سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ این لینکش اینو کپی کنید اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد دان کنید و تماشا کنید و لذت ببرید گولی گولی تومانی سکینه دای قیزی نای نای 17 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وای اگر حاج اسی حکم جهادم دهد. حاج آقا کجایی که ببینی این از خدا بی خبرها چطور دارن با آبروی امت اسلام بازی میکنن. کفنها رو آماده کردیم حاجی. کجایی؟ 10 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ این لینکش اینو کپی کنید اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد دان کنید و تماشا کنید و لذت ببرید گولی گولی تومانی سکینه دای قیزی نای نای عزيزم سكينه داي گيزي نه قيزي 10 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وامصیبتا!!! وا اسلاما!!! دمشون گرم!!! 9 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وامصیبتا!!! وا اسلاما!!!دمشون گرم!!! نخند خواهر من نخنداگه از اول عرصه رو به اينا تنگ ميگرفتيم ديگه الان اين وضعمون نبود. اينا يه مشت ارازلو اوباشنحالا جالب اينجاست كه فيلم رو نديدم 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ نخند خواهر من نخنداگه از اول عرصه رو به اينا تنگ ميگرفتيم ديگه الان اين وضعمون نبود. اينا يه مشت ارازلو اوباشنحالا جالب اينجاست كه فيلم رو نديدم معلوم الحالن!! خونشون حلاله! اون پسری که تی شرت نارنجی داره رو باید بگیرن عبرت خلایق کنن 5 لینک به دیدگاه
starone312 363 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اون پسر تپله چه باحال میرقصه چشممو گرفت 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ معلوم الحالن!!خونشون حلاله! اون پسری که تی شرت نارنجی داره رو باید بگیرن عبرت خلایق کنن :ws28::ws28:.... خدا این جماعت را به راه راست هدایت کند... انشالله 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو! 10 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وای مردم از خنده. سارا دستت درد نکنه، دل منه پیره مردو شاد کردی آی فریبا فریبا 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو! عمه تو خودتو ناراحت نکن.... اینو دین و ایمون ندارن که...:ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
فامیل دور 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ایول ... چه باحالن . یاد عروسی خودم افتادم که پسرخاله و پسرعمه زا توش میرقصیدن . وای الان من چجوریم ؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ نخند خواهر من نخنداگه از اول عرصه رو به اينا تنگ ميگرفتيم ديگه الان اين وضعمون نبود. اينا يه مشت ارازلو اوباشنحالا جالب اينجاست كه فيلم رو نديدم اراذل جریمه اش اینکه 20 بار فیلمو دان کنی و با دقت به رقص شون نیگا کنی تا بتونی عین اونا برقصی 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ عمه تو خودتو ناراحت نکن....اینو دین و ایمون ندارن که...:ws28::ws28: جدی؟ خیالم راحت باشه کتی جان؟ شمام نگا کردی؟ این صوره قبیحه رو؟ سرت بندا پایین عمه بچه که نیگا نمیکنه هر چیزی رو! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ حاج آقا کجایی که ببینی این از خدا بی خبرها چطور دارن با آبروی امت اسلام بازی میکنن. کفنها رو آماده کردیم حاجی. کجایی؟ صحنه را دیدم...... این ها نتیجه نشستن پای برنامه های منحوس ماهواره ای و علی الخصوص سریال های در جستجوی پدر و مادر است. دشمن،امروز فهمیده که تنها راه پیروزیش جنگ نــرم با رقصیدن و نرم کردن بدن جوانان ماست..... شما کجا بودید ای مومنین که با گاز اشــک آور این گردهمایی نامشروع را خنثی نکردید؟ میخواهین جیره این ماهتان را قطع کنم؟ :167: 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اون مرده گوشه سمت چپ شبیه خشایار رقصش منو کشته 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ صحنه را دیدم...... دشمن،امروز فهمیده که تنها راه پیروزیش جنگ نــرم با رقصیدن و نرم کردن بدن جوانان ماست..... اینو خداییش خوب اومدی!:Laie_28: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وای مردم از خنده.سارا دستت درد نکنه، دل منه پیره مردو شاد کردی آی فریبا فریبا پیرمرد 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ صحنه را دیدم...... این ها نتیجه نشستن پای برنامه های منحوس ماهواره ای و علی الخصوص سریال های در جستجوی پدر و مادر است. دشمن،امروز فهمیده که تنها راه پیروزیش جنگ نــرم با رقصیدن و نرم کردن بدن جوانان ماست..... شما کجا بودید ای مومنین که با گاز اشــک آور این گردهمایی نامشروع را خنثی نکردید؟ میخواهین جیره این ماهتان را قطع کنم؟ :167: حال فتوا صدور فرمایید ای ولی امر مسلمین جهان 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده