SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ از فایرفاکس استفاده میکنید؟داخل انجمن کلیک راست کنید view page info >permission >load image مساوی باشه با : use defualt use fefault هست خودش. این مشکل از چند روز پیش ایجاد شده. راه دیگه ای هست؟ حتی رو اینترنت اکسپلورر هم این مشکل رو دارم. عجیبه! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ مشکل من اینجاست که هیچ تصویری رو نمیتونم ببینم تو سایت.مثلا هیچ آوتاری رو نمیبینم. یا عکس ها رو فقط لینکشون رو میبینم. برین تو ویرایش تنظیمات شخصی...ببینین این تیک ها سر جاشه؟ 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی رفیق تیکا سر جاشون نبودن. الان درست شد 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی رفیقتیکا سر جاشون نبودن. الان درست شد هیچ معلومه تو کجایی :w00: چرا کل لیست دوستاتو پاک کردی ؟ :w00: پیام هات رو هم که بستی :w00: مثلا میخوای بگی چی ؟؟؟ :w00: لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سلام . این مشکلات چرا اینجوری میشه ؟ مـشـکلات میخوایم نه مشکلات مشکل ← مـشکل 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سلام .این مشکلات چرا اینجوری میشه ؟ مـشـکلات میخوایم نه مشکلات مشکل ← مـشکل به خاطر بخش دانشنامه نواندیشان هستش که راه افتاده. کلماتی که تو دانشنامه قرار میگیرن، تو هرکجا از متن که بیان، به اونجا لینک داده میشن. مثلاً الان کلمه مش تو دانشنامه گذاشته شده و هرجا که این کلمه استفاده بشه به اونجا لینک داده میشه. حتی اگه قسمتی از یه کلمه باشه مثل مشکل 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ به خاطر بخش دانشنامه نواندیشان هستش که راه افتاده.کلماتی که تو دانشنامه قرار میگیرن، تو هرکجا از متن که بیان، به اونجا لینک داده میشن. مثلاً الان کلمه مش تو دانشنامه گذاشته شده و هرجا که این کلمه استفاده بشه به اونجا لینک داده میشه. حتی اگه قسمتی از یه کلمه باشه مثل مشکل خوب حالا این چه فایده داره ؟ مشتری مشغول مشایی مشتی مشاور لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ راس میگه این مزاحماشو عوض کنین مثلا تو اون لغت نامه مش رو اینجوری بنویسین----> مـش لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ بعداً که دانشنامه پربارتر بشه، لینک دهیش رو فقط داخل خود دانشنامه میسر می کنیم. این کلمات 2،3 حرفی یه کمی اذیت میکنن. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سام علیکم اقا یکی از دوست های من از صبح چندین بار ثبت نام کرده اما ایمیل فعال سازی براش نرفته من هم فکر کردم بابا بی سواده بلد نیست ثبت نام بکنه چون من سابقه خوبی در مولتی اکانت بودن دارم خودم ثبت نام کردم برا من هم ایمیل فعال سازی ای نیومدش میشه بررسی کنید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ با اجازهتون همه جا رو چک کردم یه دونه میل دادم یه دونه هم جی میل چیزی نرسیده به اون دوستم هم چیزی نرسیده 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ با اجازهتون همه جا رو چک کردم یه دونه میل دادم یه دونه هم جی میل چیزی نرسیده به اون دوستم هم چیزی نرسیده ممنون که گفتی الان بررسی میکنم. 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون که گفتی الان بررسی میکنم. فرناز :jawdrop: :w00: :w139: :w155: :bigbed: :6404: :w13: :persiana__hahaha: :gol cheshmak: :there: :persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ فرناز :jawdrop: :w00: :w139: :w155: :bigbed: :6404: :w13: :persiana__hahaha: :gol cheshmak: :there: :persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: چیه؟ :w13: 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ چیه؟ :w13: سلام خوبی؟ :persiana__hahaha: :w139: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بررسی چقدر سخت بود خبر نداشتیم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بررسی چقدر سخت بود خبر نداشتیم مدير تو يه پيام خصوصي بهم گفته مشكل از خود اميده......اون دوستت هم داره به آتيش تو ميسوزه 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مشکل کلا رفع شد. متوجه نشدین؟ اون اشخاصی که ایمیل فعال سازی دریافت نکردن نام ببرید تا تایید بشن. ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده