هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ با همه مرورگرها این مشکل رو داری؟ نمی دونم با فایر فاکس همیشه من کار می کنم که اینجوریه اونجا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خب با مرورگر دیگه هم تست کن. 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این گرافیستا گاهی بدجور میرن رو اعصاب ملت 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این گرافیستا گاهی بدجور میرن رو اعصاب ملت باید عصب کشی کنی فرناز 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ راست میگن دیگه... این رو اعصابت میدوهه یه کاریش بکنین:167: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این گرافیستا گاهی بدجور میرن رو اعصاب ملت کی رفته رو اعصاب کی الان ؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این گرافیستا گاهی بدجور میرن رو اعصاب ملت چی شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ اقا من هم می خوام این مثلث برداشته بشه راه تنظیمات شخصییش چیه که انجام بدییییم برا برداشتنش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود رو میدی حال ندارم برو بگردم جایی که روش کلیک کنم دانلود بشه 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ کی رفته رو اعصاب کی الان ؟ خودمو میگم. چرا به خودت گرفتی مهندس کامپیوتر 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خودمو میگم. چرا به خودت گرفتی مهندس کامپیوتر همون .. باز گفتم چی شده .... پس چیزی نبوده ...... خدارو شکر..... فقط چرا تو سایت با خودت حرف میزنی تو ..... خو جلو آینه بگو :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ میگم گرافیست جان طرح دیگه ای نداری بزنی تنگ انجمن!!؟ اون گوشه موشه جا هست هنوز! :| 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ میگم گرافیست جان طرح دیگه ای نداری بزنی تنگ انجمن!!؟اون گوشه موشه جا هست هنوز! :| ما تابع دستوریم بگن بزن میزنیم ... 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ عذر میخوام از همگی هر کی از گرافیستا بد بگه با من طرفه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ میگم گرافیست جان طرح دیگه ای نداری بزنی تنگ انجمن!!؟اون گوشه موشه جا هست هنوز! :| اینو خوب اومدی 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ میگم گرافیست جان طرح دیگه ای نداری بزنی تنگ انجمن!!؟اون گوشه موشه جا هست هنوز! :| آره اتفاقا میخواییم یه دونه مثه گل قالی بذاریم وسط صفحه چطوره ؟ حمید زحمتشو کشیده این تبلیغو 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ وجودش به درخواست خود من بوده. طرحش با گرافیستاس. این احتمالاً بعدها که فروشگاه راه بیفته، عوض بشه. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ ما تابع دستوریم بگن بزن میزنیم ... ولی اجرای دستور هم تابعی از شرایط و محیط انجمنه . . . با این وضعیت دو رووز دیگه باید تاپیکارو از لابلای n تا لوگو کشید بیرون! خود دانی :ws2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده