشق و حالشم بیشتره دیگه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ حتی با خوشبینانه ترین حالت و مسامحه فراوان شاید بتوان همه اینها را اتفاقی دانست اما در باره عبارت "Jabulani" که در زیر آرم آدیداس نقش بسته چه توضیحی می توان داد؟ در حالی که این واژه بسیار بسیار به عبارت "Jahbulon" که نام خدای شیطانی ماسونهاست شباهت دارد. گفتنی است ماسونها در درجات بالای سازمان و همچنین شبکه ایلومیناتی موجودی به نام Jahbulon که تلفظ فارسی آن "یه بال آن" می شود را می پرستند. من نمیدونم چه لزومی داره اسم خداشون رو بزارن رو توپ!!! الان اسم توپه این نبود شیطان منقرض میشد؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ تو انجمن خودمون که پاکش کردن .... ولی بچه ها ( :a030:danielo) جاهای دیگه آپش کرده بودن که دوباره میزارمش دو بخش ... بخش اول در باره ی فراماسون بخش دوم هم درباره ی هالیوود توهم......... شیطان .......... توطئه(سیاست) بنا به دلایلی که پائین تر میخونین ... مطالب دیگری با سرعت نور تمام فضای سایبر رو اشغال کرده و در صورت سرچ کردن به اونها بر میخورید !! پیدا کردن این مطالب واقعا کار سختی بود ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- توهم شیطان: بدون شک وارد شدن فرهنگ غرب در کره بیش از حد بوده و میتوان کره را یه کشور غربی شرقی نماید... برای همین هم در اکثر این فیلم ها نماد های ماسون ها دیده میشود که متاسفانه این بار در فیلم (جومونگ) دیده شده که برای شما دوستان قرار دادم... به علامت ستاره های شش گوشه که نماد یهودیت است در کلاه حصیری دقت فرمایید،برای نمونه دو عدد از ستاره پر رنگ شده است... :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawd rop: (فکر کنم یکی از راحترین . محکم ترین روش های بافت همین باشه که اینم کار شیطون شد) 100% همتون هالیوود رو میشناسین ، یه کمپانی فوق بزرگ که دنیا رو تو دستاش داره میچرخونه... میخواستم یه مطلب کوتاه اما جالب در مورد معنای واقعی اسم هالیوود بگم.... هالـــیوود کلـــمه ای ایست که توســــــــط یک کافر مطـــــــرح شده... هالیوود در کل به دو کلمه ی : هالی(holly) : به معنی مقدس وود (wood) : به معنی چوب و ترکیب این دو کلمه (چوب مقدس) میشه که در واقع اون چوبیه که در سحر و جادوگری با آن دیگران را محسور میکنند و با آن اعمال تغییرات را بر هر چیزی انجام میدهند...اینم از بخش نمادین این کلمه.... اما اکنون باید متوجه شده باشید که انتخاب این نام تصادفی نیست و 100% اهدافی رو دنبال میکند که متاسفانه باز هم پی اهداف فراماسونری میچرخه... در واقع این اسم به این معنیه که ما(ماسون ها) با فیلم ها و تلویزیون و سریال و ... شما رو به صورت یک چوب جادو،جادو میکنیم تا اونطور که ما میخوایم پیش برید تا بتونیم با استفاده از شما به اهدافمون برسیم... :banel_smiley_4::b anel_smiley_4: خانه ی شیاطین : در عکس مشخصه که این خانه های کندوی عسل فراماسونری میباشد اینم یکی از شیاطین !! ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- اما واقعیت ...... ستاره شش پر ستاره اسرائیل. خب اولین چیزی که حتما به ذهن شما میرسد همین کلمه است.با عرض پوزش باید بگم بدترین و اشتباه ترین تعریف برای این علامت همین است که نام آن را ستاره اسرائیل بگزاریم. علامتی که شاید هزاران سال قبل از حضرت موسی موجود بوده و از نظر علمی و هندسی و نیز قدرت های ماورایی مورد توجه اقوام مختلف مخصوصا مصری ها بوده است. دقیق ترین تعریف برای این نماد این است: “یکی از اشکال ستاره که از روی هم افتادن دو مثلث بوجود می آید” - همین! حال این ستاره میتواند در هر اعتقادی یک معنایی داشته باشد : یهودی , اسلام و البته انجمن های ماوراءالطبیعه قدیمی ترین تعریفی که برای این نشان پیدا شده است مربوط به تعاریف “کتب {حضرت} سلیمان پادشاه {ع}” است که آن را نشانی برای محافظت در برابر خطرات طبیعی و ماوراء طبیعی میداند در این جا دو نکته قابل اهمیت است : 1.پس دلیل آن که حضرت داود روی سپر خود این نشان را ایجاد کرد برای محافظت در جنگی بود که در پیش داشت , به عبارتی این احتمال می رود که حضرت داود با نوعی الهام یا وحی به قدرت این نماد پی برده است و از آن برای غلبه بر دشمن استفاده کرده است. 2.دو نوع ظاهرا یکسان ولی متفاوت از استفاده از این نماد را دیده ایم : الف)توسط یهودیان : آنها به احترام این که حضرت داود به آنها در جنگ با جالوت کمک کرد از این نماد استفاده میکنند چرا که سپاه آنها در آن جنگ با این نماد مشخص شده بود. ب)توسط صهیونیست ها : صهیونیست ها را اگر بخواهیم دسته بندی کنیم بیشتر در گروه اومانیست ها قرار میگیرند تا یهودیان (برای مثال اعتقاد آنها در مورد آفرینش بی شاهت به آن چه در سه گانه ماتریکس دیدیم نیست) پس استفاده کردن از این علامت در پرچم اسرائیل دو جنبه دارد که یکی برای قداست بخشیدن به اعمال خود (برای فریب عام) و دیگری مربوط است به همان نیروی نهان در این علامت (که این از نظر خود آنهاست) در اسلام این نماد معروف است به “خاتم سلیمان” که بیشترین استفاده آن را در کاشی کاریها و نیز در برخی کتب علوم غریبه که برخی از آنها منسوب است به “ابن سینا” دیده ام. مثلا در دو شکل زیر که توسط خودم (نویسنده) تهیه شده استفاده از این نماد را در علوم غریبه اسلامی میبینید: در تکمیل این توضیحات می تونم به “ستاره جادویی” اشاره کنم. ستاره ای که اگر اعداد روی هر ضلع زاویه آن را با هم جمع کنید به عدد برابر میرسید به عبارت دیگر جمع اعداد روی هر ضلع با هم برابر است. به مثال زیر توجه کنید : مثال های دیگری از خارق العده بودن این ستاره میتوان یافت , برای مثال بسیاری از اجزای طبیعت به این شکل اند.بسیاری از مولکول ها هم همین طور.من برای نمونه شکل دانه های برف را مثال میزنم: به هر حال من شخصا نمیتوانم بی اهمیت از کنار این نماد بگذرم. همان طور که گفته بودم از کنار مسائل گذرا عبور نکنید.نیک بنگرید و با دیدن هر نماد فورا آن را به عده خاصی نچسبانید! ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- شکل گیری هالیوود در سال ۱۸۵۳، یک کلبه خشتی بر جایی قرار گرفت که بعدها «هالیوود» شد. با شروع سال ۱۸۷۰، یک انجمن زراعتی با محصولات غنی ای شکل گرفت. «هالیوود» در سال ۱۸۸۵یک ریشه شناسی مشهور محلی این است که نام «هالیوود» به دنبال جایگاهی فراخ از «تویون» (toyon) یا درخت راج «کالیفرنیا» می آید، که با خوشه های قرمز روشن که در زمستان ها می ریزد، تمام منطقه تپه را می پوشاند. نام «هالیوود» توسط «ه. ج. وایلی» h. J. Whitley)) که پدر «هالیوود»، است انتخاب شد. او و همسرش «جیجی» ((gigi نام را در خلال ماه عسلشان مطرح کردند. در اوایل 1910 کارگردانی بنام دی دبلیو گریفیث (d.w. Griffith) توسط کمپانی بیوگراف (biograph) به همراه گروه بازیگرانش به west coast فرستاده شدند. آنها شروع به فیلم برداری در زمینی خالی نزدیک خیابان جرجیا در مرکز شهر در لس انجلس کردند. سپس چندین مایل به سمت شمال به محلی بنام هالیوود سفر کرده و از فیلم سازی در آن جا لذت بردند. سپس گریفیث اولین فیلم هالیوودی را در کالیفرنیای قدیم (in old california ) توسط کمپانی بیوگراف ساخت. بیوگراف چند ماه دیگر در آن جا ماند و قبل از بازگشت به نیویورک چند فیلم دیگر نیز ساخت. در سال 1913 فیلم سازهای بسیاری پس از شنیدن درباره این مکان و برای امتناع از دست مزد هایی که توسط توماس ادیسون (او امتیاز پروسه ساخت فیلم را داشت) تحمیل می شد به غرب سرازیر شده و در لس انجلس در ایالت کالیفرنیا استودیوها رشد کردند. قبل از جنگ جهانی اول فیلم هایی در شهرهای از آمریکا ساخته شد ولی فیلمسازان با پیشرفت این صنعت به جنوب کالیفرنیا جذب شدند. آنها توسط آب و هوای معتدل و نور خورشید قابل اعتماد که امکان فیلم سازی در مناطق باز را در تمام طول سال می داد و نیز توسط مناظر مختلفی که در دسترس بود٬ جذب شدند. ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- اما اینکه این نماد جدیدا به صورت بسیار زیاد نماد شیطان نامیده میشه ... یا سرزمینی چوب مقدس ...... مسلما منشا سیاسی داره سیاست کثیفی که هر راهی رو برای شیطانی معرفی کردن دشمن و حق معرفی کردن خود داره!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ دیدید این شوالیه ها مثلا میان میگن خداوند عمر ملکه را طولانی گرداند واسه این یکی خوب جواب داده البته نمونه های وطنیش هم کم نداریم ما مدت زمامداریشون کمتره ولی سنن بیشترن 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ و لوسیفر زنبور را آفرید والا بخدا .... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اولا من چرت نمیگم نمیگی خوب:icon_pf (44): دوم اون تایپیک نقدی بود بر اینکه به همه چیزی رو به فراماسون نسبت میدادن... جناب حافظه خوب... من به تاپیک تو چیکار دارم؟ سوما اون تایپیک فرداش پاک شد .... چه ربطی اصلا به اون تاپیک داشت؟ به من چه پاک شد؟ به این بحث چه ربطی داشت چهارما ... صد بار گفتم بازم میگم ... اونقدی که اون پروژکتور وظیفه ی نورپردازی داشته باشه ، کار هاله سازی رو انجام میده 110 بار بگو..به من چه؟:ws6: نظرت رو گفتی منم نظرمو گفتم اون پروژکتور لازمه که باشه برای فیلم برداری و عکس.... شما انتظار داری منم بیام مسخره کنم آقا رو...ولی نمیخوام الکی مسخره کنم :ws6: درباره اون ماسون و این حرفا هم نمیدونم چرا نمیخوای بفهمی حرف منو و فقط میخوای حرف خودتو بزنی و مسخره کنی من گفتم اعتقاد دارم فراماسون هست..ولی نه اینجوری که هر چیزی رو به اون نسبت بدند الکی (مثل ملکه و اون کلاه که خودت عکسشو گذاشتی) همه جا هم همینو گفتم...نمیدونم چرا همچین میکنی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ این سایتی رو که این بشر گذاشته ببینین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دیوارم گیر دادنه .. به دماوند ... به پشه فقط گیر نداده یه باره بفرما شیطون زمین رو آفریده منم همینو گفتم :ws6: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم همینو گفتم :ws6: شما هر دوتاتون يه چيزي ميگين اما نميدونم چرا دوس دارين سعي كنين همديگه رو درك نميكنين 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ شما هر دوتاتون يه چيزي ميگين اما نميدونم چرا دوس دارين سعي كنين همديگه رو درك نميكنين من میدونم یه چیز میگیم اون اومد گفت که من یه جا دیگه یه حرف دیگه زدم گفتم نزدم...همیشه حرفم این بوده هستند ولی نه اینجوری 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ برای مطالعه بیشتر می تونید کتاب های " برادری" و " کلید این خون" نوشته ی خود فراماسونها رو بخونید! اگر دروغ باشه پس ما میگیم تموم حرفاتون دروغه!! پس اوونا نمیان مطلبی رو که دروغ محض باشه تو کتابهاشون چاپ کنند غیر از اینه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ برای شما ارزوی شفا دارم من نیز همینطور. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ برای مطالعه بیشتر می تونید کتاب های " برادری" و " کلید این خون" نوشته ی خود فراماسونها رو بخونید!اگر دروغ باشه پس ما میگیم تموم حرفاتون دروغه!! پس اوونا نمیان مطلبی رو که دروغ محض باشه تو کتابهاشون چاپ کنند غیر از اینه؟؟؟؟ به نظرت این که تو زمین و زمان رو به فراماسون ها ربط بدی به نفع اونهاست یا به ضررشون؟ 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ به نظرت این که تو زمین و زمان رو به فراماسون ها ربط بدی به نفع اونهاست یا به ضررشون؟ من ملکه انگلیس و ربط دادم حامد جان که گمون نمی کنم زمین و زمان باشه! اگر فک می کنی که ربطی نداره کتاب " تاریخ فراماسونری ایران " نوشته محمود کتیرانی که چاپ سال 43 (؟) هست رو بخخخون. ببین تو ایران چه کسانی بودند. وای به حال دیگر جاها 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من ملکه انگلیس و ربط دادم حامد جان که گمون نمی کنم زمین و زمان باشه!اگر فک می کنی که ربطی نداره کتاب " تاریخ فراماسونری ایران " نوشته محمود کتیرانی که چاپ سال 43 (؟) هست رو بخخخون. ببین تو ایران چه کسانی بودند. وای به حال دیگر جاها من منکر فراماسون نیستم ولی همین سایتی که شما دادی ، هر شئ نوک تیز رو به فراماسون ها ربط داده (البته توپ استثناً نوک تیز نیست) اینقدر توهم فراماسون فراماسون دیگه آدمو زده میکنه بخدا ، آره تو ایران هم هست ، ولی دلیل نمیشه هرچیز هرمی شکل دیدی بگی این نماد فراماسونه فرار کنین ، خوب اگه فراماسون انقدر قدرت داره که به همه جا نفوذ کرده لابد طرز تفکرشون درسته دیگه ، چطور اسلام نتونسته نفوذ کنه ولی اون تونست؟ پس من به حقانیت فراماسون شهادت میدم که همه دنیا و نوک تیزها فراماسونن الا حامیان ولایت و گرد و قلمبه ها !!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده