spow 44198 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آيا نسخه دومي از شما ، يك رونوشت از خود شما وجوددارد كه همين الان مشغول خواندن اين مقاله باشد؟ آيا شخصي ديگر با اينكه شما نيست، روي سياره اي به نام زمين با كوه هاي مه گرفته ، مزارع حاصل خيز و شهرهاي بي در و پيكر در منظومه خورشيدي كه هشت سياره ديگر نيز دارد، زندگي مي كند؟ آيا زندگي اين شخص از هر لحاظ درست عين زندگي شما بوده است؟ اگر جوابتان مثبت است ، شايد در اين لحظه او تصميم بگيرد اين مقاله را تا همين جا رها كند در حالي كه شما به خواندن مقاله تا انتها ادامه خواهيد داد نظريه جهان هاي موازي انديشه وجود يك خود ديگر نظير آنچه كه در بالا شرح آن رفت عجيب و غير معقول به نظر مي رسد، اما آنگونه كه از قرائن بر مي آيد انگار مجبوريم آن را بپذيريم. زيرا مشاهدات نجومي از اين انديشه غير مادي پشتيباني مي كنند. بنابر اين پيش بيني ساده ترين و پر طرافدار ترين الگوي كيهان شناسي كه امروزه وجود دارد، اين است كه هر يك از ما يك جفت (همزاد) داريم كه در كهكشاني كه حدود 10^280 متر دورتر از زمين قراردارد، زندگي مي كنند اين مسافت آنچنان زياد است كه بطور كامل خارج از هر گونه امكان بررسي هاي نجومي است اما اين امر واقعيت وجود نسخه دوم ما را كمرنگ نمي كند. اين مسافت بر اساس نظريه احتمالات مقدماتي برآورده شده و حتي فرضيات خيالپردازانه فيزيك نوين را نيز در بر نگرفته است 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا قبولش ندارم.هیچ دلیل منطقی در کنارش ارائه نمیدهند 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من وجود داره ولی اینکه هر کاری رو که من میکنم اونم بکنه عجیب به نظر میرسه و به نظرم غیر عاقلانه هست میتونه شخصی شبیه به من و عین من وجود داشته باشه ولی اینکه همون لحظه کار منو بکنه غیرقابل باوره... مرسی عمویی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده