قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 نيم فاصلهي من (Shift+Space) همهجا كار ميكنه؛ چه انجمن چه وبلاگ چه فيسبوك و چه حتي نسخه دسكتاپ تلگرام البته نيمفاصله به شرط رعايت حد شرعي كار ميكنه و موارد استعمالش مخصوص افراد خاصيه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 نيم فاصلهي من (Shift+Space) همهجا كار ميكنه؛ چه انجمن چه وبلاگ چه فيسبوك و چه حتي نسخه دسكتاپ تلگرام البته نيمفاصله به شرط رعايت حد شرعي كار ميكنه و موارد استعمالش مخصوص افراد خاصيه تو چرا سیستمت فرق داره 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 تو چرا سیستمت فرق داره چون تو فكر ميكني سيستمت معيار همهي سيستمهاي انجمه اعتماد اعتماد مياره. حد شرعي پسرم ايمان تقوا عمل صالح 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 ممد هی ممد هی اولی با شیف اسپیس دومی با اسپیس خالی:| هردوشون یکیه 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 hdkh ; ]dcd kd منم =+Alt میزنم میتونم اکوژن بنویسم ای وای منم مث عین ناصره نوشتم:icon_pf (34): 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 آقا چرا من هر لینکی میزنم میره تو صفحه کوتاه کننده های لینک بعد از 5 ثانیه باید تبلیغ رو رد کنم تا بره تو تاپیک؟ آدرسشم اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 آقا چرا من هر لینکی میزنم میره تو صفحه کوتاه کننده های لینک بعد از 5 ثانیه باید تبلیغ رو رد کنم تا بره تو تاپیک؟آدرسشم اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیستمت ویروسیه کسی دیگه این مشکلو داره؟ 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 سیستمت ویروسیه کسی دیگه این مشکلو داره؟ آخه برا سایتای دیگه مشکلی نیست! 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 ممد این پاسخ با نقل قول من بعضی وختا کار نمیکنه مرورگر موزیلا- کروم 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 آخه برا سایتای دیگه مشکلی نیست! رو سیستم دیگه هم بچک ممد این پاسخ با نقل قول من بعضی وختا کار نمیکنه مرورگر موزیلا- کروم شاید اون لحظه سرعت پایین میشه که کار نمیکنه. 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 ;a lv,v'vj,k v, \hh; ;kdn ksoi lln nv jlhld l,hvn: نسخه ممد در تمامی موارد: کش مرورگرتون رو پاک کنید 3
behe 2545 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 تورو به تمام مقدساتی که میپرستید منو راهنمایی کنید چطوری ایمیل های به روز رسانی تاپیک های انجمن رو غیر فعال کنم؟؟!!!!!!:icon_pf (34): 1000 وخورده ای ایمیل به روزرسانی از انجمن پاک کردم:jawdrop: 2
fakur1 10128 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 ;a lv,v'vj,k v, \hh; ;kdnksoi lln nv jlhld l,hvn: نسخه ممد در تمامی موارد: کش مرورگرتون رو پاک کنید این نسخه رو برای من هم پیچیدن ولی افاغه نکرد. منم به روی خودم نیاوردم. هنوزم آخرین ارسالهای انجمن برام باز نمیشه. 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 تورو به تمام مقدساتی که میپرستید منو راهنمایی کنید چطوری ایمیل های به روز رسانی تاپیک های انجمن رو غیر فعال کنم؟؟!!!!!!:icon_pf (34):1000 وخورده ای ایمیل به روزرسانی از انجمن پاک کردم:jawdrop: فكر ميكنم تغييرات داخل "تنظيمات شخصي" رو دستكاري كرديد. وگرنه به طور پيشفرض اين اتفاق نمي افته. از طريق كنترل پنل انجمن، به بخش "ويرايش تنظيمات شخصي" بريد دقت كنيد كه گزينهي : حالت پیش فرض برای اشتراک موضوعات انجمن ها: اشتراك بدون خبرنامه بوسيله ايميل باشه. 4
behe 2545 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 فكر ميكنم تغييرات داخل "تنظيمات شخصي" رو دستكاري كرديد. وگرنه به طور پيشفرض اين اتفاق نمي افته. از طريق كنترل پنل انجمن، به بخش "ويرايش تنظيمات شخصي" بريد دقت كنيد كه گزينهي : حالت پیش فرض برای اشتراک موضوعات انجمن ها: اشتراك بدون خبرنامه بوسيله ايميل باشه. هااااااااای الهی خیر ببینی جوون 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 این نسخه رو برای من هم پیچیدن ولی افاغه نکرد. منم به روی خودم نیاوردم. هنوزم آخرین ارسالهای انجمن برام باز نمیشه. برای یکی از دوستان با یه خورده تغییر جواب داده، اسنادش هم توی پروفایلم موجوده البته این برای مرورگر موزیلا هست، برای مرورگرهای دیگه هم یه همچین گزینه هایی وجود داره: Ctrl + Shift + Del بعد هم این گزینه ها رو انتخاب کنین: در آخر هم Clear Now. 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 آقااااا محمد چرا شوتم میکنید بیرون؟؟؟؟؟؟ دلتون نمیخواد دیگه بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین سام برم؟؟؟؟؟؟؟ از دیشب هرتاپیک میرم تقریبا20بار پسوردم میزنم تا شوت نشم بیرون 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 آقااااا محمد چرا شوتم میکنید بیرون؟؟؟؟؟؟ دلتون نمیخواد دیگه بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین سام برم؟؟؟؟؟؟؟ از دیشب هرتاپیک میرم تقریبا20بار پسوردم میزنم تا شوت نشم بیرون توضیحات پست قبل رو انجام بده 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 توضیحات پست قبل رو انجام بده مهندس با گوشی ام.انجام دادم.نچ نمیشه الانم تا بیام اینجا 2بار پسورد زدم 2
ارسال های توصیه شده