rezanassimi 9036 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 لینک دانلود رو میدی حال ندارم برو بگردم جایی که روش کلیک کنم دانلود بشه همونی که نقل قول کردی لینک دانلودشه.... رو گزینه ی add to firefox کلیک کن 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 بدبختايي كه از موزيلا استفاده نمي كنن چه كنن؟؟؟ استفاده کنن.:thk:
partow 25305 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 خب تا اونجایی که من می دونم باید برنامه شو داشته باشی ... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 موفق شدم بالاخره دکمه پرینت رو میزنی پرینتر که نداره یه گزینه برات میاره که چطور save کنم تو هم میگی pdf 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 من موخام تو 2007 ورد رو به pdf تبدیل کنم چزو میشه مشکلات فنی سایت رو بگین. نه مشکل کامپیوتری. فکر کنم چند وقت دیگه مشکلات درسی هم تو همین تاپیک پرسیده بشه 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2011 مشکلات فنی سایت رو بگین. نه مشکل کامپیوتری.فکر کنم چند وقت دیگه مشکلات درسی هم تو همین تاپیک پرسیده بشه چی کار کنم این موبایله انقدر تکون خورد سرم گیج رفتش همه چیم قاطی شد حالا شانس اوردم نرفتم تو تاپیک خانواده درخواست بدم
amin 202 مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2011 عذر میخوام از همگی هر کی از گرافیستا بد بگه با من طرفه سیلام....هاااااااا....گرافیستا اوسوز....
DCBA 8191 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 چرا من گاهی پیجام کامل لود نمیشن... :JC_thinking: اشکال از منه یا سایت؟ :JC_thinking: خیلی آزار دهنده س... 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 چرا من گاهی پیجام کامل لود نمیشن... :JC_thinking: اشکال از منه یا سایت؟ :JC_thinking: خیلی آزار دهنده س... مشکل از اینترنت پر قدرت ایرانه دست به گیرنده هاتون نزنید :shame: 4
spow 44198 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 چندروزیه وضعیت اینترنت واقعا افتضاح شده برا منم گاهی لود نمیشن صفحات 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 چندروزیه وضعیت اینترنت واقعا افتضاح شدهبرا منم گاهی لود نمیشن صفحات نه....مال ما عین آینه میگیره....ایشکال از هماراست...
mohsen 88 10106 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 آقا تو رو خدا يه فكر به حال اين بكنين.جون آدمو ميگيره. Database errorThe database has encountered a problem. 3
jonobei 14 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2011 سلام اقا این فایل کاربری من با نام جنوبی بسته شده هیچ کاری نمی تونم انجام بدم شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است : هیچ دلیلی اتخاذ نشده است پایان مدت محرومیت شما : هرگز این پیامی هست که واسه من به نمایش در میاد چکار کنم؟ من کاری نکردم که محروم بشم. خواهشا اگه امکانش هست هر چه سریع تر رسیدگی کنید ممنون میشم 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2011 من یه پیغام خصوصی دارم که اون بالا میگه هست ولی تو پیغامام پیغامی نیست واقعا یک پیغامی هم هست میدونم چون فرستندش گفته فرستادم خروج هم زدم اومدم باز درست نشد
ارسال های توصیه شده