Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود حالا وقتی مداد و راپید و این چیزا هست، کی از کبریت استفاده میکنه؟ 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود حالا وقتی مداد و راپید و این چیزا هست، کی از کبریت استفاده میکنه؟ من وقتی با کبریت میکشیم بعدش با راپید میخوام بکشم کارم خیلی بهتر میشه دستم خیلی قویتر میکشه ی بار امتحان کن خیلی خوب میکشه تکنیک جالبیه 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ من وقتی با کبریت میکشیم بعدش با راپید میخوام بکشم کارم خیلی بهتر میشه دستم خیلی قویتر میکشهی بار امتحان کن خیلی خوب میکشه تکنیک جالبیه اینی که میگم نظر منه زیاد مهم نیست خب از چوب کبریت شکسته استفاده میکنی چون قطوره به اندازه نوک 2 میل و هم سفت قدرت دستتو میبره بالا و از جوهر راپید استفاده میکنین چون سیاهی جالبی داره هر چند کارت خیلی جالب شده ولی تا کنته همون زغال هست چرا ادم این همه راهو بره در صورتی که همین جلوه رو داره 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ با سایه آرایشی ام میخوان بهمون یاد بدن :icon_pf (34): با لوازم آرایشی درس نخوندیم ک اونم میخونیم کار با لوازم ارایشی خیلی جالبه مخصوصا ماژیک رنگ و مش و رژ 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ اینی که میگم نظر منه زیاد مهم نیست خب از چوب کبریت شکسته استفاده میکنی چون قطوره به اندازه نوک 2 میل و هم سفت قدرت دستتو میبره بالا و از جوهر راپید استفاده میکنین چون سیاهی جالبی داره هر چند کارت خیلی جالب شده ولی تا کنته همون زغال هست چرا ادم این همه راهو بره در صورتی که همین جلوه رو داره والا منم راضی نیستم اینهمه راهو برم استاد ما ی کم توقعش زیاده 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ والا منم راضی نیستم اینهمه راهو برم استاد ما ی کم توقعش زیاده استادت کیه کجا میخونی 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ استادت کیه کجا میخونی دانشگام ک افتضاحه کلاس تقویتیه استاد صدیق 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ دانشگام ک افتضاحه کلاس تقویتیه استاد صدیق صدیق؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ ایهــیم دکتر حسین محدزاده صدیق؟ میشه بگی کدوم دانشگاه هستی 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ دکتر حسین محدزاده صدیق؟ میشه بگی کدوم دانشگاه هستی ها ؟ نه مرتضی صدیق اسم یونیم مایه ی سرافرازیه عمرا اگه بگم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ ها ؟ نه مرتضی صدیق اسم یونیم مایه ی سرافرازیه عمرا اگه بگم خوش به حالت مرتضی صدیق رو هم میشناسم خوش به حالتون با این اساتیدتون مو ندارهاما دست ازاد داره هااااا :icon_pf (34):کتاباشم خوندم 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ خوش به حالت مرتضی صدیق رو هم میشناسم خوش به حالتون با این اساتیدتون مو ندارهاما دست ازاد داره هااااا :icon_pf (34):کتاباشم خوندم استاد دانشگامون نیست ک دستش واقعا تکه زود موهاش ریخت بنده خدا 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ این دو تا کا برا همین عید که از سر بیکاری کشیدمشون ولی وقت زیادی صرفشون کردم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این دو تا کا برا همین عید که از سر بیکاری کشیدمشون ولی وقت زیادی صرفشون کردم وووووووووووووو، چه خوب شده، یعنی عالی شده، میشه بگی تکنیکت چیه؟؟؟ اینو با چی کشیدی؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر چی من می خواستم بزارم ونوس جون گذاشت کارات خیلی خوبن دوست جون :flowerysmile: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر چی من می خواستم بزارم ونوس جون گذاشت کارات خیلی خوبن دوست جون :flowerysmile: ;)) کارای تو که خیلی بهتره، تو هم بزار لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ;)) کارای تو که خیلی بهتره، تو هم بزار نظر لطفته.باهشه می زارم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ خب با اجازه منم چند تا کروکی هامو میذارم اینها برای پروژه بیان1 بودن، دو تاش از روی کتاب کروکی بوده بقیه اش توی محیط کشیدم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده