رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

سرعت سایت خیلی اذیت میکنه.اووووف

دارم در این زمینه کار میکنم بعضی از کدهای زاید رو حذف میکنم اگه تو این بین مشکلی پیش اومد گزارش کنید رسیدگی میشه

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فکر کنم تا حد زیادی سرعت سایت بهتر شد البته تا خیلی خوب شدن یکم فاصله داریم که انشالا در روزهای آتی این موارد هم برطرف میشه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 11
لینک به دیدگاه

منم نمیتونم شکلک بزارم یعنی چی شده؟ تازه وقتی تشکر میکنم میره صفحه بعد بعد تشکر ثبت میشه تو سایت نمیتنم نه عکس بزارم نه میتونم پیام های پروفم را سر جاش ببینم و خیلی بد برام باز میشه اگه میشه بگید چیکار کنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه سوال من یه تاپیک به این اسم زده بودم الان نیست(69).gif

آیا شب یلدای امسال پایان دنیاست؟/پاسخ به سوالاتی درباره ۲۱ دسامبر

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم نمیتونم شکلک بزارم یعنی چی شده؟ تازه وقتی تشکر میکنم میره صفحه بعد بعد تشکر ثبت میشه تو سایت نمیتنم نه عکس بزارم نه میتونم پیام های پروفم را سر جاش ببینم و خیلی بد برام باز میشه اگه میشه بگید چیکار کنم
دوستان یه فکری به حال من بکنن من نمیتونم یه تاپیک بزنم یا فعالیت کنم نه میتونم عکس بزارم نه میتونم پروفم نه یه شکلک بزارم را درست ببنیم مشکلم از کجاس؟
  • Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان یه فکری به حال من بکنن من نمیتونم یه تاپیک بزنم یا فعالیت کنم نه میتونم عکس بزارم نه میتونم پروفم نه یه شکلک بزارم را درست ببنیم مشکلم از کجاس؟

سلام

چن وقت پیش مال منم اینجور شده بود ...از یه مرورگر دیگه استفاده کردم درس شد!

مال تو هم اگه ربطی به مشکلات فنی اخیر سایت نداشته باشه،با تغییر مرور گر باید درس شه...

یه امتحانی بکن:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

چن وقت پیش مال منم اینجور شده بود ...از یه مرورگر دیگه استفاده کردم درس شد!

مال تو هم اگه ربطی به مشکلات فنی اخیر سایت نداشته باشه،با تغییر مرور گر باید درس شه...

یه امتحانی بکن:a030:

سلام مرسی الان با کروم اومدم خوب شد ولی خوب چرا با فایر اینجوری شد؟:ws52:

اخه با فایر راحت ترم اگه میشه درستش کرد چطوری باید درست کنیم؟:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوبه که درس شد...

خب یا باید ویندوز عوض کنی و دوباره نصبش کنی..یام اینکه ریموش کن و دوباره بنصب:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه با فایرفاکس میخوای بیای، یه بار حذفش کن، جدیدترین ورژنش رو نصب کن :ws38:

یه سوال من یه تاپیک به این اسم زده بودم الان نیست(69).gif

آیا شب یلدای امسال پایان دنیاست؟/پاسخ به سوالاتی درباره ۲۱ دسامبر

یکی دو صفحه قبل همین تاپیک رو بخونی متوجه میشی :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه فقط با این سایت مشکل داری کوکی و کش رو خالی کن درست میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه با فایرفاکس میخوای بیای، یه بار حذفش کن، جدیدترین ورژنش رو نصب کن :ws38:

من با فایر فاکس میام مشکل نداره :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون الان خوندم چقدر بد شد :sad0:من گفتم کلی بازدید میشه و اینا ولی شانسه منه دیگه:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام... پست گذاشتنی هیچ کدوم از ابزار ها کار نمیکنن(هیچکدوم نه لینک نه اسمایل ها نه ابزار فونت و ....) مشکل از سایته یا از سرعت پایین نت من؟ ممنون

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام... پست گذاشتنی هیچ کدوم از ابزار ها کار نمیکنن(هیچکدوم نه لینک نه اسمایل ها نه ابزار فونت و ....) مشکل از سایته یا از سرعت پایین نت من؟ ممنون

با همه مرورگرا این مشکلو دارین؟

گوگل کروم یا ورژن جدید فایرفاکس کمترین مشکلات رو تو باز کردن و لود شدن ابزارا دارن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
با همه مرورگرا این مشکلو دارین؟ گوگل کروم یا ورژن جدید فایرفاکس کمترین مشکلات رو تو باز کردن و لود شدن ابزارا دارن.
با همه...بقیه حالا لود هم نمیکنن ...فایر فاکس باز بهتره ...ورژنش هم 17.0.1 هست .... هیچی ...فقط میتونم بنویسم و یه دکمه ارسال...نه ویرایش نه هیچی... البته وضعیت نت از پشتیبانی adsl م پرسیدم گفتن مشکل داره و دارن حلش میکنن....دیگه نمیدونم از سرعته یا از چیز دیگه...
  • Like 2
لینک به دیدگاه
با همه...بقیه حالا لود هم نمیکنن ...فایر فاکس باز بهتره ...ورژنش هم 17.0.1 هست .... هیچی ...فقط میتونم بنویسم و یه دکمه ارسال...نه ویرایش نه هیچی... البته وضعیت نت از پشتیبانی adsl م پرسیدم گفتن مشکل داره و دارن حلش میکنن....دیگه نمیدونم از سرعته یا از چیز دیگه...

سرعت که تأثیرگذاره روی این قضیه. اگه وضعیت نت درست شد و هنوز مشکل بود، با فیل شکن هم تست کنید. بعضی وقتا یه آی پی خاص به مشکل میخوره و موقتی هم هست این قضیه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

واسه حالگیریه :w02:

بعضی وقتا قاطی میکنه. نمیدونم پیغامه میره پشت بقیه پیغاما قاطی میشه چطوریه :ws3:

یا خودش درست میشه یا باید پیغاماتونو پاک کنید تا درست بشه. :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
واسه حالگیریه :w02:

بعضی وقتا قاطی میکنه. نمیدونم پیغامه میره پشت بقیه پیغاما قاطی میشه چطوریه :ws3:

یا خودش درست میشه یا باید پیغاماتونو پاک کنید تا درست بشه. :ws3:

چقد شما زحمت میکشین واسه سایت :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

tm7rk8p5hr6vjireir8c.jpg

قسمت عنوان چرا کامل دیده نمیشه من با فایر فاکس اوپرا کروم و ie امتحان کردم ولی تو بخش عنوان چیزی مینویسی دیده نمیشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
tm7rk8p5hr6vjireir8c.jpg

قسمت عنوان چرا کامل دیده نمیشه من با فایر فاکس اوپرا کروم و ie امتحان کردم ولی تو بخش عنوان چیزی مینویسی دیده نمیشه

تو همه بخشای انجمن اینطوریه؟ :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...