rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ لینک دانلود رو میدی حال ندارم برو بگردم جایی که روش کلیک کنم دانلود بشه همونی که نقل قول کردی لینک دانلودشه.... رو گزینه ی add to firefox کلیک کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ اها اما این کلمه مطمئنش منو کشته لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ بدبختايي كه از موزيلا استفاده نمي كنن چه كنن؟؟؟ استفاده کنن.:thk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من موخام تو 2007 ورد رو به pdf تبدیل کنم چزو میشه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خب تا اونجایی که من می دونم باید برنامه شو داشته باشی ... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ موفق شدم بالاخره دکمه پرینت رو میزنی پرینتر که نداره یه گزینه برات میاره که چطور save کنم تو هم میگی pdf 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من موخام تو 2007 ورد رو به pdf تبدیل کنم چزو میشه مشکلات فنی سایت رو بگین. نه مشکل کامپیوتری. فکر کنم چند وقت دیگه مشکلات درسی هم تو همین تاپیک پرسیده بشه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ مشکلات فنی سایت رو بگین. نه مشکل کامپیوتری.فکر کنم چند وقت دیگه مشکلات درسی هم تو همین تاپیک پرسیده بشه چی کار کنم این موبایله انقدر تکون خورد سرم گیج رفتش همه چیم قاطی شد حالا شانس اوردم نرفتم تو تاپیک خانواده درخواست بدم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ عذر میخوام از همگی هر کی از گرافیستا بد بگه با من طرفه سیلام....هاااااااا....گرافیستا اوسوز.... لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ چرا من گاهی پیجام کامل لود نمیشن... :JC_thinking: اشکال از منه یا سایت؟ :JC_thinking: خیلی آزار دهنده س... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ چرا من گاهی پیجام کامل لود نمیشن... :JC_thinking: اشکال از منه یا سایت؟ :JC_thinking: خیلی آزار دهنده س... مشکل از اینترنت پر قدرت ایرانه دست به گیرنده هاتون نزنید :shame: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ چندروزیه وضعیت اینترنت واقعا افتضاح شده برا منم گاهی لود نمیشن صفحات 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ چندروزیه وضعیت اینترنت واقعا افتضاح شدهبرا منم گاهی لود نمیشن صفحات نه....مال ما عین آینه میگیره....ایشکال از هماراست... لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ آقا تو رو خدا يه فكر به حال اين بكنين.جون آدمو ميگيره. Database errorThe database has encountered a problem. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ :sorry: :4chsmu1:هیچ اشکالی نداره :w00::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
jonobei 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اقا این فایل کاربری من با نام جنوبی بسته شده هیچ کاری نمی تونم انجام بدم شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است : هیچ دلیلی اتخاذ نشده است پایان مدت محرومیت شما : هرگز این پیامی هست که واسه من به نمایش در میاد چکار کنم؟ من کاری نکردم که محروم بشم. خواهشا اگه امکانش هست هر چه سریع تر رسیدگی کنید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من یه پیغام خصوصی دارم که اون بالا میگه هست ولی تو پیغامام پیغامی نیست واقعا یک پیغامی هم هست میدونم چون فرستندش گفته فرستادم خروج هم زدم اومدم باز درست نشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده