Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اهداف راهبردی تعیین شده برای پیشرفت تالار به شرح زیر اعلام میشود: 1.زیست جانوری: معرفی و اطلاعات مفید از جانوران ابزی و خشکی زی فیزیولوژی جانوری 2. زیست گیاهی: معرفی و اطلاعات مفید از گیاهان ابزی و خشکی زی فیزیولوژی گیاهی سیستماتیک گیاهی 3. ژنتیک و سلول های بنیادین اخبار ژنتیک معرفی دانشمندان علم ژنتیک اشنایی با ژنتیک از دیدگاه مولکولی 4. میکروبیولوژی کلیات باکتری شناسی خصوصیات کلی گروه های بیولوژیکی 5.زیست سلولی و مولکولی اموزش زیست سلولی مولکولی- اسکلت سلولی و سیتوزول اخبار زیست سلولی و مولکولی در ادامه: ** مسابقات تصویر شناسی ، مسابقات اطلاعات عمومی **برنامه های راهبردی و اخبار کنکور کارشناسی ارشد زیست شناسی -کلیه گرایش ها 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اون میکروبیولوژییه رو خیلی پایه ام ولی اهدافش گسترده تر میییییییییییییباشد گسترده تر از باکتری شناسی میکروبیولوژی کمترین اهدافش مانور روی پریون ها - باکتریها - ویروسها - پروتوزوئرها - انگلها و تک یاخته ها و انگلهای ذره بینیه ینی ویرولوژی باکتریولوژی پروتوزوئولوژی و انگل شناسی البته بازم وسیع تر روی میکروبیولوژی کاربردی هم میره که دیگه خیلی مفصلتر میشه مامان متین اومدم بگم ما هستیم آها راستی من کلی عکس دارم از چیزای مختلف زیر میکروسکوپ هر وقت خواستی مسابقه عکس بذاری بگو من اونارو آپ کنم بهت بدم بچه هارو سر کار بذاریممن که جواب همشو میدونم خیلی باحالن باکیفیت کلا از داخل میکروسکوپ با گوشی عکس میگیری باحال میشه 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اون میکروبیولوژییه رو خیلی پایه ام ولی اهدافش گسترده تر میییییییییییییباشدگسترده تر از باکتری شناسی میکروبیولوژی کمترین اهدافش مانور روی پریون ها - باکتریها - ویروسها - پروتوزوئرها - انگلها و تک یاخته ها و انگلهای ذره بینیه ینی ویرولوژی باکتریولوژی پروتوزوئولوژی و انگل شناسی البته بازم وسیع تر روی میکروبیولوژی کاربردی هم میره که دیگه خیلی مفصلتر میشه مامان متین اومدم بگم ما هستیم آها راستی من کلی عکس دارم از چیزای مختلف زیر میکروسکوپ هر وقت خواستی مسابقه عکس بذاری بگو من اونارو آپ کنم بهت بدم بچه هارو سر کار بذاریممن که جواب همشو میدونم خیلی باحالن باکیفیت کلا از داخل میکروسکوپ با گوشی عکس میگیری باحال میشه تو بذار منم همه رو جواب میدم. 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی خیلی خوبه ... اگه اجازه باشه منم در ژنتیک کمک می کنم کمی .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده