amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اولین پست چرا تکرار نمیشه تو هر صفحه؟؟ چون هك مربوطه غيرفعال شده 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ چرا وقتي تاپيكي رو باز ميكنيم. ميخوايم صفحه صفحه ببينيم.. در صفحه بعد.. ديگه پست اول كه نشون بده موضوع در چه زمينه اي.. و چه كسي زده .. نمياد... پست اول در هيچ صفحه اي بالا نمياد 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ چرا وقتي تاپيكي رو باز ميكنيم. ميخوايم صفحه صفحه ببينيم.. در صفحه بعد.. ديگه پست اول كه نشون بده موضوع در چه زمينه اي.. و چه كسي زده .. نمياد... پست اول در هيچ صفحه اي بالا نمياد چون هك مربوطه غيرفعال شده اولین پست چرا تکرار نمیشه تو هر صفحه؟؟ جوابمو گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ چرا اینطوری میکنی آخه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ چرا اینطوری میکنی آخه:icon_razz: وقتايي كه بيكار ميشه و حوصلش سر ميره يه سيخي تو اين انجمن ميكنه دلش خنك شه. 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ وقتايي كه بيكار ميشه و حوصلش سر ميره يه سيخي تو اين انجمن ميكنه دلش خنك شه. حوصله ش سر میره بره فوتبال بازی کنه با اینجا چیکار داره سیخ تو مغز و روان ما فرو میکنه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ حوصله ش سر میره بره فوتبال بازی کنه با اینجا چیکار دارهسیخ تو مغز و روان ما فرو میکنه :icon_razz: حالا شما خودشو ناراحت نكن حرص ميخوري پوستت چروك ميشه ها. زشت ميشي اونوقت :there: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ حالا شما خودشو ناراحت نكنحرص ميخوري پوستت چروك ميشه ها. زشت ميشي اونوقت :there: سعی میکنم :) ای بابا گذشته از این حرفا از این زشت تر ! لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ من به اینکه پست اول تو همه ی صفخات تکرار شه ، عادت کردم. ایده ی خوبی بود.چرا تغییرش دادین؟؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من تا قبل از اینکه بیام پستای بچه ها رو بخونم، نمیدونستم این قابلیت( که توی هر صفحه، پست اول تکرار میشد) رو حذف کردین! ولی حالا که فهمیدم!!! چرا اینکارو کردین مهندس؟؟؟؟ :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من تا قبل از اینکه بیام پستای بچه ها رو بخونم، نمیدونستم این قابلیت( که توی هر صفحه، پست اول تکرار میشد) رو حذف کردین! ولی حالا که فهمیدم!!!چرا اینکارو کردین مهندس؟؟؟؟ :icon_razz: یحتمل به تغییر فونت واسه نمایش متن نوشته ها تو گوگل کروم ربط پیدا میکنه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من تا قبل از اینکه بیام پستای بچه ها رو بخونم، نمیدونستم این قابلیت( که توی هر صفحه، پست اول تکرار میشد) رو حذف کردین! ولی حالا که فهمیدم!!!چرا اینکارو کردین مهندس؟؟؟؟ :icon_razz: یحتمل به تغییر فونت واسه نمایش متن نوشته ها تو گوگل کروم ربط پیدا میکنه [,hf جواب همیشگی ممد: کش مرورگرتون رو پاک کنید:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ یحتمل به تغییر فونت واسه نمایش متن نوشته ها تو گوگل کروم ربط پیدا میکنه چه ربطي داره آخه؟ 4 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ چه ربطي داره آخه؟ ربطشو ممد میاد توضیح میده... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ [,hf جواب همیشگی ممد: کش مرورگرتون رو پاک کنید:icon_pf (34): خیلی وقته که اینو نمیگه. 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ خیلی وقته که اینو نمیگه. خب ما داريم جورشو ميكشيم بجاش ميگيم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ خب ما داريم جورشو ميكشيم بجاش ميگيم یادش نندازین 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ سلام تو قسمت جهت اطلاع، دو تا request واسم خورده بود ولی بازش که کردم چیزی نشون نداد، مشکل چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام تو قسمت جهت اطلاع، دو تا request واسم خورده بود ولی بازش که کردم چیزی نشون نداد، مشکل چیه؟ مربوط به چیه؟ پیغام بازدیدکننده؟ اگه پیغام بازدیدکننده هست، تو صفحه کنترل پنل هم پیغامو نشون میده؟ http://www.noandishaan.com/forums/usercp.php 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ من یه مشکل دارم که باهاش مشکلی ندارم:4chsmu1: پس نمیگم اش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده