parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من رقص دختران هندي را بيشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم. چون آنها از روي عشق و [font=b nazanin]علاقه مي رقصند ولي پدر و مادرم از روي عادت نماز مي خوانند[/font] . «دکتر علي شريعتي» ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- به سه چيز تکيه نکن، غرور، دروغ و عشق. آدم با غرور مي تازد، با دروغ مي بازد و با عشق مي ميرد. «دکتر علي شريعتي» ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند... ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو [font=b nazanin]برابر...[/font] مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي .... براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواج كني ... [font=b nazanin]در محبسي به نام بكارت زنداني است و[/font] تو ... [font=b nazanin]او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي[/font] شوي ... او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني...او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد .... او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ... [font=b nazanin]او مادر مي شود و همه جا مي پرسند[/font] نام پدر ..... ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- عاقلانه ازدواج کن تا عاشقانه زندگي کني [font=b nazanin].[/font] دکتر شريعتي ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- آن روز که همه به دنبال چشم زيبا هستند، تو به دنبال نگاه زيبا باش ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- هر لحظه حرفي در ما زاده ميشود هر لحظه دردي سر بر ميدارد و هر لحظه نيازي از اعماق مجهول روح پنهان و رنجور ما جوش ميکند اين ها بر سينه ميريزند و راه فراري نمييابند مگر اين قفس کوچک استخواني گنجايشاش چه اندازه است؟ ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- دکتر شريعتي : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم ازخيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -- هر كس آنچنان مي ميرد كه زندگي مي كند ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- - اینجا آسمان ابریست ، آنجا را نمیدانم... اینجا شده پائیز ، آنجا را نمیدانم... اینجا فقط رنگ است ، آنجا را نمیدانم... اینجا دلی تنگ است ، آنجا را نمیدانم. وقتي كه بچه بودم هر شب دعا ميكردم كه خدا يك دوچرخه به من بدهد. بعد فهميدم كه اينطوري فايده ندارد. پس يك دوچرخه دزديدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخشد. هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما ، در این سر دنیا ، عرق می ریزیم و وضع مان این است و آنها ، در آن سر دنیا ، عرق می خورند و وضع شان آن است! ... نمی دانم ، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن دکتر شريعتي__,_._,___ 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بسیار سپاس من عاشق سخنان دکتر علی شریعتی هستم روحش شاد 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ در مملکتی که فقط دولت حق حرف زدن دارد هیچ حرفی را باور نکنید. دکتر علی شریعتی 7 لینک به دیدگاه
starone312 363 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ لحظه ها را گذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل از آنکه خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت شریعتی 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ عاقلانه ازدواجکن تا عاشقانه زندگي کني[font=b nazanin].[/font] 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد، آدمی را همواره در پی گم شده اش ، ملتهبانه به هر سو میکشاند ! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ زن عشق مي كاردو كينه درو مي كند... ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با توبرابر...مي تواند تنها يك همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسرهستي.... براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه وليلازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواجكني...در محبسي به نام بكارت زنداني است وتو...او كتك مي خورد و تو محاكمه نميشوي...او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني...او درد ميكشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد....اوبي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را ميبيني...او مادر مي شود و همه جا مي پرسندنامپدر..... این خیلی دردناک بود... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ لحظه ها را گذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل از آنکه خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت شریعتی این مال شریعتی نیست... یادم نمیاد مال کیه... ولی مال یک فیلسوف دیگر هست که سالها قبل از شریعتی بوده... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ وقتي كه بچه بودم هر شب دعا ميكردم كه خدا يك دوچرخه به من بدهد. بعد فهميدم كه اينطوري فايده ندارد. پس يك دوچرخه دزديدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخشد. بابا این مال برتران راسل بوده... تو یکی از سخنرانی های معروفش این رو میگه... من خودم سخنرانیش رو دارم... عجبا... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ هر كس آنچنان ميميرد كه زندگي مي كند مال شریعتی نیست... 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ زن عشق مي كاردو كينه درو مي كند... ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با توبرابر...مي تواند تنها يك همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسرهستي.... براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه وليلازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواجكني...در محبسي به نام بكارت زنداني است وتو...او كتك مي خورد و تو محاكمه نميشوي...او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني...او درد ميكشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد....اوبي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را ميبيني...او مادر مي شود و همه جا مي پرسندنامپدر..... 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ این مال شریعتی نیست... یادم نمیاد مال کیه... ولی مال یک فیلسوف دیگر هست که سالها قبل از شریعتی بوده... بابا این مال برتران راسل بوده... تو یکی از سخنرانی های معروفش این رو میگه... من خودم سخنرانیش رو دارم... عجبا... مال شریعتی نیست... این روزا نت پر شده از تحریف سخن های بزرگان ... هر کی از هر کی خوشش میاد ، میادو هر چی بلده به اون نسبت میده 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ کلا مد شده هرچی جمله قشنگه زیرش یا مینویسن شریعتی یا کوروش و اما من عاشق این گفتشم : (نقل به مضمون) ترجیح میدم به جای اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم ، با کفشهایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ کلا مد شده هرچی جمله قشنگه زیرش یا مینویسن شریعتی یا کوروش و اما من عاشق این گفتشم : (نقل به مضمون) ترجیح میدم به جای اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم ، با کفشهایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم مطمئنم اون بنده خداها هم رازی نیستن جمله هایی که خودشون نگفتن به اسمشون تموم بشه ! 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ این روزا نت پر شده از تحریف سخن های بزرگان ... هر کی از هر کی خوشش میاد ، میادو هر چی بلده به اون نسبت میده کلا مد شده هرچی جمله قشنگه زیرش یا مینویسن شریعتی یا کوروش و اما من عاشق این گفتشم : (نقل به مضمون) ترجیح میدم به جای اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم ، با کفشهایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم مطمئنم اون بنده خداها هم رازی نیستن جمله هایی که خودشون نگفتن به اسمشون تموم بشه ! بنده هم دقیقا منظورم همین بود... و البته شکه شدم که این جملات رو به اسم شریعتی تموم کردند... بنده خیلی شک دارم که شریعتی نیاز به همچین کارهایی داشته باشه... خود شریعتی به اندازه ی کافی اندیشه های باارزش داشته... نیازی به دزدی ادبی نیست... خلاصه این یکی از بدی های کپی پیست کردن است... باید مطلب رو قبل از اینکه بزارید چک کنید تا از درستیش اطمینان داشته باشید... 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ولی این مال خودشه : حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کس به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ هرکس به میزانی که به تنهایی نیاز دارد، عظمت دارد و بی نیاز تر است یا با همه چیز در آمیز و با هیچ چیز آمیخته نشو. در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دنیا تمام شده است... دیگر منم و شبستانی پاک، منم و در غرفه ای آبی، کفش آب و سقفش آسمان و دگر هیچ... سینه ی باز دریا... طاق باز بر موج،دراز کشیده، دست ها در زیر سر بالش کرده، خود را به دامن نرم و مهربان آب سپرده، همراه نسیم شوخ و بازیگر و بس دانک و شیرین کارم... چه سفری! چه دنیایی! کجایی ای همسفر سفرهای نیمه شبان خوب من؟ ای که یادت رفرف شوق من است و هر صبحگهی مرا تا بارگاه ملکوت خدا به معراج هایی شگفت می برد. کجایی ای ماسینیون من! ای چشمه جوشان حکمت! ای آفتاب سوزان عرفان! ای مهتاب مهربان امید! ای ایمان! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ولی این مال خودشه :حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کس به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد هرکس به میزانی که به تنهایی نیاز دارد، عظمت دارد و بی نیاز تر استیا با همه چیز در آمیز و با هیچ چیز آمیخته نشو. در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش بله مال خودش هست... هر متفکر و نویسنده ای سبک خودش رو داره و نوع نوشتار و نگاه مخصوص به خودش... به راحتی میشه امضای اون نویسنده رو در مطالبش دید... اگر البته کمی با تفکرش آشنایی داشته باشید... 3 لینک به دیدگاه
starone312 363 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ این مال شریعتی نیست... یادم نمیاد مال کیه... ولی مال یک فیلسوف دیگر هست که سالها قبل از شریعتی بوده... نه شریعتی گفته خودمم یه لحظه شک کردم رفتم سرچ کردم تو گوگل خودش گفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده