ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید چرا من نمیتونم اهنگ پروفایل دوستان رو بشنوم برای من اصلا نمیاره مشکل ازکجاست ؟ممنون میشم منو راهنمایی کنید متشکرم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید چرا من نمیتونم اهنگ پروفایل دوستان رو بشنوم برای من اصلا نمیاره مشکل ازکجاست ؟ممنون میشم منو راهنمایی کنید متشکرم سلام فلش پلیر داری ؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ بله دارم چند تا دلیل به ذهنم میرسه 1- فلش پلیر مرورگرت غیر فعال شده 2- صدای مرورگرت خاموشه 3- نسخه فلش پلیرت قدیمیه 4- اون آپلودسنتری که فایل فلش روش آپلود شده از سرویس خارج باشه، مثلا خیلی وقتا پرشین گیگ خارج از سرویسه بعید میدونم مشکل از انجمن باشه 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ خواهش.نه از محل کارم بدون فیلی شکن انجمن می یام ولی از خونه فقط با فیلی شکن می یاد. تغییری دادم اگه هنوز مشکل دارینip تون رو از این ادرس دربیارید و بگین اینجا تا بررسی کنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ این آپلود سنتر چش شده ! مشکل چیه ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ سلام آپلودسنتر چرا هیچ عکسی رو آپ نمیکنه؟ 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ انجمن چرا ***** شده؟ اشتباه نمیکنی؟من بدون قند شکن اومدم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ اشتباه نمیکنی؟من بدون قند شکن اومدم من صب بدون فندق نتونستم بیام 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلامآپلودسنتر چرا هیچ عکسی رو آپ نمیکنه؟ خداروشکر توسط ادمین دوباره سلامتی یافت 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ امروز هرچی خواستم فایل پیوست کنم نشده ارور میده ..لطفا بررسی کنید....ممنون.... 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ امروز هرچی خواستم فایل پیوست کنم نشده ارور میده ..لطفا بررسی کنید....ممنون.... همین الان چک کردم و یک فایل پیوست کردم مشکلی نداشت http://www.noandishaan.com/forums/thread117293-3.html#post1325410 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ همین الان چک کردم و یک فایل پیوست کردم مشکلی نداشتhttp://www.noandishaan.com/forums/thread117293-3.html#post1325410 ولی من اصلا نمیتونم .....یعنی با همین ابزار الصاق که سنجاق هست میزنم تا از pc آپلود کنه ،نمیکنه...ارور میده....هم صبح اینطوری شد ،هم الان... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ ولی من اصلا نمیتونم .....یعنی با همین ابزار الصاق که سنجاق هست میزنم تا از pc آپلود کنه ،نمیکنه...ارور میده....هم صبح اینطوری شد ،هم الان... شاید سرعت نتتون کمه؟! 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ هنوز این مشکل حل نشده،از چی میتونه باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ هنوز این مشکل حل نشده،از چی میتونه باشه؟ مشکل پیوست؟ فقط شما این مشکلو دارین؟ حالت های مختلفشو امتحان کردی؟ فشرده ؟ عادی؟ به حجمشم باید توجه بشه، من مشکلی ندارم . اما با اینکه برای منم زده 9مگ، بیشتر از 5مگ نمیتونم آپلود کنم. فعلا از سایت آپلود دیگه ای استفاده کنید. برای فایل های کم حجم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای فایل های حجیم تر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هرچند بهتره فایلهای کم حجم پیوست بشن بقیه مشکلی ندارن؟ اگر مشکل پیوست کردن فایل هاتون رو دارین عنوان کنید. 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ منم مشكل دارم، آپلود ميكنه ولي آخرش ارور ميده از uploadtak.com استفاده ميكنم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده