JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ درود یکی از دوستان ما وقتی که پیام توی پروفایلا میزاره پیاماش مدیریت شده ارسال میشه ممنون میشم راهنمایی کنین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام. کاربرای زیر 5 پست، پستها و پیغاماشون نیاز به تأیید شدن دارن تا واسه همه نمایش داده بشه. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی که بعضیا میتونن فعالیت در حال حاضر کاربر رو ببینن، ایجوری نمیشه فضولی کرد تو پروفایلا :icon_pf (34): خیلی بده؛ یا همه کاربر این امکان براشون باشه، یا برا هیچکی نباشه دیگه لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.کاربرای زیر 5 پست، پستها و پیغاماشون نیاز به تأیید شدن دارن تا واسه همه نمایش داده بشه. ممنون لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من نمیتونم بیشتر از چند خط پست بدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو یکی دو صفحه قبل در مورد این مشکل صحبت شده. به خاطر ناسازگاری ای پی با سرور هستش. 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام محمد عزیز خسته نباشید چند روزه که وقتی به انجمن میام با این موضوع روبرو میشم. نمی دونستم کجا مطرحش کنم برای همین تو این تاپیک مطرحش کردم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام محمد عزیز خسته نباشید چند روزه که وقتی به انجمن میام با این موضوع روبرو میشم. نمی دونستم کجا مطرحش کنم برای همین تو این تاپیک مطرحش کردم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. این ماله امضای شادمهربازه اخراجش کنید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی که بعضیا میتونن فعالیت در حال حاضر کاربر رو ببینن، ایجوری نمیشه فضولی کرد تو پروفایلا :icon_pf (34): خیلی بده؛ یا همه کاربر این امکان براشون باشه، یا برا هیچکی نباشه دیگه من اینو الان دیدم.. شرمنده :icon_pf (34): فضولی کار بدیه مدیرا و کاربرای ویژه می بینن. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ رفع نسبی مشکل نقل قول گرفتن یا ارسال پست: خب این راهکار واسه بعضی دوستان جواب داده، واسه بعضیا جواب نداده. دوستان می تونن تست کنن، ایشالا که حل بشه مشکلشون. به بخش تنظیمات شخصی تو پروفایل برن، یعنی آدرس: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editoptions تو این بخش، در قسمت تنظیمات ساعت انجمن، ساعت رو روی لندن (ساعتی که تغییرات صفر رو داره) تنظیم کنن و ذخیره کنن. ایشالا که مشکل حل بشه. بازم میگم واسه بعضیا جواب داده فقط 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این ماله امضای شادمهربازه اخراجش کنید امضامو که دیشب درست کردم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ امضامو که دیشب درست کردم هنوزم هر جا تو باشی اینم هست:w00: ویروس:w00: ------ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هنوزم هر جا تو باشی اینم هست:w00: ویروس:w00: خب آخه اون یو آر الی که میده اصلا ربطی به شکلک امضای من نداره... حسّاس نباش بابا ویروسش کاری نداره باهات 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه. :icon_pf (34): [iM] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/img] تو کد بالا IMG اول رو IM گذاشتم چون کامل میذاشتم نشون نمیداد. قبل از اسمایلی که الان گذاشتی و مشخصه، هستش. اینو بزنی حالت کد نگاه کنی مشخص میشه. 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه. :icon_pf (34): تو کد بالا IMG اول رو IM گذاشتم چون کامل میذاشتم نشون نمیداد. قبل از اسمایلی که الان گذاشتی و مشخصه، هستش. اینو بزنی حالت کد نگاه کنی مشخص میشه. آها ....مرسی الان پاکش کردممممممم میلاد پاشو بیا اینجا بگو بینیم بازم ویروسم بهت سرایت میکنه یا نه! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من نمیتونم بیشتر از سه خط پست بدم؟؟؟؟؟؟......شکلک گیس کندن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من نمیتونم بیشتر از سه خط پست بدم؟؟؟؟؟؟......شکلک گیس کندن اینو تست کن: رفع نسبی مشکل نقل قول گرفتن یا ارسال پست: خب این راهکار واسه بعضی دوستان جواب داده، واسه بعضیا جواب نداده. دوستان می تونن تست کنن، ایشالا که حل بشه مشکلشون. به بخش تنظیمات شخصی تو پروفایل برن، یعنی آدرس: http://www.noandishaan.com/forums/pr...do=editoptions تو این بخش، در قسمت تنظیمات ساعت انجمن، ساعت رو روی لندن (ساعتی که تغییرات صفر رو داره) تنظیم کنن و ذخیره کنن. ایشالا که مشکل حل بشه. بازم میگم واسه بعضیا جواب داده فقط 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من نمیتونم بیشتر از سه خط پست بدم؟؟؟؟؟؟......شکلک گیس کندن شستاد بار درباره این مشکل بحث شد:icon_pf (34): برو صفحه های قبلو بخون. من جای ادمین بودم استعفا میدادم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ جوابیه پست ادمین: تست شده قبلا!!! جوابیه پست میلاد:خواستم تکرار کنم که مبادا این مشکل فراموش بشه!!! خدا رحم کرد بهمون!:دی 2 لینک به دیدگاه
JoOoDi 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ برای آپلود سنتر فقط عکس میشه آپلود کرد؟ فایلهای دیگه رو کجا آپ کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده