pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ چرا امشب همش انجمن اروورررر میده از ساعت 8 این طور شده ارور دیتا بیس میده 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بازم اروررررررررررررررررررررررر :4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ دیشب به مدت 15-20 دقیقه ارور دیتابیس داد ... 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ منم همین مشکلو دارم!ارور...تازه سرعت سایتم دیشب پایین بود از 10شب به بعد! 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سلام من تالار خانواده رو اینجوری میبینم چند تا تالار دیگه هم رفتم اینجوری بود هیچ تاپیکی جز اون 3 تا که تو عکس هست نمیبینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ اگه میشه این نقل قول رو بردارین 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ اگه میشه این نقل قول رو بردارین خوبه بابا میفهمی کی ازت نقل قول گرفته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ اگه میشه این نقل قول رو بردارین از اینجا میتونی غیرفعالش کنی واسه خودت: http://www.noandishaan.com/forums/usertag.php?do=profile&action=options 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سلاممن تالار خانواده رو اینجوری میبینم چند تا تالار دیگه هم رفتم اینجوری بود هیچ تاپیکی جز اون 3 تا که تو عکس هست نمیبینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با مرورگرهای دیگه هم همینطوریه؟ 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ با مرورگرهای دیگه هم همینطوریه؟ بله همین ججوری بود چند تا تاپیک که حودم گذاشتم رو میتونم ببینم فقط 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلام.نمیدونم چرا امروز نمیشه چیزی رو آپلود کرد. "the requested URL could not be retrieved" 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلام.نمیدونم چرا امروز نمیشه چیزی رو آپلود کرد."the requested URL could not be retrieved" متأسفانه دامین آپلودسنتر امروز غیرفعال شده. تا چندروز دیگه درست میشه دوباره. 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ یکی از بچه ها ایملیشو عوض کرد .. یهو از انجمن شوت شد الان براش ایمیل فعال سازی هم نیومده باید چیکار کنه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ یکی از بچه ها ایملیشو عوض کرد .. یهو از انجمن شوت شد الان براش ایمیل فعال سازی هم نیومده باید چیکار کنه ؟؟ اسم کاربریش چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ shide67 درست شد و اکانتشون فعال شد 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من هر دو مین یه بار پرت میشم بیرون.........مدام باید یوزر و پس وارد کنم.........حتی با زدن دگمه ذخیره هم همینه چی کار کنم؟ به علاوه این که کلا تشکر هم نمی تونم بکنم!! با اکسپلورر ، فایرفاکس و گوگل کروم هم وضع همینه به کدامین گناه؟!!! 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ آهان یه مشکل دیگه هم دارم!! البته برخلاف بالایی که از دیشب ایجاد شده این مشکلم بعد از تغییر ورژن ایجاد شده! حسش نبود بگم!!! نقل قول چند گانه نمی تونم بگیرم.......یعنی روی آیکون های نقل قول چند گانه که کلیک می کنم بعد ارسال پاسخ رو می زنم هیچ چیز نشون داده نمیشه.........با استفاده از هر مرورگر و همین طور کامپیوترهای مختلف این مشکلو دارم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ من هر دو مین یه بار پرت میشم بیرون.........مدام باید یوزر و پس وارد کنم.........حتی با زدن دگمه ذخیره هم همینهچی کار کنم؟ به علاوه این که کلا تشکر هم نمی تونم بکنم!! با اکسپلورر ، فایرفاکس و گوگل کروم هم وضع همینه به کدامین گناه؟!!! هنوزم این مشکل هست؟ آهان یه مشکل دیگه هم دارم!!البته برخلاف بالایی که از دیشب ایجاد شده این مشکلم بعد از تغییر ورژن ایجاد شده! حسش نبود بگم!!! نقل قول چند گانه نمی تونم بگیرم.......یعنی روی آیکون های نقل قول چند گانه که کلیک می کنم بعد ارسال پاسخ رو می زنم هیچ چیز نشون داده نمیشه.........با استفاده از هر مرورگر و همین طور کامپیوترهای مختلف این مشکلو دارم ارسال پاسخ رو میزنی یا پاسخ با نقل قول؟ لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ این آپلودسنتر سایت چرا پیجش ارور میده؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده