peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چرا گوگل پلاس عمل نمیکنه؟:w00: گوگل مشکل داره یا سایت 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چرا گوگل پلاس عمل نمیکنه؟:w00: گوگل مشکل داره یا سایت مشکل برطرف شد 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مگرتاپیک مدیریت شده نبایدنامرئی باشد؟ پس چراتاپیک زدم مدیریت کردم هنوزقابل رویت هست حتی برای مهمان... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مگرتاپیک مدیریت شده نبایدنامرئی باشد؟ پس چراتاپیک زدم مدیریت کردم هنوزقابل رویت هست حتی برای مهمان... نمی تونه ببینه 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نمی تونه ببینه میتونه ببینه :ubhuekdv133q83a7yy7 صبح خودم یه تاپیک زدم بعدنامرئیش کردم مثلابعدبه صورت مهمان اومدم چک کنم ببینم نامرئی شده یانه امادیدم میتونم ببینمش حتی وقتی مهمان اومدم انجمن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ پس این چیه حالت مهمان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالت ورود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بله این روواسه منم نشون میده اماخود پست قابل مشاهده بودواسم...... به خدا درحالت عادی هم بودم......چیزی نخورده بودم... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینقدر امضا محدوده؟؟؟ من همین یکم امضا رو نمیتونم بذارم؛ چیکاااااار کنم؟؟؟؟؟؟؟ این کجاش بیشتر از 1000 تاست : همیشه از فاصله ها گله میکنیم شاید یادمان رفته که در مشق های کودکی برای فهمیدن کلمات کمی فاصله هم لازم بود! >> گالری عکاسی ونوس >>تکنیک های راندو در معماری >> نمونه کارای ماکت دانشگامون >>محفل دوستانه کارشناسی تا ارشد [sIGPIC][/sIGPIC] 1000تا کارکتر نه 1000تا حرف مثلاً این یدونه: >> گالری عکاسی ونوس 22 تا حرف ایناس اما چیزی که ازش محاسبه میشه اینه: >> URL="http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=55617&page=4"]گالری عکاسی ونوس یه 7،8 تا از کارکترا رو هم حذف کردم که نمایش داده بشه. حساب کن 22تا حرف چندتا شد تمام رنگ ها و فونت ها و لینک ها و بولد کردن وسط چین کردن و ..... کارکترها رو اینطوری زیاد میکنن. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ 1000تا کارکتر نه 1000تا حرف مثلاً این یدونه: >> گالری عکاسی ونوس 22 تا حرف ایناس اما چیزی که ازش محاسبه میشه اینه: یه 7،8 تا از کارکترا رو هم حذف کردم که نمایش داده بشه. حساب کن 22تا حرف چندتا شد تمام رنگ ها و فونت ها و لینک ها و بولد کردن وسط چین کردن و ..... کارکترها رو اینطوری زیاد میکنن. چه فرقی داره؛ کارکتر یا حرف تو این انجمن همش فرق میذارین؛ خودت چرا اون همه امضا داری ؛ منم میخوام لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ قدیم وقتی تاپیکی پاک میشد مینوشت N/A این مدلش جدیده؟ :167: http://www.upload-noandishaan.ir/images/uc33k94iiarkacqqozq7.jpg منم ازینجور پاک کردنا می خوام... :w00: لینک به دیدگاه
H.R.T 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ قدیم وقتی تاپیکی پاک میشد مینوشت N/A این مدلش جدیده؟ :167: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم ازینجور پاک کردنا می خوام... :w00: :texc5lhcbtrocnmvtp8:th_running1: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من واقعا تو ارسال پست مشکل دارم اعصابم بهم ریخته! امروز یکی از دوستان پیغام دادم نیم ساعت طول کشید تا جوابش رو بدم :icon_pf (34): آخه این چه وضعشهههههههه دیگه اعصاب واسه ما نگذاشتین... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آقا من واقعا تو ارسال پست مشکل دارم اعصابم بهم ریخته! امروز یکی از دوستان پیغام دادم نیم ساعت طول کشید تا جوابش رو بدم :icon_pf (34): آخه این چه وضعشهههههههه دیگه اعصاب واسه ما نگذاشتین... خیلی از بچه ها متأسفانه این مشکل رو خیلی وقته که دارن و بیشتر هم واسه پستای طولانی. :icon_pf (34): این مشکل هی میگیره ول میکنه با استفاده از فیل شکن یا چیز پی ان مشکل حل میشه. متأسفانه از دست ما هم کاری ساخته نیست. چون مشکل سرویس دهنده های اینترنت با سرورهای آلمان هستش. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی از بچه ها متأسفانه این مشکل رو خیلی وقته که دارن و بیشتر هم واسه پستای طولانی. :icon_pf (34): این مشکل هی میگیره ول میکنه با استفاده از فیل شکن یا چیز پی ان مشکل حل میشه. متأسفانه از دست ما هم کاری ساخته نیست. چون مشکل سرویس دهنده های اینترنت با سرورهای آلمان هستش. :icon_pf (34): آره وقتی متن طولانی میشه مشکل بیشتره حالا جالب اینکه ان مشکل موقع فرستادن پیغام تو پروف یا پیغام خصوصی خیلی بیشتر میشه! :icon_pf (34): خب سرور لبنانی میگرفتین با سرویسای ما جور دربیاد... :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی از بچه ها متأسفانه این مشکل رو خیلی وقته که دارن و بیشتر هم واسه پستای طولانی. :icon_pf (34): این مشکل هی میگیره ول میکنه با استفاده از فیل شکن یا چیز پی ان مشکل حل میشه. متأسفانه از دست ما هم کاری ساخته نیست. چون مشکل سرویس دهنده های اینترنت با سرورهای آلمان هستش. :icon_pf (34): الان یه تاپیک بزنم برای نشر چیز پی ان رایگان؟! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ الان یه تاپیک بزنم برای نشر چیز پی ان رایگان؟! ایول ؛ چیز پی ان رایگان :shad: بزنین دیگه،:w14: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ الان یه تاپیک بزنم برای نشر چیز پی ان رایگان؟! منم از این چیز پی ان رایگانا میخواممممم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ایول ؛ چیز پی ان رایگان :shad: بزنین دیگه،:w14: منم از این چیز پی ان رایگانا میخواممممم ممد اجازشو بده...چسب.... لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بابا این رایگانا خطرناکه حسن... :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بابا این رایگانا خطرناکه حسن... :4chsmu1: بله ارائه دهنده چیز پی ان رایگان میتونه کارای کاربران رو ببینه بقول خودمون ارامشو داره :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده