pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انجمن الان ارور دیتا بیس داد 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی یه پستی رو حالت عادی ویرایش میکنی مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی تو صفحه ی پیشرفته میری همه ی تنظیمات صفحه بندی بهم میخوره همه ی نوشته ها بدون فاصله پشت سر هم نوشته میشه.... چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی یه پستی رو حالت عادی ویرایش میکنی مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی تو صفحه ی پیشرفته میری همه ی تنظیمات صفحه بندی بهم میخوره همه ی نوشته ها بدون فاصله پشت سر هم نوشته میشه.... چرا؟ بعضی وقتا اینجوری میشه فقط 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی وقتا اینجوری میشه فقط مال من همیشه اینجوری میشه 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم دقیقا مشکل اقا رضا رو همیشه دارم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام این چیه این پایین تو تاپیک گیلانیا؟؟؟؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread25818-886.html 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام این چیه این پایین تو تاپیک گیلانیا؟؟؟؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread25818-886.html گفتم که چیز مهمی نیس تو خودت رو ناراحت نکن تا اونجا که فضولی من اجازه داده این بزا زمان دعوت کاربرا بوده اون سونیا جون هم از بچه های باشگاه مهندسان بود که دعوت شده بود یه بار روش کلیک کردم رفت باشگاه مهندسان :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چیز خاصی نیست. لینکایی که به اون صفحه خورده 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا تاپیک میتینگ رو شخصیش میکنید 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا من نمی تونم تو صفحه بازدیدکنندگان برا دوستانم پیام بزارم همش خطا میده اصلا چرا انجمن این جوری شده ؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا من نمی تونم تو صفحه بازدیدکنندگان برا دوستانم پیام بزارم همش خطا میده اصلا چرا انجمن این جوری شده ؟ چه خطایی میده؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه خطایی میده؟ پیام شما خیلی کوتاه هس مثل اینکه وقتی دوبار پشت سرهم کلیک می کنی فقط event اخری رو هندل می کنه داداشی راستشو بگو کجاشو دستکار کاری کردی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیام شما خیلی کوتاه هس مثل اینکه وقتی دوبار پشت سرهم کلیک می کنی فقط event اخری رو هندل می کنه داداشی راستشو بگو کجاشو دستکار کاری کردی آها. اگه صفحه کامل لود نشه قبل ارسال پیغام، اینطوری میشه 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آها. اگه صفحه کامل لود نشه قبل ارسال پیغام، اینطوری میشه صبر هم می کنم تا کامل لود بشه ولی بازم ارور میده قبلا اینجوری نبود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صبر هم می کنم تا کامل لود بشه ولی بازم ارور میده قبلا اینجوری نبود نمیدونم. به خاطر لود نشدن صفحه یا ادیتور اینطوری میشد 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی میخوام وارد شم اینجوری میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و باید Back بزنم تا درست بشه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی میخوام وارد شم اینجوری میشه و باید Back بزنم تا درست بشه واسه منم اینجوری بود. محمد ادمین گفت آدرس سایت رو با www بزن زدم درست شد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی میخوام وارد شم اینجوری میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و باید Back بزنم تا درست بشه تو هر بلایی سرت بیا حقته تا تو باشی تاپیک نبندی 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سرعت نت كه آوردن پايين هيچ لود صفحات و به خصوص صفحه اول 3-4 دقيقه طول ميكشه علت چيه ؟ كلافه ام كرده - برا همه همينطوره ؟ تازه توي اون 3-4 دقيقه كل سيستمم هنگه از چند تا سيستم و اشتراك امتحان كردم همه همينطورن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده