قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ نيم فاصلهي من (Shift+Space) همهجا كار ميكنه؛ چه انجمن چه وبلاگ چه فيسبوك و چه حتي نسخه دسكتاپ تلگرام البته نيمفاصله به شرط رعايت حد شرعي كار ميكنه و موارد استعمالش مخصوص افراد خاصيه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ نيم فاصلهي من (Shift+Space) همهجا كار ميكنه؛ چه انجمن چه وبلاگ چه فيسبوك و چه حتي نسخه دسكتاپ تلگرام البته نيمفاصله به شرط رعايت حد شرعي كار ميكنه و موارد استعمالش مخصوص افراد خاصيه تو چرا سیستمت فرق داره 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ تو چرا سیستمت فرق داره چون تو فكر ميكني سيستمت معيار همهي سيستمهاي انجمه اعتماد اعتماد مياره. حد شرعي پسرم ايمان تقوا عمل صالح 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ ممد هی ممد هی اولی با شیف اسپیس دومی با اسپیس خالی:| هردوشون یکیه 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ hdkh ; ]dcd kd منم =+Alt میزنم میتونم اکوژن بنویسم ای وای منم مث عین ناصره نوشتم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ آقا چرا من هر لینکی میزنم میره تو صفحه کوتاه کننده های لینک بعد از 5 ثانیه باید تبلیغ رو رد کنم تا بره تو تاپیک؟ آدرسشم اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ آقا چرا من هر لینکی میزنم میره تو صفحه کوتاه کننده های لینک بعد از 5 ثانیه باید تبلیغ رو رد کنم تا بره تو تاپیک؟آدرسشم اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیستمت ویروسیه کسی دیگه این مشکلو داره؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سیستمت ویروسیه کسی دیگه این مشکلو داره؟ آخه برا سایتای دیگه مشکلی نیست! 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ ممد این پاسخ با نقل قول من بعضی وختا کار نمیکنه مرورگر موزیلا- کروم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ آخه برا سایتای دیگه مشکلی نیست! رو سیستم دیگه هم بچک ممد این پاسخ با نقل قول من بعضی وختا کار نمیکنه مرورگر موزیلا- کروم شاید اون لحظه سرعت پایین میشه که کار نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ ;a lv,v'vj,k v, \hh; ;kdn ksoi lln nv jlhld l,hvn: نسخه ممد در تمامی موارد: کش مرورگرتون رو پاک کنید 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ تورو به تمام مقدساتی که میپرستید منو راهنمایی کنید چطوری ایمیل های به روز رسانی تاپیک های انجمن رو غیر فعال کنم؟؟!!!!!!:icon_pf (34): 1000 وخورده ای ایمیل به روزرسانی از انجمن پاک کردم:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ ;a lv,v'vj,k v, \hh; ;kdnksoi lln nv jlhld l,hvn: نسخه ممد در تمامی موارد: کش مرورگرتون رو پاک کنید این نسخه رو برای من هم پیچیدن ولی افاغه نکرد. منم به روی خودم نیاوردم. هنوزم آخرین ارسالهای انجمن برام باز نمیشه. 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ تورو به تمام مقدساتی که میپرستید منو راهنمایی کنید چطوری ایمیل های به روز رسانی تاپیک های انجمن رو غیر فعال کنم؟؟!!!!!!:icon_pf (34):1000 وخورده ای ایمیل به روزرسانی از انجمن پاک کردم:jawdrop: فكر ميكنم تغييرات داخل "تنظيمات شخصي" رو دستكاري كرديد. وگرنه به طور پيشفرض اين اتفاق نمي افته. از طريق كنترل پنل انجمن، به بخش "ويرايش تنظيمات شخصي" بريد دقت كنيد كه گزينهي : حالت پیش فرض برای اشتراک موضوعات انجمن ها: اشتراك بدون خبرنامه بوسيله ايميل باشه. 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ فكر ميكنم تغييرات داخل "تنظيمات شخصي" رو دستكاري كرديد. وگرنه به طور پيشفرض اين اتفاق نمي افته. از طريق كنترل پنل انجمن، به بخش "ويرايش تنظيمات شخصي" بريد دقت كنيد كه گزينهي : حالت پیش فرض برای اشتراک موضوعات انجمن ها: اشتراك بدون خبرنامه بوسيله ايميل باشه. هااااااااای الهی خیر ببینی جوون 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ این نسخه رو برای من هم پیچیدن ولی افاغه نکرد. منم به روی خودم نیاوردم. هنوزم آخرین ارسالهای انجمن برام باز نمیشه. برای یکی از دوستان با یه خورده تغییر جواب داده، اسنادش هم توی پروفایلم موجوده البته این برای مرورگر موزیلا هست، برای مرورگرهای دیگه هم یه همچین گزینه هایی وجود داره: Ctrl + Shift + Del بعد هم این گزینه ها رو انتخاب کنین: در آخر هم Clear Now. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ آقااااا محمد چرا شوتم میکنید بیرون؟؟؟؟؟؟ دلتون نمیخواد دیگه بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین سام برم؟؟؟؟؟؟؟ از دیشب هرتاپیک میرم تقریبا20بار پسوردم میزنم تا شوت نشم بیرون 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ آقااااا محمد چرا شوتم میکنید بیرون؟؟؟؟؟؟ دلتون نمیخواد دیگه بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین سام برم؟؟؟؟؟؟؟ از دیشب هرتاپیک میرم تقریبا20بار پسوردم میزنم تا شوت نشم بیرون توضیحات پست قبل رو انجام بده 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ توضیحات پست قبل رو انجام بده مهندس با گوشی ام.انجام دادم.نچ نمیشه الانم تا بیام اینجا 2بار پسورد زدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده