danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ لیزابت، ملکه انگلستان در طول حیاتش 11 رییس جمهور ایالات متحده آمریکا را دیده است. الیزابت، خود یک تاریخ زنده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باراک اوباما رییس جمهوری فعلی آمریکا ( 2009 تاکنون) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوش پسر ( 2001 تا 2009) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیل کلینتون ( 1993 تا 2001 ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جرج اچ دبلیو ، بوش پدر ( 1989 تا 1993) رونالد ریگان ( 1981 تا 1989) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جیمی کارتر ( 1977 تا 1981) جرالد فورد ( 1974 تا 1977 ) ریچارد نیکسون( 1969 تا 1974 ) جان اف کندی ( 1961 تا 1963 ) دوایت آیزنهاور ( 1953 تا 1961 ) 31 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چیکار داره مفت میخوره مفت میخوابه مفت می گرده کلی هم ثروت داره اسمش هم ملکه هستش نگرون گرفتن قدرت ازش هم نیس 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چه عکس ها رو هم اسلامی کردن 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چیکار داره مفت میخوره مفت میخوابه مفت می گرده کلی هم ثروت داره اسمش هم ملکه هستش نگرون گرفتن قدرت ازش هم نیس تو هم دوست داری ملکه بشی؟؟؟ میخوای بشی ملکه ایران؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تو هم دوست داری ملکه بشی؟؟؟میخوای بشی ملکه ایران؟؟ با اجازه بزرگترا نه 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ملکه ی انگلستان که فقط یه نقش تشریفاتی داره ! کاری نمیکنه که زود بیفته بمیره ! 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یک سوال کسی میدونه جریان پادشاهی در انگلیس چیه.؟ یعنی هر چی بچه بزرگتر باشه میشه ولیعهد و فرقی بین دختر و پسر نیست ... اگر پسر باشه .میشه پادشاه.اگر دختر باشه میشه ملکه درسته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یک سوال کسی میدونه جریان پادشاهی در انگلیس چیه.؟ یعنی هر چی بچه بزرگتر باشه میشه ولیعهد و فرقی بین دختر و پسر نیست ... اگر پسر باشه .میشه پادشاه.اگر دختر باشه میشه ملکه درسته؟؟ الیزابت تنها ملکه انگلیس بوده انگار نمیدونم والا :دی نمیدونم تا چه حد درسته تو یه فیلمی که در مورد تاریخ انگلیس بود نشون داد چرا پادشاه نداره انگلیس و ملکه داره .... اخرین پادشاه مثه اینکه هیچ وقت پسر دار نمیشه از اولین زنش و میره یه زن دیگه میره ( و تا پسر دار نشدنش نمیذارند ملکه بشه) زن دوم وقتی باردار میشه ( دست بر قضا پسر هم بوده !) خواهر بزرگترش چون از اول قرار بوده پادشاه باهاش ازدواج کنه ولی بنا به دلایلی نمیشه از حسادتش و با توجه به اینکه از هوس ران بودن پادشاه خبر داشته باعث میشه توجه پادشاه به زنش کم شه و خودش با پادشاه ازدواج میکنه که شرط ازدواجش با پادشاه اینه که باید ملکه بشه اول !( تو انگلیسم تعویض ملکه رو تعداد زیادی وزرا و مقامات باید تایید میکردند و کار اسونی نبوده) ..... وقتی هم خودش باردار میشه بچه اول دختر میشه( اسمشو میذارند الیزابت)و بچه دوم سقط میشه و از ترسش سعی میکنه با برادرش رابطه برقرار کنه تا فرزند پسر به دنیا بیاره که شاه متوجه میشه و میکشدش .... و چون ملکه رسمی کشور انگلیس اون بوده و قانون این بوده که فرزند ملکه رسمی کشور به عنوان جانشین باید باشه، از اون به بعد انگلیس ملکه داشته و نه پادشاه 14 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ انگلستان در زمان جنگ جهانی دوم و چرچیل هم پادشاه داشته. همون پادشاهی که فیلم سخنرانی پادشاه را ازش ساختند. اولین بار هست این را میشنوم.2 تا دختر هم داشته که اسمش یکیش الیزابت بوده 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ برید یه کم مطالعه کنید و ببینید که ملکه انگلیس چیکاره؟؟ ملکه انگلیس اونطور که لو رفته شاه جهان هستش و بعد از لوسیفر ( شیطان ، ابلیس) حاکم دنیاس! در مورد فراماسونها بخونید می فهمید که چرا تا حالا نمرده! ایشون ارتباط مستقیم با ابلیس دارند! 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ با اجازه بزرگترانه جام من بیا ملکه باش دیگه روی ما را زمین نزار..تو ور خدا بیا دیگه.باشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ انگلستان در زمان جنگ جهانی دوم و چرچیل هم پادشاه داشته.همون پادشاهی که فیلم سخنرانی پادشاه را ازش ساختند. اولین بار هست این را میشنوم.2 تا دختر هم داشته که اسمش یکیش الیزابت بوده نمیدونم والا گفتم که راستو دروغش با سازندگانش ......... منتها دقیقا مثل این فلیم هایی که برگرفته شده از واقعیت یه توضیحاتی اولو آخرش میداد شایدم دروغ محض باشه و فقط جنبه سرگرمی بوده ........ من این فلیمو خیلی وقت پیش دیدم الان حضور ذهن ندارم برم راستو دروغشو در بیارم 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ آها شایدم اولین باری که ملکه داشته رو داشته نشون میداده بساطی شدا این ملکه انگلیس 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ برید یه کم مطالعه کنید و ببینید که ملکه انگلیس چیکاره؟؟ملکه انگلیس اونطور که لو رفته شاه جهان هستش و بعد از لوسیفر ( شیطان ، ابلیس) حاکم دنیاس! در مورد فراماسونها بخونید می فهمید که چرا تا حالا نمرده! ایشون ارتباط مستقیم با ابلیس دارند! :jawdrop: این سخنان شوخی بود دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یک سوال کسی میدونه جریان پادشاهی در انگلیس چیه.؟ یعنی هر چی بچه بزرگتر باشه میشه ولیعهد و فرقی بین دختر و پسر نیست ... اگر پسر باشه .میشه پادشاه.اگر دختر باشه میشه ملکه درسته؟؟ انگلستان در زمان جنگ جهانی دوم و چرچیل هم پادشاه داشته.همون پادشاهی که فیلم سخنرانی پادشاه را ازش ساختند. اولین بار هست این را میشنوم.2 تا دختر هم داشته که اسمش یکیش الیزابت بوده اون الیزابت کوچولوهه همین ملکه خودمونه :4chsmu1: فکر کنم شاه با ملکه فرق نداره یعنی الان پسر بزرگه ی ملکه بعد از ننش میشه شاه بعد از پسر بزرگه حالا بستگی داره...یا داداش کوچیکش میشه یا بچش..نمدونم اینو این لیستو نگاه کنین معلومه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبلا هم ملکه داشتند (victoria, anne , mery )...بعد پسر ملکه شاه شده و ... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ برید یه کم مطالعه کنید و ببینید که ملکه انگلیس چیکاره؟؟ملکه انگلیس اونطور که لو رفته شاه جهان هستش و بعد از لوسیفر ( شیطان ، ابلیس) حاکم دنیاس! در مورد فراماسونها بخونید می فهمید که چرا تا حالا نمرده! ایشون ارتباط مستقیم با ابلیس دارند! :w645: چه خوبه این فراماسونی هرچی آدم بزرگه فراماسونه ، من هم میخوام فراماسون بشم شاید به جایی رسیدم 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :w645:چه خوبه این فراماسونی هرچی آدم بزرگه فراماسونه ، من هم میخوام فراماسون بشم شاید به جایی رسیدم والا اگه بشی این دنیا می رسی! شک نکن! 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop: این سخنان شوخی بود دیگه؟ شوخی؟؟؟؟ از واقیعت هم روشن تره!!!! اصلا میخواین من یه پی دی اف کامل فراماسونری دارم آپ کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بعدشم برین مستند ظهور که موسسه موعود آماده کرده که کار چندتا آمریکایی هستش رو ببینید! یه دوستی هست به نام رائفی پور که در این مورد سخنرانی می کنه! زیاد توجه نکنید اکثرش رو از خودش خالی می بنده! من از نزدیک باهاش برخورد داشتم!! دانشجو انصرافی حسابداری دانشگاه پیام نور بود. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده