رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من بک گراند پروفم رو نمیتونم تغییر بدم یعنی بعد از تغییرات فقط یه قسمت از گوشه ی اون تغییر میکنه

مشکل چیه؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من بک گراند پروفم رو نمیتونم تغییر بدم یعنی بعد از تغییرات فقط یه قسمت از گوشه ی اون تغییر میکنه

مشکل چیه؟؟

اگر میخواید عکس بذارید برای بک گراند....بعد از انتخاب عکس ؛هیچکدام رو both بذارید...:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگر میخواید عکس بذارید برای بک گراند....بعد از انتخاب عکس ؛هیچکدام رو both بذارید...:ws37:

:ws28:

ایول اتفاقا همین چند دقیقه پیش برام سوال شده بود که چرا اینطوری شده

درسته ظاهرا تنظیماتش بهم خورده بود

درست شد... :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جریان چیه نمی دونم ولی من آپلود سنتر رو می زنم همون صفحه معروف میاد حتی تو یاهو هم نمیره یعنی تو صفحه ای که باز میشه هر لینکی که هست رو

میزنم / اون صفحه معروف دست از سرم برنمی داره:4564: حسابی کلافه ام کرده :w000:/ فیلی ها هم بی اثر شدن ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
جریان چیه نمی دونم ولی من آپلود سنتر رو می زنم همون صفحه معروف میاد حتی تو یاهو هم نمیره یعنی تو صفحه ای که باز میشه هر لینکی که هست رو

میزنم / اون صفحه معروف دست از سرم برنمی داره:4564: حسابی کلافه ام کرده :w000:/ فیلی ها هم بی اثر شدن ...

اپلود سنتر انجمن :ws52:

این که الان نزدیک به یه قرنه خراب شده

خبر نداری :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آپلود سنتر انجمن فعلا خرابه... :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید این جمعه آپلود سنتر درست شود شاید....

داره کم کم تبدیل میشه به آرزو:icon_redface:

به جمعه نرسید درست شد....همون جور که غر می زنیم....و نقد...تشکر هم باید کرد....:w16:

ممنون....امیدوارم دیگه کمتر از این مشکلات پیش بیاد:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقا

به جمعه نرسید درست شد....همون جور که غر می زنیم....و نقد...تشکر هم باید کرد....:w16:

ممنون....امیدوارم دیگه کمتر از این مشکلات پیش بیاد:icon_redface:

ممنون

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...