masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اپلودسنتز انجمن چرا كار نميكنه؟هركاري ميكنم اپلود بشه نميشه.. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اپلودسنتز انجمن چرا كار نميكنه؟هركاري ميكنم اپلود بشه نميشه.. مشکل پیدا کرده بود که حل شده 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ مشکل پیدا کرده بود که حل شده بازم ديرمياد بالا انگار لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ بازم ديرمياد بالا انگار نه ديگه. الان كه خوبه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ نه ديگه. الان كه خوبه الان خوبه يه ساعت پيش بالا نميومدسلام 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ ميگم سايت حالش خوبه؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز هم عكس پروفايل mohammad aref مياد به جاي عكس ستاره بلو يا مشكل از منه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ ميگم سايت حالش خوبه؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز هم عكس پروفايل mohammad aref مياد به جاي عكس ستاره بلو يا مشكل از منه؟؟ کش اینا رو یه دستکاری بکن 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ آقا ما یه ربعه اومدیم تو انجمن، 20 بار ما رو پرت کرد بیرون! به 1 دقیقه ام نمیکشه که از انجمن خارج میشه، دوباره مجبور میشم یوزر و پس وارد کنم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ آقا ما یه ربعه اومدیم تو انجمن، 20 بار ما رو پرت کرد بیرون!به 1 دقیقه ام نمیکشه که از انجمن خارج میشه، دوباره مجبور میشم یوزر و پس وارد کنم فیل شکن استفاده می کنی؟ کش و اینا درستن؟ خالی شدن؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ فیل شکن استفاده می کنی؟کش و اینا درستن؟ خالی شدن؟ نه، از اون استفاده نمیکنم... از firefox سپاسگزاریم بابت قرار دادن بخشی به نام کش در مرورگر خود! اونم خالی کردم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ چرا تو پروفایلِ هیشکی نمیشه رفت؟ :| 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ چرا تو پروفایلِ هیشکی نمیشه رفت؟ :| غلط نكنم كار ممده باز :دي 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ غلط نكنم كار ممده باز :دي اون که نیست اصلا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ حتما شنیده به سایت فیس نما حمله شده ترسیده گفته همون بهتر خوده خودیهارو هم به پروف خودشون راه ندم میرن شیطونی می کنن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ حتما شنیده به سایت فیس نما حمله شده ترسیده گفته همون بهتر خوده خودیهارو هم به پروف خودشون راه ندم میرن شیطونی می کنن ماها که خنثی هستیم تو انجمن کلا :| 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ کسی قرار نیست بیاد اینُ بررسی کنی دیگه؟ :| 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ من انجمن كه ميام تو پروف خودم نميتونم برم.. ارور ديتابيس ميده!! چراا؟!!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ من انجمن كه ميام تو پروف خودم نميتونم برم.. ارور ديتابيس ميده!! چراا؟!!! از دیروز اینطوری ـــه هیشکی هم محل نمیده :| 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ از دیروز اینطوری ـــههیشکی هم محل نمیده :| درست شد!! :| 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ درست شد!! :| پس فقط منتظر بودن تو بگی فرانه :)) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده