morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ای شا ا... تو سربازی سرت همینارو در بیارن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من همراه اول دائمی دارم،دلتون بسوزه....... پولم را میدم به مخابرات،باز هم دلتون بسوزه..... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من همراه اول دائمی دارم،دلتون بسوزه....... پولم را میدم به مخابرات،باز هم دلتون بسوزه..... خب شما ازمابهترونی!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خب شما ازمابهترونی!!! استدعا دارم،شماها هستین که با بصـــیرت زیادیتون مارو میندازین بالا.... من در جوونی یک آدم عادی بودم،اینقدر منو بردین بالا،که عمرا بتونین منو بیارین پایین.... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ایشالله بفرستنت تهران برای سرکوب فقنه گران!:w410: همین که بفهمم فتنه دوباره راه افتاده باعث خوشحالی هست :ws3: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه گفتم این 10 روز اخر هدیه ای به دوستانم داده باشم. شرمنده ام کردید.اگر تموم شد بگید باز هم بزارم 1 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من هرچی خراشیدم نرفت! مانیتورم داغون شد! با غلط گیر سفیدش کردم!!!! ای بابا !!!!! الان یه موضوع مهمو کشفیدم !!!!!!!!!!من که سیم کارتم دائمیه که!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ استدعا دارم،شماها هستین که با بصـــیرت زیادیتون مارو میندازین بالا.... من در جوونی یک آدم عادی بودم،اینقدر منو بردین بالا،که عمرا بتونین منو بیارین پایین.... همون دیگه... شما هرچی دارین از ما دارین، فقط نیدونم چرا تا اینو میگین یهو ما عین مصیبت دیده ها میزنیم زیر گریه 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه . من الان خراش دادم و شارژ کردم . میتونم یکی دیگه هم بردارم ؟ بله عزیز.100 تا بردار . لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من خراش دادم پشتت بود رمز! امتحانش مجانیه دوستان !! مرسی دوست عزیز که گول این بی بصیرت ها را نخوردید. این ها همشون دروغ میگویند. از کارت شارژ استفاده کردند و به جای تشکر دروغ میگویند.این ها همه پول بگیران صیونیسم هستند. درود بر شما که بصیرت دارید. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ایشالا برادر طائب فرمانده ات بشه نفرین داریم تا نفرین دیگه نه به این حد.اگر من بچه شما را کشته بودم.باید اینجوری نفرین میکردید 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تو که انقدر دلا رو آب کردی حداقل درستو حسابی آب میکردی شارژ 10 تومنی میذاشتی دیگه نمیخواستم دستم به خون الوده بشه 1 لینک به دیدگاه
فامیل دور 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اسم این اقای خوش تیپی که تو اواتارته چیهمن با یه نظر نمیدونم چرا عاشقش شدم فامیل دور هستم . یعنی الان چجوریم ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده