amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 اولین پست چرا تکرار نمیشه تو هر صفحه؟؟ چون هك مربوطه غيرفعال شده 4
masi eng 47044 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 چرا وقتي تاپيكي رو باز ميكنيم. ميخوايم صفحه صفحه ببينيم.. در صفحه بعد.. ديگه پست اول كه نشون بده موضوع در چه زمينه اي.. و چه كسي زده .. نمياد... پست اول در هيچ صفحه اي بالا نمياد 1
masi eng 47044 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 چرا وقتي تاپيكي رو باز ميكنيم. ميخوايم صفحه صفحه ببينيم.. در صفحه بعد.. ديگه پست اول كه نشون بده موضوع در چه زمينه اي.. و چه كسي زده .. نمياد... پست اول در هيچ صفحه اي بالا نمياد چون هك مربوطه غيرفعال شده اولین پست چرا تکرار نمیشه تو هر صفحه؟؟ جوابمو گرفتم 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 چرا اینطوری میکنی آخه:icon_razz: وقتايي كه بيكار ميشه و حوصلش سر ميره يه سيخي تو اين انجمن ميكنه دلش خنك شه. 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 وقتايي كه بيكار ميشه و حوصلش سر ميره يه سيخي تو اين انجمن ميكنه دلش خنك شه. حوصله ش سر میره بره فوتبال بازی کنه با اینجا چیکار داره سیخ تو مغز و روان ما فرو میکنه :icon_razz: 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 حوصله ش سر میره بره فوتبال بازی کنه با اینجا چیکار دارهسیخ تو مغز و روان ما فرو میکنه :icon_razz: حالا شما خودشو ناراحت نكن حرص ميخوري پوستت چروك ميشه ها. زشت ميشي اونوقت :there: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 حالا شما خودشو ناراحت نكنحرص ميخوري پوستت چروك ميشه ها. زشت ميشي اونوقت :there: سعی میکنم :) ای بابا گذشته از این حرفا از این زشت تر !
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 من به اینکه پست اول تو همه ی صفخات تکرار شه ، عادت کردم. ایده ی خوبی بود.چرا تغییرش دادین؟؟ 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 من تا قبل از اینکه بیام پستای بچه ها رو بخونم، نمیدونستم این قابلیت( که توی هر صفحه، پست اول تکرار میشد) رو حذف کردین! ولی حالا که فهمیدم!!! چرا اینکارو کردین مهندس؟؟؟؟ :icon_razz: 3
amin202 13419 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 من تا قبل از اینکه بیام پستای بچه ها رو بخونم، نمیدونستم این قابلیت( که توی هر صفحه، پست اول تکرار میشد) رو حذف کردین! ولی حالا که فهمیدم!!!چرا اینکارو کردین مهندس؟؟؟؟ :icon_razz: یحتمل به تغییر فونت واسه نمایش متن نوشته ها تو گوگل کروم ربط پیدا میکنه 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 من تا قبل از اینکه بیام پستای بچه ها رو بخونم، نمیدونستم این قابلیت( که توی هر صفحه، پست اول تکرار میشد) رو حذف کردین! ولی حالا که فهمیدم!!!چرا اینکارو کردین مهندس؟؟؟؟ :icon_razz: یحتمل به تغییر فونت واسه نمایش متن نوشته ها تو گوگل کروم ربط پیدا میکنه [,hf جواب همیشگی ممد: کش مرورگرتون رو پاک کنید:icon_pf (34): 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 یحتمل به تغییر فونت واسه نمایش متن نوشته ها تو گوگل کروم ربط پیدا میکنه چه ربطي داره آخه؟ 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 [,hf جواب همیشگی ممد: کش مرورگرتون رو پاک کنید:icon_pf (34): خیلی وقته که اینو نمیگه. 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 خیلی وقته که اینو نمیگه. خب ما داريم جورشو ميكشيم بجاش ميگيم 2
sun-shine 7672 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 سلام تو قسمت جهت اطلاع، دو تا request واسم خورده بود ولی بازش که کردم چیزی نشون نداد، مشکل چیه؟ 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلام تو قسمت جهت اطلاع، دو تا request واسم خورده بود ولی بازش که کردم چیزی نشون نداد، مشکل چیه؟ مربوط به چیه؟ پیغام بازدیدکننده؟ اگه پیغام بازدیدکننده هست، تو صفحه کنترل پنل هم پیغامو نشون میده؟ http://www.noandishaan.com/forums/usercp.php 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 من یه مشکل دارم که باهاش مشکلی ندارم:4chsmu1: پس نمیگم اش 1
ارسال های توصیه شده