میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ Man nemitunam vared site sham bedune filter shekan :| ba filter shekan ham vared mishe vali log in nemishe :D chera sheklak nadare versione mobile? :/ 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ man nemitunam vared site sham bedune filter shekan :| ba filter shekan ham vared mishe vali log in nemishe :d chera sheklak nadare versione mobile? :/ dns رو 4.2.2.4 بذارین، احتمالا مشکل حل بشه. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ Man nemitunam vared site sham bedune filter shekan :| ba filter shekan ham vared mishe vali log in nemishe :D chera sheklak nadare versione mobile? :/ واسه باز کردن سایت با موبایل از forum runner استفاده کن کلاً واسه باز کردن فروم ها مناسب هستش 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلام من بدون ف ی ل ت ر نمیتونم بیام سایت..با سیستمم میام نه گوشی بعدم دو روزه که اینطوری شده..بعدم یهو شوتم میکنه بیرون دوباره باید اسم و رمز بدم مسئولین رسیدگی کنن لدفن با تشکر 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سلاممن بدون ف ی ل ت ر نمیتونم بیام سایت..با سیستمم میام نه گوشی بعدم دو روزه که اینطوری شده..بعدم یهو شوتم میکنه بیرون دوباره باید اسم و رمز بدم مسئولین رسیدگی کنن لدفن با تشکر منم همین مشکل رو داشتم با موزیلا که میومدم نمیتونستم اما از وقتی تن تاک خریدم کاملا مشکلم حل شده نه نه نه... بروزر رو عوض کن من الان با کروم اومدم مشکلی هم ندارم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ سلام من اومدم میگم چرا وقتی ویرایش برچسب میزنم ارور میده ؟ البته توی تالارهای دیگه قبلا اینجوری نبود اینجا خیلی عوض شده . 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ سلام یه سوال فنی چرا قرار پستی بفرستیم مثل قبل اسم پست های مشابه رو نشون نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من امروز چندتا خواستم بفرستم با اینکه میدونستم قبلا هم بوده ولی پیداشون نکردم اون قابلیت رو هم دیگه نداره که نشون بده اینجوری خوب نیست این نظر منه البته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ سلام من اومدممیگم چرا وقتی ویرایش برچسب میزنم ارور میده ؟ البته توی تالارهای دیگه قبلا اینجوری نبود اینجا خیلی عوض شده . چه اروری میده؟ تو کدوم تاپیک این مشکل بوده؟ سلام یه سوال فنی چرا قرار پستی بفرستیم مثل قبل اسم پست های مشابه رو نشون نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من امروز چندتا خواستم بفرستم با اینکه میدونستم قبلا هم بوده ولی پیداشون نکردم اون قابلیت رو هم دیگه نداره که نشون بده اینجوری خوب نیست این نظر منه البته هکش حذف شده. خیلی هم دقیق نبود که از قابلیت سرچی که هست اگه شک دارین میشه یه لحظه سرچ کرد. بعد از ارسال موضوع هم انتهای موضوع ارسالی تاپیک های مشابه رو میزنه 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ چه اروری میده؟ تو کدوم تاپیک این مشکل بوده؟ هکش حذف شده. خیلی هم دقیق نبود که از قابلیت سرچی که هست اگه شک دارین میشه یه لحظه سرچ کرد. بعد از ارسال موضوع هم انتهای موضوع ارسالی تاپیک های مشابه رو میزنه بیخیال این همه سرچ کنم واسه پستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون تکراری میفرستم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ چه اروری میده؟ تو کدوم تاپیک این مشکل بوده؟ تاپیک ( دستپخت من ) قبلا میتونستم اضافه کنم . یه سوال که میدونم تکراری هست ولی حسش نیست بگردم جوابشو پیدا کنم چرا توی هر تاپیکی پست میزنیم غیب میشه کلا ؟ و چه کنم تاپیکهای سه هفته قبل و توی کنترل پنلم نشون نده ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ تاپیک ( دستپخت من ) قبلا میتونستم اضافه کنم .یه سوال که میدونم تکراری هست ولی حسش نیست بگردم جوابشو پیدا کنم چرا توی هر تاپیکی پست میزنیم غیب میشه کلا ؟ و چه کنم تاپیکهای سه هفته قبل و توی کنترل پنلم نشون نده ؟ خب چه اروری میده موقع ویرایش؟ یعنی چی غیب میشه؟ واسه اینکه تاپیکای قدیمی تو کنترل پنل نشون داده نشده، از بالای انجمن بخش عملیات انجمن، نشانه گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده رو بزن. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ آدم بخواد بره سایتای +50 راحتر میتونه بره تا انجمن عاقا چرا اینطوریه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ آدم بخواد بره سایتای +50 راحتر میتونه بره تا انجمن عاقا چرا اینطوریه سرعت کند شده .. البته یه ساعته اینجوری شده. نمیدونمم چرا.. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سرعت کند شده .. البته یه ساعته اینجوری شده. نمیدونمم چرا.. نه بابا خیلی وقته ، با فاکس که با فیلی بی فیلی اصلا باز نمیشه الانم با ie اونم با فیلی تونستم بیام 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نه بابا خیلی وقته ، با فاکس که با فیلی بی فیلی اصلا باز نمیشه الانم با ie اونم با فیلی تونستم بیام منم دو هفتس فقط با فیلی میتونم بیام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ بعضی جاها نمیدونم چرا با فایرفاکس مشکل پیدا کرده انجمن (صفحه اصلی باز میشه و فقط فروم باز نمیشه). پیدا نکردم مشکلشو. مثلاً من تو خونه یه مدت مشکل داشتم و الان دیگه ندارم. ولی الان سرکار مشکل دارم با گوگل کروم خیلی راحت و بدون مشکل باز میشه. نیازی به فیل شکن و ... نیست و سرعت هم خوبه. یه مدت دوستان اگه میتونن از گوگل کروم استفاده کنن تا بفهمیم مشکل با فایرفاکس چیه و چرا اینطوری شده 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ عارضم خدمت شما ک الان من بیشتر از 2 ماهه که انجمن رو با فیل شکن باز میکنم.از 3 مرورگر کروم-موزیلا،اکسپلورر هم استفاده کردم. یعنی بدون فیل شکن باز میشه ها ولی برا ارسال پست یا پیام باید حتما فیل شکن باز کنم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ عارضم خدمت شما ک الان من بیشتر از 2 ماهه که انجمن رو با فیل شکن باز میکنم.از 3 مرورگر کروم-موزیلا،اکسپلورر هم استفاده کردم.یعنی بدون فیل شکن باز میشه ها ولی برا ارسال پست یا پیام باید حتما فیل شکن باز کنم خب یه بارم که قبلاً بهت گفتم فکر کنم، باید با شرکتی که ازش اینترنت میگیری صحبت کنی و این مشکلو بگی. تو آی پیت مشکل داره. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ بعضی جاها نمیدونم چرا با فایرفاکس مشکل پیدا کرده انجمن (صفحه اصلی باز میشه و فقط فروم باز نمیشه). پیدا نکردم مشکلشو. مثلاً من تو خونه یه مدت مشکل داشتم و الان دیگه ندارم. ولی الان سرکار مشکل دارم با گوگل کروم خیلی راحت و بدون مشکل باز میشه. نیازی به فیل شکن و ... نیست و سرعت هم خوبه. یه مدت دوستان اگه میتونن از گوگل کروم استفاده کنن تا بفهمیم مشکل با فایرفاکس چیه و چرا اینطوری شده من دیگه روباهو بیخیال شدم کروم جونم خیلی باحاله ردخور نداره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده