FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ بزنیم به تخته گوش شیطون کر روم به دیفال مث اینکه من پاقدمم خوب بود سرعت خوب شده 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ دقمون داد اين سايت! مشكل از اينترنت منه يا بقيه هم مشكل دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سلام..... من بعضي وقتا ميخوام تاپيك بزنم ...سايت ارور ميده... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سایت پست های جدید را نمایش نمیده.از 13 ساعت پیش تا بحال فقط 4 تا پست؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هر پستی میزنم 2 قلو میشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ دیروز تاپیک زدم سه بار نشون داد :icon_pf (34): امروزم سه بار پست زدم اصلا نشون نداد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ اقا هنوز مشکل پست ها حل نشده .......... الان تو تاپیک کوه نمیشه پست جدید رو دید 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ سایت پست های جدید را نمایش نمیده.از 13 ساعت پیش تا بحال فقط 4 تا پست؟ چرا هر پستی میزنم 2 قلو میشه؟؟ دیروز تاپیک زدم سه بار نشون داد :icon_pf (34):امروزم سه بار پست زدم اصلا نشون نداد :icon_pf (34): اقا هنوز مشکل پست ها حل نشده .......... الان تو تاپیک کوه نمیشه پست جدید رو دید و ما نیز هم!!!:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ این مشکلات بخاطر Table های ویبی هست. چندین بار ریپیر شدن ولی بعضی از تیبل ها هنوز ریسپانس مناسب نمیدن. مشکلات حملات ddos هم هنوز داریم. 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ این مشکلات بخاطر Table های ویبی هست.چندین بار ریپیر شدن ولی بعضی از تیبل ها هنوز ریسپانس مناسب نمیدن. مشکلات حملات ddos هم هنوز داریم. زبون اصلی حرف میزنه این 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ اون ديوار كمته مدير جان...بدم خدمتت.........كلي مطلب براي يه تاپيك نوشته بودم همش دود شد رفت هوا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ مطمئنین ddos میشه!!؟ وقتی سرور بپکه ، echo reply داره سایت! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ مطمئنین ddos میشه!!؟ وقتی سرور بپکه ، echo reply داره سایت! این یکیم که زبون اصلی میحرفه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ مطمئنین ddos میشه!!؟ وقتی سرور بپکه ، echo reply داره سایت! مشکل امروز رو نمیگه ها مشکلی که مثلاً دیشب ساعت 11 اینا بود تا 2،3 ساعت هم بود. یا خیلی از روزا میشه. حتی وقتی که 2تا کاربر تو انجمن. با مدیر سرور هم صحبت کردم گفت دیداسه. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ برای باز شدن هر پیج اینجوری میشیماااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ مشکل امروز رو نمیگه ها مشکلی که مثلاً دیشب ساعت 11 اینا بود تا 2،3 ساعت هم بود. یا خیلی از روزا میشه. حتی وقتی که 2تا کاربر تو انجمن. با مدیر سرور هم صحبت کردم گفت دیداسه. آخه خیلی عجیبه . .. دقیقا دیشبم که سایت مشکل داشت و باز نمیشد ping گرفتم دیدم با یه تایمینگ خیلی پایینی reply میداد . . . همین الان مثلا برای من سایت به زوور باز میشه ! ولی زمان پاسخ ها 301ms هست!! 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ با مدیر سرور هم صحبت کردم گفت دیداسه. وخدا آنتی دداس را آفرید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده