alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ وونوس جون و سارا جون کاراتون عالی بود بسی زیاد ایفل:rose: 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یک ی بگه چه جوری تمرین کنیم...یا اگه عکسی داره بذاره که با هم تمرین کنیم :rose: می خوای من یه سری توضیحات بدم؟(البته در حدی که این ترم یاد گرفتم:icon_redface:) 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ می خوای من یه سری توضیحات بدم؟(البته در حدی که این ترم یاد گرفتم:icon_redface:) دست گلت درد نکنه...منتظریم :2rqfst4: مثلا" بگو: اول طرح و با مداد می کشیم بعد راپید بعد ماژیک اینجوری خلاصه هر چی بلتی رو کن :2rqfst4: 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این یکی از کارای ابرنگ ترم دوممون هست که چون ما استادمون گرافیک کار کرده تکنیک ابرنگ رو بهتر بهمون یاد داده البته یه سری ایراد داره که به بزرگی خودتون ببخشید 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این یکی از کارای ابرنگ ترم دوممون هست که چون ما استادمون گرافیک کار کرده تکنیک ابرنگ رو بهتر بهمون یاد داده البته یه سری ایراد داره که به بزرگی خودتون ببخشید مطمئنی یه سری ایراد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ با خجالت فراوان و با پوزش از محضر اساتید گرام این بنده ی حقیر:babygirl: به نوشتن برخی نکاتی که در طول این ترم یاد گرفتم می پردازم.انشاءالله که مفید واقع شود. از راندو شروع می کنم. اول اینکه باید بدونیم هدفمون از رانو کردن چیه.ما برای یک ارائه بهتر و خوانا تر راندو می کنیم.از اونجا که معماریم با راندو کردن باید حجم رو نشون بدیم بس راندو با نقاشی و رنگ گذاری صرف متفاوته. برای اینکه بدونید چطوری می شه یک حجمو بهتر نشون داد از ماژیک های خاکستری شروع می کنیم(پس از همون اول یادگیری سراغ رنگ نرید!) 4 تا ماژیک خاکستری مثلا c.02/c.04/c.06/c.08 و ماژیک مشکی.سعی کنید با اینا یک مکعب رو با سایه و نور و نیم سایه نشون بدید.و همین طوری تمرین کنید تا بتونید حجم مکعب رو خوب نشون بدید. لازم نیست از هر 4 تا ماژیک استفاده کنید.مهم نشون دادنه حجمه! بعد حجم های دیگه مثل استوانه،مخروط،کره،هرم و... رو تمرین کنید. ... 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ مطمئنی یه سری ایراد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: اره عزیزم اگه پرس پکتیوش دقت کنی داره 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه تانکر آب قند بدید من :obm: اون آبرنگه خیلی عالی بود...مارک آبرنگت چیه گل دختر؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ با خجالت فراوان و با پوزش از محضر اساتید گرام این بنده ی حقیر:babygirl: به نوشتن برخی نکاتی که در طول این ترم یاد گرفتم می پردازم.انشاءالله که مفید واقع شود. از راندو شروع می کنم. اول اینکه باید بدونیم هدفمون از رانو کردن چیه.ما برای یک ارائه بهتر و خوانا تر راندو می کنیم.از اونجا که معماریم با راندو کردن باید حجم رو نشون بدیم بس راندو با نقاشی و رنگ گذاری صرف متفاوته. برای اینکه بدونید چطوری می شه یک حجمو بهتر نشون داد از ماژیک های خاکستری شروع می کنیم(پس از همون اول یادگیری سراغ رنگ نرید!) 4 تا ماژیک خاکستری مثلا c.02/c.04/c.06/c.08 و ماژیک مشکی.سعی کنید با اینا یک مکعب رو با سایه و نور و نیم سایه نشون بدید.و همین طوری تمرین کنید تا بتونید حجم مکعب رو خوب نشون بدید. لازم نیست از هر 4 تا ماژیک استفاده کنید.مهم نشون دادنه حجمه! بعد حجم های دیگه مثل استوانه،مخروط،کره،هرم و... رو تمرین کنید. ... در ادامه صحبتهای استارتر طیف رنگهایی از ماژیک برای خریدن انتخاب کنید که مکمل همدیگه هستن اینطوری راندو بیشتر به چشم میاد مثلا همین رنگهای خاکستری که برای شروع کار مناسبترین رنگه سعی کنید از روشن ترین طیف حتما داشته باشین و به ترتیب به سلیقه ی خودتون شماره هاشون رو افزایش بدین و برای شروع کار برای راندو بهتر روشنترین طیف رو دستتون بگیرین 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ یه تانکر آب قند بدید من :obm:اون آبرنگه خیلی عالی بود...مارک آبرنگت چیه گل دختر؟ st- petersburg 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ دست گلت درد نکنه...منتظریم :2rqfst4:مثلا" بگو: اول طرح و با مداد می کشیم بعد راپید بعد ماژیک اینجوری خلاصه هر چی بلتی رو کن :2rqfst4: این جوری نگفتم ولی خوب استاده ما می گه راندویی که پرسپکتیوش خرابه مثل سیب زمینی می مونه که هر چقدر هم روش کار کنی هلو نمی شه! اگه تو رسم پرسپکتیو مشکل دارید می تونید اول با مداد بکشید.اگه نه با کمرنگ ترین ماژیک هم میشه .من خودم اول با ماژیک میکشم بعد با روان نویس دور گیری ها و بافت ها رو نشون می دم البته اون جایی که می خوام بیشتر روش تاکید بشه! 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ در ادامه صحبتهای استارتر طیف رنگهایی از ماژیک برای خریدن انتخاب کنید که مکمل همدیگه هستن اینطوری راندو بیشتر به چشم میاد مثلا همین رنگهای خاکستری که برای شروع کار مناسبترین رنگه سعی کنید از روشن ترین طیف حتما داشته باشین و به ترتیب به سلیقه ی خودتون شماره هاشون رو افزایش بدین و برای شروع کار برای راندو بهتر روشنترین طیف رو دستتون بگیرین بسیار متشکر که کاملش کردید!:w72: 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این جوری نگفتم ولی خوب استاده ما می گه راندویی که پرسپکتیوش خرابه مثل سیب زمینی می مونه که هر چقدر هم روش کار کنی هلو نمی شه!اگه تو رسم پرسپکتیو مشکل دارید می تونید اول با مداد بکشید.اگه نه با کمرنگ ترین ماژیک هم میشه .من خودم اول با ماژیک میکشم بعد با روان نویس دور گیری ها و بافت ها رو نشون می دم البته اون جایی که می خوام بیشتر روش تاکید بشه! اره عزیزم پرس پکتیو مهم ترین بخش توی راندو و پرزانته یه کار به حساب میاد که نشون دهنده حجم اون فضا هستش البته توی راندو نباید کل بافت یک حجم رو نشون داد بلکه باید به سلیقه ی شخصی یه جاهایی رو انتخاب کرد و بافت رو نشون داد که توی این کار روان نویس جلوه ی خیلی خوبی داره 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به این تاپیک هم سر بزنید تجربه های معمارانه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ چقدر استعداد نهفته داشتیم که کشف شدن :w72: 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ا این کاری که براتون گذاشتم مال ترم دوممون که تکنیک اب مرکب که طریقه ی کار کردنش شبیه ابرنگ هستش با این تفاوت که از مرکب استفاده میشه البته از رنگهای تیره ی اب رنگ استفاده کرد که یه صرفه جویی تو خریدم هستش 8 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بعد از تمرین فراوان روی راندوی احجام به سراغ ترکیب احجام میریم چندتا حجم مثال 4-5 رو در کنار هم بکشید.برای شروع راندو حواستون باشه که اینا با هم دیده می شن پس باید اول مشخص کنید که می خواید روی کدوم قسمت تاکید کنید.به سایه هایی که احجام روی هم می اندازند دقت کنید.تاکید برای اینه که چشم روی صفحه حرکت کنه و کارتون دو بعدی نشه. معمولا اونجایی که تاکید می شه تیره تر می شه. 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ببخشید اینو میگم....ولی من بهتون حسودیم شد ....منم خیلی دوس دارم یاد بگیرم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ این یکی از کارای ابرنگ ترم دوممون هست که چون ما استادمون گرافیک کار کرده تکنیک ابرنگ رو بهتر بهمون یاد داده البته یه سری ایراد داره که به بزرگی خودتون ببخشید خیلی خیلی عالیه کم کم دارین کاراتونو رو می کنیدا:62izy85: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده