رفتن به مطلب

چه جالب

am in

ارسال های توصیه شده

Swastika_iran.jpg

به دقت به این دستبند نگاه کنین

چیز جالبی نداره؟؟؟

بیشتر نگاه کنین

این دستبند توضیح دقیقش اینه

"گردنبند ایرانی نماد سواستیکا که در گیلان پیدا شده و دارای قدمت حدود یک هزار سال قبل از میلاد می‌باشد"

سواستیکا : علامت چلیپای شکسته که علامت رسمی حزب نازی بود و هم‌اکنون توسط نئو نازی‏ها استفاده می‌شود

Nazi_Swastika.svg

توضیح علمیش هم اینه

"سواستیکا از واژه سانسکریت "svastika" مشتق شده و به معنای خوب برای بودن است. در فرهنگ هند و اروپایی، این نشان بر روی اشیا یا مردم ایجاد می شد تا برایشان شانس خوب بیاورد. این نشان برای هزاران سال متداول بوده است"

حالا یه سوال دارم

چرا چیزی رو ندونسته و نخونده صرفا بد یا خوب میدونیم؟

چرا مثلا یه چیزی رو یه نفر استفاده کرد با همون شخص اون رو میسنجیم

اصلا چرا این علامت رو نشانی منفی میدونیم؟؟؟

اصلا میدونید ارتش سفید (صلح طلب ترین ارتش دنیا، ارتش فنلاند) این نماد رو برای خودش استفاده میکنه؟؟؟؟

Rv1007_s11_lentosotakoulu.jpg

• Like 13
لینک به دیدگاه

متاسفانه همیشه باب شده تا از اون چیزی که هست اونطوری که به نفعمونه برداشت کنیم

ماحصل این تفکر منفعت طلبانه ایدئولوژی های بسته ای هست که قدرت تفکر رو از بقیه سلب میکنه وباعث میشه همیشه دردام تقلید اربابان فکری به ان چیزی که القا شده باورداشته باشند

• Like 4
لینک به دیدگاه
swastika_iran.jpg

به دقت به این دستبند نگاه کنین

چیز جالبی نداره؟؟؟

بیشتر نگاه کنین

حالا یه سوال دارم

چرا چیزی رو ندونسته و نخونده صرفا بد یا خوب میدونیم؟

چرا مثلا یه چیزی رو یه نفر استفاده کرد با همون شخص اون رو میسنجیم

اصلا چرا این علامت رو نشانی منفی میدونیم؟؟؟

اصلا میدونید ارتش سفید (صلح طلب ترین ارتش دنیا، ارتش فنلاند) این نماد رو برای خودش استفاده میکنه؟؟؟؟

rv1007_s11_lentosotakoulu.jpg

خوب پرچم ارتش فنلاند که خودش علنی صلیب شکسته رو چنبره معصومیت کرده!؟برداشت ما غلط نباشه:w00::ws46::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
متاسفانه همیشه باب شده تا از اون چیزی که هست اونطوری که به نفعمونه برداشت کنیم

ماحصل این تفکر منفعت طلبانه ایدئولوژی های بسته ای هست که قدرت تفکر رو از بقیه سلب میکنه وباعث میشه همیشه دردام تقلید اربابان فکری به ان چیزی که القا شده باورداشته باشند

متاسفانه همینه

یه دایره بسته فکری داریم و بس

چطور باید این بادکنکی که داره باد میشه بترکه و نابود بشه نمیدونم:hanghead:

خوب پرچم ارتش فنلاند که خودش علنی صلیب شکسته رو چنبره معصومیت کرده!؟برداشت ما غلط نباشه:w00::ws46::ws3:

:banel_smiley_4: شما اصلا خوندی چی نوشتم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگاهی!

متاسفانه اونایی هم که مخالف این متعصب ها هستند خودشون بیشتر دامن میزنن به این مسئله

اگاهی لازمش صبر داشتن واخلاقه نمیشه یه روزه باورهای ریشه دار رو تغییر داد که این خود ازتحجرخطرناکتره!

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعضی وقتا ما ادما برداشتای اشتباهی میکنیم !مثلا اگه این توضیح زیرش نبود خیلیا فکر میکردن مربوط به فراماسونری و هیتلر و نازی و...هستش حالا بیا حالی کن این قدمتش به هزار سال پیش برمیگرده !

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب ارتش فنلاند نگرشی صلح جویانه به این مسئله داشته

بعد ازجنگ هایی که باروسیه داشتند دراواخر قرن نوزدهم کلا روال صلح طلبانه وصرفا حفظ حاکمیتی رو مدنظر داشتن

گاهی برداشتهای متفاوت هم ممکنه تو چشم بیان!:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگاهی!

متاسفانه اونایی هم که مخالف این متعصب ها هستند خودشون بیشتر دامن میزنن به این مسئله

اگاهی لازمش صبر داشتن واخلاقه نمیشه یه روزه باورهای ریشه دار رو تغییر داد که این خود ازتحجرخطرناکتره!

درست میگی

من خودمم این عادت گند رو دارم

و گاهی وقتا خیلی تند میرم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب ارتش فنلاند نگرشی صلح جویانه به این مسئله داشته

بعد ازجنگ هایی که باروسیه داشتند دراواخر قرن نوزدهم کلا روال صلح طلبانه وصرفا حفظ حاکمیتی رو مدنظر داشتن

گاهی برداشتهای متفاوت هم ممکنه تو چشم بیان!:icon_gol:

نه ارتش اونا تفکر درست رو داشته

بقیه تفکرشون غلطه

این نماد هم برای اولین بار توسط یه سرگرد سوئدی که به نوعی مستشار نیروی هوایی فنلاند بوده به کار رفته و به پاس قدر دانی از اون سرگرد این نماد رو تقدیس میکنن

در مورد صلح طلبی و برگزیدن اسم ارتش سفید هم این گفتت که مربوط به جنگ با روسیه هست درسته

بعضی وقتا ما ادما برداشتای اشتباهی میکنیم !مثلا اگه این توضیح زیرش نبود خیلیا فکر میکردن مربوط به فراماسونری و هیتلر و نازی و...هستش حالا بیا حالی کن این قدمتش به هزار سال پیش برمیگرده !

:smiley (18)::smiley (18): آره والا

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله.:icon_gol:

خب من این رو گفتم که

توضیح علمیش هم اینه

"سواستیکا از واژه سانسکریت "svastika" مشتق شده و به معنای خوب برای بودن است. در فرهنگ هند و اروپایی، این نشان بر روی اشیا یا مردم ایجاد می شد تا برایشان شانس خوب بیاورد. این نشان برای هزاران سال متداول بوده است"

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...