Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ همون تغییر کوچیک شده چه کاری ـــه بزار همون قبلی باشه اون قبلیه استاندارد نبود و مثلاً تو کروم بهم میریخت. یه کمی انعطاف پذیر باشین 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اون قبلیه استاندارد نبود و مثلاً تو کروم بهم میریخت.یه کمی انعطاف پذیر باشین انعطاف :| چشمام نمیبینه ! حتما باید بگم :| از فردا نیومدم بدون برای چیه 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ الان درست شد؟ نه همون شکلی هست، ولی روی 90 در صد میذارم، درست میشه. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اون قبلیه استاندارد نبود و مثلاً تو کروم بهم میریخت.یه کمی انعطاف پذیر باشین محمد جان داری با انجمن چکار میکنی ؟؟! این فونت چرا اینجور شده .. فک کنم یخورده بیشتر بگذره کاربرا چشماشون از دست بدن تا انعطاف پذیر بشن لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ محمد جان داری با انجمن چکار میکنی ؟؟! این فونت چرا اینجور شده .. فک کنم یخورده بیشتر بگذره کاربرا چشماشون از دست بدن تا انعطاف پذیر بشن چشمام کور شد اه انعطاف داشته باشید :|| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ انعطاف داشته باشید :|| واقعا دارم عصبی میشم انعطاف به چه دردمون میخوره لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ واقعا دارم عصبی میشم انعطاف به چه دردمون میخوره میدونم درک میکنم اعتصاب کنیم دیگه نیاییم :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ میدونمدرک میکنم اعتصاب کنیم دیگه نیاییم :| آره هرروز یه مشکل :( لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ آره هرروز یه مشکل :( واقعا یعنی چی :| لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ الان درست شد؟ محمد جان نيازي نيست دستكاري كني. مشكل از گوگل كروم هست. تو ورژن بعدي درستش ميكنن. با مزيلا و اوپرا يا اينترنت اكسپلورر بياي ميبيني كه بدون مشكل هست پس انقدر سيخ نكن رو اعصاب ملت اسكي بازي نكن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ محمد جان نيازي نيست دستكاري كني.مشكل از گوگل كروم هست. تو ورژن بعدي درستش ميكنن. با مزيلا و اوپرا يا اينترنت اكسپلورر بياي ميبيني كه بدون مشكل هست پس انقدر سيخ نكن رو اعصاب ملت اسكي بازي نكن آره دقیقاچشمام بدجور میسوزه لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ آره دقیقاچشمام بدجور میسوزه :there: نازي نازي دعواش كردم شما خودشو ناراحت نكن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ :there: نازي نازي دعواش كردم شما خودشو ناراحت نكن مرسی لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من یه مشکل دارم...اونم اینه که بعضی آیکون های پروفم خراب شده و خطوط نوشته هاش تو هم رفته اینم عکس مشکلم: :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من یه مشکل دارم...اونم اینه که بعضی آیکون های پروفم خراب شده و خطوط نوشته هاش تو هم رفتهاینم عکس مشکلم: :4chsmu1: این احتمالاً موقتی بوده واستون و درست میشه 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ این احتمالاً موقتی بوده واستون و درست میشه كش رو خالي كن درست ميشه 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ این احتمالاً موقتی بوده واستون و درست میشه این 2 هفته ای که اومدم که اینجوریه... امیدوارم همینطور باشه که میگید كش رو خالي كن درست ميشه قشنگ بود 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ این 2 هفته ای که اومدم که اینجوریه...امیدوارم همینطور باشه که میگید قشنگ بود ممكنه از سرعت نت شما باشه. ممكنه از پروكسي يا وي پي ان كه استفاده ميكنيد باشه. ولي جداي از شوخي كش سيستم رو خالي كنيد ضرر نداره 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اولین پست چرا تکرار نمیشه تو هر صفحه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده