هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم آخه قبلا میومده اما یهو دیگه نمیاد من هم تنظیماتشو دست نزدم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ممد ایمیل های سایتو غیر فعال کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پیام خصوصیای سایتو غیرفعال کردم؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پیام خصوصیای سایتو غیرفعال کردم؟ منظورم ایمیل بود:w00: هیچی ایمیل واسه من نمیاد توی پروفایلمم تنظیماتش درسته 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پیام خصوصیای سایتو غیرفعال کردم؟ از تو هرچی بگی بر میاد:w00:... ولی این مورد رو راس میگه...من الان یکی ردو بدل کردم...می گم ممد..یبار سلب عنوانش کن شاید درست شه! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مشکلی تو ارسال ایمیل نیست 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من نمی تونم تو امضام عکس بزارم؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من نمی تونم تو امضام عکس بزارم؟:JC_thinking: عکس متحرک فکر کنم نمیشه گذاشت. عکس معمولی رو میتونی بذاری 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ عکس متحرک فکر کنم نمیشه گذاشت. عکس معمولی رو میتونی بذاری نه اونم نمیشه هم از رو کامم اپ کردم نشد هم ادرس ایننترنتی وارد کردم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ منم یه زمانی نمی تونستم بزارم ولی خودش درست شد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه اونم نمیشه هم از رو کامم اپ کردم نشد هم ادرس ایننترنتی وارد کردم مشخصات عکسی که میتونی آپلود کنی: عرض: تا 200 پیکسل ارتفاع: تا 100 پیکسل حجم: تا 5 کیلوبایت متحرک هم میشه. من فکر میکردم نمیشه اگه با این شرایط هست و نمیشه، اروری که میده چیه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ همینجوری این "پسورد خود را فراموش کردم" رو زدم ببینم چی میشه هیچی نشد یعنی اومد پرسید ایمیلت چیه..ایملم رو دادم...گفتش باشه میفرستیم...ولی نفرستاد چیزی اگه یکی پسوردش یادش بره چی؟ 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ سرعت سایت چرا انقدر پایینه . هم برای وروود هم برای رفتنه صفحه معصومه خوش امدید و تشریف بردن به صفه اصلی کلی میطوله ( ینی به مو کندن میرسه دیگه ) هم تشکر کردن با سرعت لاک پشت صورت میگیره و گاهی کلا به مقصد نمیرسه . راسی نت من سرعتش خوبه و بقیه جاها این مشکل رو ندارم. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ سرعت سایت چرا انقدر پایینه . هم برای وروود هم برای رفتنه صفحه معصومه خوش امدید و تشریف بردن به صفه اصلی کلی میطوله ( ینی به مو کندن میرسه دیگه ) هم تشکر کردن با سرعت لاک پشت صورت میگیره و گاهی کلا به مقصد نمیرسه . راسی نت من سرعتش خوبه و بقیه جاها این مشکل رو ندارم. منم همین مشکل رو دارم گاهی اوقات خیلی سرعت پایین میاد cooki و cache و اینارو پاک کن شاید بهتر بشه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ منم همین مشکل رو دارم گاهی اوقات خیلی سرعت پایین میاد cooki و cache و اینارو پاک کن شاید بهتر بشه انجام شده . بعنی هر بار خارج میشم و طبق گفته اقای انجمن کوکی ها پاک میشه . ولی بازم خیلی دیر لود میشه همه چی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ همینجوری این "پسورد خود را فراموش کردم" رو زدم ببینم چی میشههیچی نشد یعنی اومد پرسید ایمیلت چیه..ایملم رو دادم...گفتش باشه میفرستیم...ولی نفرستاد چیزی اگه یکی پسوردش یادش بره چی؟ متأسفانه دو روز بود سیستم ارسال ایمیل انجمن دچار مشکل شده بود. الان درست شده. سرعت سایت چرا انقدر پایینه . هم برای وروود هم برای رفتنه صفحه معصومه خوش امدید و تشریف بردن به صفه اصلی کلی میطوله ( ینی به مو کندن میرسه دیگه ) هم تشکر کردن با سرعت لاک پشت صورت میگیره و گاهی کلا به مقصد نمیرسه . راسی نت من سرعتش خوبه و بقیه جاها این مشکل رو ندارم. همیشه اینطوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه اینطوریه؟ تقریبا . یه ساعتهای بهتره ، مثلا صبح زود . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تقریبا . یه ساعتهای بهتره ، مثلا صبح زود . نمیدونم اخه من خودم سرعت اینترنتم زیاد بالا نیست، ولی مشکلی نداشتم تا حالا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اخرین خبر منم مشکلی ندارم سرعت سایت برام خوبه با این ورزن ورزن عوض بشه مشکل می خورم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده