Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 آذر، 2015 درست میشه؟ ایشالا درست که میشه. باید یه سری اول صبح اینا که خلوته یه چیزی رو تست کنم. احتمالاً به خاطر یکی از پلاگین های نصب شده هستش. 3
sun-shine 7672 ارسال شده در 18 آذر، 2015 سلام واسه آپلود فایل، قبلا ثبت نام کردم ولی الان هرچی یادآوری رمز رو میزنم و ایمیلمو وارد می کنم، پسوردی به ایمیلم ارسال نمیشه (نه inbox و نه spam)، گفتم شاید ثبت نام نکردم ولی میگه این ایمیل قبلا ثبت شده. حالا نمی دونم مشکل از منه یا سایت (البته صددرصد مشکل سایته ) 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سلام واسه آپلود فایل، قبلا ثبت نام کردم ولی الان هرچی یادآوری رمز رو میزنم و ایمیلمو وارد می کنم، پسوردی به ایمیلم ارسال نمیشه (نه inbox و نه spam)، گفتم شاید ثبت نام نکردم ولی میگه این ایمیل قبلا ثبت شده. حالا نمی دونم مشکل از منه یا سایت (البته صددرصد مشکل سایته ) سلام درسته ارسال نمیشه، ولی پیام ارسال موفقیت آمیزش رو حداقل میده. آپلودسنتر خودش پسورد رو تعیین می کنه، البته میشه تغییرش داد، احتمالا تغییرش ندادی. توی ایمیلت آدرسش رو سرچ کن، از توی ایمیل فعالسازیش پسوردت رو بردار، البته اگه پاک نکرده باشی، راه دیگه ای هم نداره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
sun-shine 7672 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سلامدرسته ارسال نمیشه، ولی پیام ارسال موفقیت آمیزش رو حداقل میده. آپلودسنتر خودش پسورد رو تعیین می کنه، البته میشه تغییرش داد، احتمالا تغییرش ندادی. توی ایمیلت آدرسش رو سرچ کن، از توی ایمیل فعالسازیش پسوردت رو بردار، البته اگه پاک نکرده باشی، راه دیگه ای هم نداره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله پیامش میومد، هی گول میخوردم می رفتم ایمیلمو چک می کردم وای نه پاک کردمش :icon_pf (34): ممنون که جواب دادی :icon_gol: 3
sun-shine 7672 ارسال شده در 21 آذر، 2015 بازم سلام آقا من از صبح تا حالا وقتی میام تو سایت، بعد از یه مدتی صفحه پیوندها باز میشه، واسه همه همینطوره یا فقط واسه من !؟ 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 21 آذر، 2015 راستی من با گوشی همیشه انلاینم نمی تونی یکاری کنی قشنگ برم تو سایت مثل الان محمد؟؟؟ مثل پی سی ؟؟؟ 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 آذر، 2015 واااای روانی شدم بخدا. هرجا میخوام برم شوت میشم بیرون و هی نام کاربری و رمز عبور میخواد 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 23 دی، 2015 سلام چند وقتی هست تصاویر آلبوم ها، چه آلبوم های خودم چه برای دیگرا کاربران برام باز نمیشه، وقتی کلیک میکنم صفحه سفید میاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 23 دی، 2015 واااای روانی شدم بخدا.هرجا میخوام برم شوت میشم بیرون و هی نام کاربری و رمز عبور میخواد سلام یه بار کش و کوکی مرورگرت رو پاک کن، به احتمال زیاد حل میشه. خودمم دیروز چند بار شوت شدم بیرون. سلام چند وقتی هست تصاویر آلبوم ها، چه آلبوم های خودم چه برای دیگرا کاربران برام باز نمیشه، وقتی کلیک میکنم صفحه سفید میاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین این مشکل رو نداره، اگه نداشت همون پیشنهادی که به تمنا دادم احتمالا اینجا هم جواب بده. 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 23 دی، 2015 سلامیه بار کش و کوکی مرورگرت رو پاک کن، به احتمال زیاد حل میشه. خودمم دیروز چند بار شوت شدم بیرون. سلام با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین این مشکل رو نداره، اگه نداشت همون پیشنهادی که به تمنا دادم احتمالا اینجا هم جواب بده. امتحان کردم با کروم، ارور سرور داد مرسی 2
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 23 دی، 2015 سلام چند وقتی هست تصاویر آلبوم ها، چه آلبوم های خودم چه برای دیگرا کاربران برام باز نمیشه، وقتی کلیک میکنم صفحه سفید میاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 براي منم همينطوره، كلاً آلبومها باز نميشه 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 دی، 2015 آلبوما متأسفانه یه مشکلی داره فعلاً :icon_pf (34): قبلاً سیدمهدی هم گفته بود، ولی نتونستم فعلاً مشکلشو پیدا کنم ببینم چیه. 4
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 25 دی، 2015 آلبوما متأسفانه یه مشکلی داره فعلاً :icon_pf (34):قبلاً سیدمهدی هم گفته بود، ولی نتونستم فعلاً مشکلشو پیدا کنم ببینم چیه. کدهای صفحه بهم نریخته؟ میخوای کدهای خودمو بدم تست کنی؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 دی، 2015 کدهای صفحه بهم نریخته؟میخوای کدهای خودمو بدم تست کنی؟ فکر نکنم از کدها باشه، وگرنه باید تو قالب دیگه درست کار میکرد. احساس میکنم با وی بی سئو به مشکل خورده 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 27 دی، 2015 فکر نکنم از کدها باشه، وگرنه باید تو قالب دیگه درست کار میکرد. احساس میکنم با وی بی سئو به مشکل خورده کدهاش ربطی به قالب نداره پسرم. کلا قضیشون از هم جداس 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 دی، 2015 کدهاش ربطی به قالب نداره پسرم. کلا قضیشون از هم جداس فکر کردم کدای قالب آلبوم رو میگی. اون کد هم که فرستادی گذاشتم کار نکرد :icon_pf (34): 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 چرا تا انجمن رو باز میکنم شونصد تا صفحه پیوند ها باز میشه با همه مرورگرا؟ الان مثلاً از این صفحه میری صفحه اصلی انجمن، صفحه پیوندها هم کنارش باز میشه؟ 1
ارسال های توصیه شده