pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سمت چپی اون چاخه اس :167: جمعیت رو گمراه نکن :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من بازم مشکلم عود کرد....نمیتونم پیام و پست طولانی بذارم این مشکل هی میگیره و ول میکنه دست ما هم نیست :icon_pf (34): تو کجا اینطوری میشه؟ تو همه انجمن؟ چرا فايلاي كد با پسونده dwgرو مجاز به آپلود نيس نوانديشان؟؟؟؟؟؟:icon_razz: آپلودسنتر فقط واسه عکس هستش. فایلای dwg رو میتونید پیوست کنید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ باز این ممل بیکار شد دست به رنگ کاربرا زد باز 99% کابرای انجمن مدیر شدن:167: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بنفش پررنگا خیلی رنگش بده وقتی همه مدیرا این رنگی اند...قبلیه بهتر بود:icon_pf (34): نمیشه دوباره مدیر و همکاراشون تفکیک بشن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ معلوم نیست این ممل خواب نداره بیکار میشه با رنگ انجمن وررررررررر میره:w00: به جای این کارا ممل چت باکس رو راه بنداززززززززززززززززززز :w821: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من یه مشکلی دارم چرا تو ویرایش امضا گزینه انتخاب تصویر وجود نداره 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من یه مشکلی دارم چرا تو ویرایش امضا گزینه انتخاب تصویر وجود نداره منم این گزینه رو ندارم؛ فکر کنم فقط مدیرا و کاربرای ویژه داشته باشن لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من یه مشکلی دارم چرا تو ویرایش امضا گزینه انتخاب تصویر وجود نداره منم نداررررررررررررم.... لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این انتخاب برای مدیران و متخصصین و کاربران ویژست. 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این انتخاب برای مدیران و متخصصین و کاربران ویژست. تا به کی تبعیض :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این انتخاب برای مدیران و متخصصین و کاربران ویژست. اخه چه معنی میده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اخه چه معنی میده این یعنی این که اگر مدیر بودی چیزی داری وگرنه ول معطلی :JC_thinking: پ ن ول معطل به زبان ادمینی یعنی برید زحمت بکشید مدیر بشید شوما هم استفاده کنید از این امتیاز :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این دکمه خرابه ها....بندازید دور یکی تازه نصب کنید جاش! :w00: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این یعنی این که اگر مدیر بودی چیزی داری وگرنه ول معطلی :JC_thinking: واقعا جای تاسف :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این دکمه خرابه ها....بندازید دور یکی تازه نصب کنید جاش! :w00: سالمه بابا :(87): اون روز بهت امتیاز دادم ندیدی :JC_thinking: اما فکر کنم یه هویج بیشتر از این کاربرد داشت برای انجمن :(87): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من هنوز با نقل قول گرفتن تو پوروقایل ها مشکل دارم...همش می زنه کاراکترها زیاده...حتی اگه دو کلمه باشه :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من یه مشکلی دارم چرا تو ویرایش امضا گزینه انتخاب تصویر وجود نداره یکی این مشکلو حل کنه اقای مدیر کجایی صدامو داری 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ یکی این مشکلو حل کنه اقای مدیر کجایی صدامو داری ممد راس میگن دیگه....براشون محدودیت حجمی بذار ولی یکاری کن بتونن عکس بذارن! :w00: چی میشه آخه؟ گونا نداره؟! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ یکی این مشکلو حل کنه اقای مدیر کجایی صدامو داری این که مشکل فنی نیست کسی بیاد حلش کنه...خودشون اینجوری کردند:4chsmu1: که گذاشتن عکس محدود بشه..باید آپلود کنی که اونجوری حجمش مشخص و کنترل شده باشه اگه این محدودیت نباشه هر کی میره یه عکس با حجم زیاد میزاره تو امصاش.... صفحه ها سنگین میشه...واسه بقیه مشکل پیش میاد:w12: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ ممد راس میگن دیگه....براشون محدودیت حجمی بذار ولی یکاری کن بتونن عکس بذارن! :w00:چی میشه آخه؟ گونا نداره؟! الانم میتونیم بزاریم..ولی توجه » حداكثر اندازه عكس شما بايد 200 در 100 پیکسل و حجم آن 4.9 کیلو بایت (و يا كمتر) باشد. :persiana__hahaha: متحرک هم نمیتونه باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده