چرا 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام، من نام کاربری قبلیم *sanaz* بود،اما نمیدونم چرا به هیچ صفحه ای دسترسی ندارم. فکر کنم هک شدم،همش برام این پیام میاد. خواهشا کمک کنید. 1 لینک به دیدگاه
چرا 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ فقط میتونم،صفحه کنترل پنل خودم را ببینم،که تشکر شده از من. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام، من نام کاربری قبلیم *sanaz* بود،اما نمیدونم چرا به هیچ صفحه ای دسترسی ندارم.فکر کنم هک شدم،همش برام این پیام میاد. خواهشا کمک کنید. یکی از مدیران لطف کرده و اخراجت کرده دیگه :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ قابل توجه دوستان محترم: با دانلود نسخه 14 گوگل کروم (نسخه نهایی)، سرعت ورژن جدید را از ورژن 3 هم بالاتر ببرید. حتما امتحان کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام، من نام کاربری قبلیم *sanaz* بود،اما نمیدونم چرا به هیچ صفحه ای دسترسی ندارم.فکر کنم هک شدم،همش برام این پیام میاد. خواهشا کمک کنید. احتمالاً ایمیلت رو تغییر دادی و ایمیل فعالسازی جدیدی که اومده رو ندیدی تا اون ایمیل جدید رو هم تأیید کنی. فکر کنم الان مشکلت حل شده. 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام محمد این امتیازا از پیاما جدا نمیشه ؟ خیلی بده اینجوری 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من چرا نمیتونم نسخه 14 رو دانلود کنم؟ تا میام دانلود کنم نت میپره!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال , من امروز وقتی تو انجمن اومدم, واسه تشکر یا ارسال پست و یا وارد شدن به تاپیکا ....وقتی کلیک میکردم وارد صفحه پیوندا میشدم!!! میخواستم بدونم هیچکسی این مشکلو نداشته؟!:JC_thinking: با همه مرورگرا اینطور بودش لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال , من امروز وقتی تو انجمن اومدم, واسه تشکر یا ارسال پست و یا وارد شدن به تاپیکا ....وقتی کلیک میکردم وارد صفحه پیوندا میشدم!!! میخواستم بدونم هیچکسی این مشکلو نداشته؟!:JC_thinking: با همه مرورگرا اینطور بودش از جامعه روح ها به ادمین اینجا خبری نیست وامن و امانه انجمن :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام محمد این امتیازا از پیاما جدا نمیشه ؟ خیلی بده اینجوری میشه اطلاع دهی امتیازا رو برداشت کلاً. من چرا نمیتونم نسخه 14 رو دانلود کنم؟تا میام دانلود کنم نت میپره!! این دیگه تقصیر انجمن نیست یه سوال , من امروز وقتی تو انجمن اومدم, واسه تشکر یا ارسال پست و یا وارد شدن به تاپیکا ....وقتی کلیک میکردم وارد صفحه پیوندا میشدم!!! میخواستم بدونم هیچکسی این مشکلو نداشته؟!:JC_thinking: با همه مرورگرا اینطور بودش صفحه پیوندها کجاس؟ 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ از ظهر به بعد كه اومدم انجمن برخي از صفحات رو كه باز ميكنم فيلي شده است .... بايد چند بار رفرش كنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ صفحه پیوندها کجاس؟ همون که وقتی جایی ***** میشه میاد, :JC_thinking: از ظهر به بعد كه اومدم انجمن برخي از صفحات رو كه باز ميكنم فيلي شده است .... بايد چند بار رفرش كنم ایناهاش؛ منم همین مشکل رو دارم :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ میشه اطلاع دهی امتیازا رو برداشت کلاً. نمیشه مثل قبلیه یه گوشه دیگه امتیازا رو بنویسه پیاما یه جای دیگه باشه اینجوری که پیاما و امتیازا باهمه بعضی وقتا خود من اصلا متوجه نمیشم پیام دارم دائم باید چشم به اون بالا باشه ببینم امتیاز اضافه شد یانه بعدم هی چک کنم که حالا که اضافه شد امتیازه یا پیامه؟!! 3 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ من با ارسال پست مشکل پیدا کردم ! الان هیچ کدوم از ابزارهای قرار دادن عکس یا لینک رو ندارم ! پست هام رو هم نمی تونم ویرایش کنم ! نمونه ش این : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=38740&page=14&p=743382&viewfull=1#post743382 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ از ظهر به بعد كه اومدم انجمن برخي از صفحات رو كه باز ميكنم فيلي شده است .... بايد چند بار رفرش كنم این دفعه اگه برخورد کردی لینک بعضی از اون صفحات رو میذاری؟ نمیشه مثل قبلیه یه گوشه دیگه امتیازا رو بنویسه پیاما یه جای دیگه باشه اینجوری که پیاما و امتیازا باهمه بعضی وقتا خود من اصلا متوجه نمیشم پیام دارم دائم باید چشم به اون بالا باشه ببینم امتیاز اضافه شد یانه بعدم هی چک کنم که حالا که اضافه شد امتیازه یا پیامه؟!! نمیشه که جدا باشه. فقط میشه پیغام خصوصی به صورت یه نوار بالای انجمن هم اطلاع رسانی بشه غیر از اینکه اون بالای انجمن هم نمایش داده میشه. فقطم پیغام خصوصی من با ارسال پست مشکل پیدا کردم ! الان هیچ کدوم از ابزارهای قرار دادن عکس یا لینک رو ندارم ! پست هام رو هم نمی تونم ویرایش کنم ! نمونه ش این : http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=38740&page=14&p=743382&viewfull=1#post743382 اگر صفحه رو رفرش کنی درست میشه. به مرورگر مورد استفاده هم ربط داره. 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اگر صفحه رو رفرش کنی درست میشه. به مرورگر مورد استفاده هم ربط داره. ظاهرا مشکل از مرورگر بود ! فایرفاکس 6.0.2 استفاده می کنم ! قبلا با همین مرورگر مشکلی نداشتم ! لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مرورگرم رو آپدیت کردم ! فایرفاکس 7.0.1 ! اما همچنان مشکل دارم ! راه حل ؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ احتمالاً ایمیلت رو تغییر دادی و ایمیل فعالسازی جدیدی که اومده رو ندیدی تا اون ایمیل جدید رو هم تأیید کنی. فکر کنم الان مشکلت حل شده. یکی از دوستای منم تو دانشگاه با هم ثبت نوم کردیم...بعد یه صفحه عوض کرد همین این عکسه اومد گفت اخراج شدی خوب اگه برای ایمیل فعال سازیه عوض کنین متنشو بنویسین برو فعال کن اکانتتو ...محرومیت دیگه چیه؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70595&p=748878#post748878 اين يكي از لينكهاي مشكل داره............گاهي فيلي شده مياد البته امروز 1 بار فقط اتفاق افتاد لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70595&p=748878#post748878 اين يكي از لينكهاي مشكل داره............گاهي فيلي شده مياد البته امروز 1 بار فقط اتفاق افتاد تست شد مشکلی دیده نشد :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده