simulater 380 ارسال شده در 6 تیر، 2011 دو اتشنشان وارد جنگلی می شوند تا اتش کوچکی را خاموش کنند . اخر کار وقتی از جنگل بیرون می ایند و میروند کنار رودخانه ، صورت یکی شان کثیف و خاکستر است و صورت ان یکی به شکل معصومانه ای تمیز . سوال : کدامشان صورتش را می شوید ؟ اشتباه کردید ، ان که صورتش کثیف است به ان یکی نگاه می کند و فکر میکند صورت خودش هم همان طور است . اما ان که صورتش تمیز است می بیند که سرتاپای رفیقش غبار گرفته است و به خودش می گوید : حتما من هم کثیفم ، باید خودم را تمیز کنم . از کتاب زهیر پائولو کوئیلو حالا فکر کنیم چندین بار اتفاق افتاده که دیگران از رفتار بد ما و یا ما از رفتار بد دیگران به شستشو و پالایش روح خودمان پرداخته باشیم وقتی فرد مقابل ما مهربان و خوب و دوست داشتنی است یه کمی باید به خودمون شک کنیم 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 6 تیر، 2011 نمی دونم چرا اون موقع که رو بورس بود زهیر به بزرگی آنچه که فکر می کردم نبود اما آدم ها شباهت های زیادی به هم دارند اما تفاوت های اندکشان به چشم می آید نمی دانم ویرانی امروز دنیا به خاطر شباهت آدم هاست یا تقاوتشان... 1
simulater 380 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2011 نمی دونم چرا اون موقع که رو بورس بود زهیر به بزرگی آنچه که فکر می کردم نبود اما آدم ها شباهت های زیادی به هم دارند اما تفوت های اندکشان به چشم می آید نمی دانم ویرانی امروز دنیا به خاطر شباهت آدم هاست یا تقاوتشان... جمله ی زیبایی بود . ممنون
ارسال های توصیه شده