danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ کارلوس کیروش دیرور در کنفرانس مطبوعاتی از خبرنگاران خواست اگر تلفظ اسم دقیقش برایشان سخت است او را کوروش صدا کنند!! گفت یک دوست ایرانی دارم توی دبی بمن میگه کوروش شما هم بمن بگین کوروش! 17 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ کی هست این بابا ؟ (البته اگه آدم معروفیه خواهشا کسی فحش نده ) 11 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بنده خدا اسمش چ معضلی درست کرده 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ای کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم...... سرور هر چی قطبیه ، کوروش پرتغالیه !!!! 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بنده خدا اسمش چ معضلی درست کرده هی نخواستم بخندم و خودم و کنترل کنم جواب ندم نشد خب آخه اسمش چیز داره (مشکل داره):ws28::ws28: 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ای کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم...... سرور هر چی لُنگیه ، کوروش پرتغالیه !!!! احترام پرافتخارترین و محبوب ترین تیم ایرانو نگه دار ملا ممد جان هی نخواستم بخندم و خودم و کنترل کنم جواب ندم نشد خب آخه اسمش چیز داره (مشکل داره):ws28::ws28: مربی نمیارن نمیارن آخر میرن چــــی میارن 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ای کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم...... سرور هر چی لُنگیه ، کوروش پرتغالیه !!!! اسی خان!!! :w00: 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ باور كنيد اين نام بزرگ كوروش هست كه اونايي كه ميشناسنش مي گيره ادمو 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ هی نخواستم بخندم و خودم و کنترل کنم جواب ندم نشد خب آخه اسمش چیز داره (مشکل داره):ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ عجب بی جنبه های هستین...... :w00: شانس آوردیم بسیجــــی نشدین با این تعصبتان. ویرایشش کردم. ghable virayes behtar bod k :ws3: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ چه اسمی داره همون کوروش بهتره ........برو بچ همه کوروش صداش بزنید 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا چه معنی دختر ها متوجه این موضوع بشند. دخترکه نباید این اسم ها را بدونه اخر زمان شده مثل اینکه 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا چه معنی دختر ها متوجه این موضوع بشند.دخترکه نباید این اسم ها را بدونه اخر زمان شده مثل اینکه آره آخر زمانه برادر ...... چه معنی داره پسر از این آواتارای مورد دار بذاره 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا چه معنی دختر ها متوجه این موضوع بشند.دخترکه نباید این اسم ها را بدونه اخر زمان شده مثل اینکه یه اعلامیه دم در میزدید که چشمامون رو ببندیم .....:w00: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ یه اعلامیه دم در میزدید که چشمامون رو ببندیم .....:w00: شوخی بودا 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ آره آخر زمانه برادر ......چه معنی داره پسر از این آواتارای مورد دار بذاره :ws3: دستم به این میلاد برسه دارش میزنم ازش شرط باختم .مجبور شدم این اواتار را بزارم 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ شوخی بودا منم شوخی کردم والا کجا میخواستی اعلامیه میزدی 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ :ws3:دستم به این میلاد برسه دارش میزنم ازش شرط باختم .مجبور شدم این اواتار را بزارم تا کی هستش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده