.FatiMa 36559 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 وایییییییییییییییی ونووووووووووووووس:obm: کارت حرف نداره:obm: محشره:obm: ونوووووووووووس یه کلاس آموزشی می ذاری؟ هر چند باشه من می دمااااااااااااااا کارات خیلی فوق العاده ست:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: می گم مهناز ما که اینقد دنبال کار واسه راندو می گردیم از همین کارای ونوس انتخاب کنیم بریم راندو کنیم دیگه بعد خودش بیاد برامون کرکسیون کنه البته اگه راضی باشه ها 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 فروردین، 2011 وایییییییییییییییی ونووووووووووووووس:obm:کارت حرف نداره:obm: محشره:obm: ونوووووووووووس یه کلاس آموزشی می ذاری؟ هر چند باشه من می دمااااااااااااااا کارات خیلی فوق العاده ست:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: می گم مهناز ما که اینقد دنبال کار واسه راندو می گردیم از همین کارای ونوس انتخاب کنیم بریم راندو کنیم دیگه بعد خودش بیاد برامون کرکسیون کنه البته اگه راضی باشه ها میسی عزیزم ,کجاش خوبه کارای درس دست آزادمونه ؛ تندتندی کشیدم کارات عالی بود ونوس جان...خسته نباشی گلم ممنون مهناز جونم :4uboxsmiley:
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 آب قند :obm: ونوس یه توضیحی می دی؟ از رو عکس کشیدی؟ با چه راپیدی و اینا :obm: 1
goldstone 113 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 میسی عزیزم ,کجاش خوبه کارای درس دست آزادمونه ؛ تندتندی کشیدم ممنون مهناز جونم :4uboxsmiley: بیا .........جو گیر نشو حالا........ نه خدایش قشنگه .....اولش از اتود هم استفاده کردی یا مستقیم راپید؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 فروردین، 2011 آب قند :obm:ونوس یه توضیحی می دی؟ از رو عکس کشیدی؟ با چه راپیدی و اینا :obm: خب طرحشو استادمون میدادش و با uni pin کشیدمشون راندوها هم اولا کارای راندو شده میداد و از رو اونا میکشدیم و ولی کارای آخر رو دیگه عکس میداد تا از رو اونا بکشیم و گرافیکی کنیمو .... بیا .........جو گیر نشو حالا........ نه خدایش قشنگه .....اولش از اتود هم استفاده کردی یا مستقیم راپید؟ :wubpink: آسونا رو مستقیم راپید , سختاشو طرح کلی رو با مداد میکشیدم , بعد راپیدی
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 واااااااااای ونوس جون کارات محشره.....منم اموزش میخوام 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 فروردین، 2011 واااااااااای ونوس جون کارات محشره.....منم اموزش میخوام ممنون:icon_gol:
sara_arch 2070 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 سلام.این یکی از اولین راندو های منه.بقیشو انشاءالله بعد از امتحانات: 10
sara_arch 2070 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 من برم از رشته ی معماری انصراف بدم :obm: خاک وچوک.مگه چی شده؟ خدا نکنه دوست عزیزم.می خوای دنیا رو از ظهور یکی از مشاهیر معماری محروم کنی؟ 5
sara_arch 2070 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 منم استعفا می دم :icon_pf (34): از این حرفای بد بد نزنید!
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 یکی به من بگه چه جوری تمرین کنم که دستم قوی شه :obm: حالم بد بید :obm:
lady architect 5358 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 منم استعفا می دم :icon_pf (34): تو عکسایی که گذاشتی کار دست خودته؟ میشه در مورد تکنیکت توضیح بدی که با چی کار کردی فک کنم تو مجموع اسکیسهای سرعتی باشه ولی با این وجود جالبه ایشالله منم بتونم کارامو براتون بزارم تا ایراداشو برام بگیرین مرسی 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 تو عکسایی که گذاشتی کار دست خودته؟ میشه در مورد تکنیکت توضیح بدی که با چی کار کردی فک کنم تو مجموع اسکیسهای سرعتی باشه ولی با این وجود جالبه ایشالله منم بتونم کارامو براتون بزارم تا ایراداشو برام بگیرین مرسی نه باو از نت پیدا کردم :icon_pf (34): 1
lady architect 5358 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 نه باو از نت پیدا کردم :icon_pf (34): عزیز خب با چه عنوانی سرچ کردی که اینارو اورد برات 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 عزیز خب با چه عنوانی سرچ کردی که اینارو اورد برات اسکیس 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 یک ی بگه چه جوری تمرین کنیم...یا اگه عکسی داره بذاره که با هم تمرین کنیم :rose: 2
ارسال های توصیه شده