M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ fv, تو ایندکس سایت برو پایین پایین اونجا زبان انجمن رو از انگلیسی به فارسی تغییر بده عه! مرسی شاید یهویی قاط زده واست همونی که امید گفت. اره گویا! نمیدونم چرا اینجوری شده بود من کاریش نکردم بهرحال مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ می خوام این شکلک رو بذارم تو امضام ...هر کاری می کنم لینکش می یاد اما خودِ شکل نه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ می خوام این شکلک رو بذارم تو امضام ...هر کاری می کنم لینکش می یاد اما خودِ شکل نه یدونه عکس متحرک زیر 15کیلوبایت میشه ها 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام میخوام ادرس یه فایل فلش رو بدم به یکی اما کپی میکنم اجرا میکنه یه ابزار هستش که توش یه ادرس رو کپی میکنیم نشون میده بدون اجرا کردن کدوم ابزاره شکلش چه شکلیه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام... از صبح میخوام 10 تا مطلب بفرستم ولی نمیشه...بعد این که ارسالو میزنم لود میشه بعدش یهو استاپ میشه دیگه نمیفرسته... تشکرامم که میزنم همین مشکلو داره...قبلنم گفته بودم... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام... از صبح میخوام 10 تا مطلب بفرستم ولی نمیشه...بعد این که ارسالو میزنم لود میشه بعدش یهو استاپ میشه دیگه نمیفرسته... تشکرامم که میزنم همین مشکلو داره...قبلنم گفته بودم... 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام... از صبح میخوام 10 تا مطلب بفرستم ولی نمیشه...بعد این که ارسالو میزنم لود میشه بعدش یهو استاپ میشه دیگه نمیفرسته... تشکرامم که میزنم همین مشکلو داره...قبلنم گفته بودم... اینجا که دو تا مثل هم فرستادی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا که دو تا مثل هم فرستادی میفرسته ولی با کلی مکافات...باید واسه هر پستم 10 بار خارج شم بعد وارد شم تا بتونم بفرستم... ظهرم خواستم ازتون نقل قول بگیرم و جواب بدم نتونستم و کلا خارج شدم... 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ میفرسته ولی با کلی مکافات...باید واسه هر پستم 10 بار خارج شم بعد وارد شم تا بتونم بفرستم... ظهرم خواستم ازتون نقل قول بگیرم و جواب بدم نتونستم و کلا خارج شدم... یکبار کوکی های نواندیشان رو پاک کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام میخوام ادرس یه فایل فلش رو بدم به یکی اما کپی میکنم اجرا میکنه یه ابزار هستش که توش یه ادرس رو کپی میکنیم نشون میده بدون اجرا کردن کدوم ابزاره شکلش چه شکلیه یکی این رو در یابه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ یکی این رو در یابه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب وسطش یه علامت اضافی بذار و مشخصش کن که اجرا نکنه. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . من هر 2 دقیقه از انجمن پرت میشم . هیچ فایلی هم نمیتونم پیوست کنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . من هر 2 دقیقه از انجمن پرت میشم . هیچ فایلی هم نمیتونم پیوست کنم سلام یه بار کوکی هات رو پاک کن درست میشه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . من هر 2 دقیقه از انجمن پرت میشم . هیچ فایلی هم نمیتونم پیوست کنم سلام یه بار کوکی هات رو پاک کن درست میشه دوستان ببخشید دیشب یه تغییراتی در انجمن انجام شده که موجب بوجود اومد این مشکلات شده ان شاا.. حل خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان ببخشید دیشب یه تغییراتی در انجمن انجام شده که موجب بوجود اومد این مشکلات شدهان شاا.. حل خواهد شد. نهههههههههههههههههههههههههههههههههه اخه هر وقت مشکلی پیش میاددددددددددددد ممد میگه برو کوکی رو پاک کن درست میشه این کوکی چیه خدا میدونه فقط میگه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ من همچنان نمیتونم هیچ فایلی پیوست کنم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ من همچنان نمیتونم هیچ فایلی پیوست کنم چه اروری رو میده؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ چه اروری رو میده؟ الان 2 تا فایل یبا زحمت فراوان شد . از هر 100 تا 2 تا پیوست میشه . یا میگه فایل خرابه .یا صفحش بسته میشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ الان 2 تا فایل یبا زحمت فراوان شد . از هر 100 تا 2 تا پیوست میشه . یا میگه فایل خرابه .یا صفحش بسته میشه ترسید خودش پیوست شد حجم فایلا زیاد نیست؟ لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ چرا اکثر اوقاتی که آخرین ارسال ها رو میزنم پیام میاد : در این انجمن فاصله بین دو جستجو 10 باید باشد. لطفا 9 ثانیه دیگر تلاش کنید.......اونم در وضعیتی که جستجوی قبلی مال 24 ساعت قبل بوده که انجام دادم!!! تازه 9 ثانیه هم که هیچی 90 ثانیه هم صبر کنم دوباره این پیام میاد!!:w127: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده