M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ مرسی. نصب شد یکی دیگه به اسم forum runner نصب کرده بودم، ولی نفهمیدم کار میکرد یا نه اینم نصبیدم، فقط اگه کسی تست کرد و با گوشی اومد بگه درست کار میکرد یا نه من اصلاً دست نزدم به چیزی خودش مشکل داره کار ميکنه خوبم کار ميکنه :D مرسى Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ محمد forum runner هم پیدا کردم ریختم ولی اون پیدا نمیکنه اینجارو! حذف کردی پلاگینشو؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ محمد forum runner هم پیدا کردم ریختم ولی اون پیدا نمیکنه اینجارو! حذف کردی پلاگینشو؟ ممنون تست کردی نه حذف نکردم ولی چک میکنم ببینم کجای تنظیماتش مشکل داره 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ تست شد، مشکلی نبود چه مشکلی هست واسه آپلود؟ چه اروری میده؟ من دیروز تقریبا 2 ساعت گذاشتم یه عکس اپلود شه اما نشد. سرعته نتم خوبه. حجم عکسن زیاد نبود نمیدونم چرا اپلود نشد. ارور نمیده فقط بعد از 2 ساعت اپلود نشد 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام تو این تایپیک یه فایل فلش قرار دادم ولی نشون نمیده http://www.noandishaan.com/forums/thread102946.html#post1108134 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام سلام من نمیتونم پستهامو که حجمشون یه مقدار زیاده ویرایش کنم.. دلیل چیست؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ممکنه به خاطر سرعتتون باشه شوما هر پستی رو خواستید به من بگید در جا پاکش میکنم برات با یه مرورگر دیگه امتحان کن اگه بشه مشکل از سرعته 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من دیروز تقریبا 2 ساعت گذاشتم یه عکس اپلود شه اما نشد.سرعته نتم خوبه. حجم عکسن زیاد نبود نمیدونم چرا اپلود نشد. ارور نمیده فقط بعد از 2 ساعت اپلود نشد شاید گیر میکنه و باید یه بار دیگه بزنید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلامتو این تایپیک یه فایل فلش قرار دادم ولی نشون نمیده http://www.noandishaan.com/forums/thread102946.html#post1108134 کد فلش تو پست نیست اصلاً http://www.noandishaan.com/upload/images/puv2t8xh89rb09yxd8h8.jpg 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ کد فلش تو پست نیست اصلاً http://www.noandishaan.com/upload/images/puv2t8xh89rb09yxd8h8.jpg ولی من لینک گذاشتم پس چرا نیستش؟ [FLASH= برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ ولی من لینک گذاشتم پس چرا نیستش؟ [FLASH= برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فلش جالبی هم هست. نمیدونم احتمالاً به خاطر action هایی که داره مستقیم پخش نمیکنه تو تاپیک 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ [flash=quality='high' width='800' height='800'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ برای قرار دادن فایل فلش از این کد باید استفاده کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اینور 4 تا ستارس اونور 5 تا من به مشکل خوردم الان 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اینور 4 تا ستارس اونور 5 تا من به مشکل خوردم الان مشکلتو حل کردیم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من چرا بدون ***** نمیتونم وارد انجمن شم؟ ایراد از من؟ 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ از دیروز انجمن به سختی برام باز میشه! همه سایتا راحت باز میشن مشکل سرعت ندارم! با مرورگرای دیگه هم امتحان میکنم ولی بازم مشکل داره !!!! 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام منم از جمعه نتونستم بیام انجمن همش هی از اول لود میشه و انجمنو باز نمیکنه دوتا سیستم و حتی با گوشی و مرورگرای مختلفو امتحان کردم، با هیچ سایتی این مشکلو ندارم الانم علی رغم داشتن اینترنت وایرلس 256، با دایال آپ اومدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ مثل اینکه سرور الکی بعضی از آی پی ها رو مهاجم تشخیص داده بسته. بررسی می کنیم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده