رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

نوشته اصلی توسط M.Aref viewpost-left.png

متاسفانه بدلیل مشکلات بوجود آمده در دیتابیس انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس که باعث زیاد شدن مشکلات سرور و دیتابیس ارورهای متوالی بود همه پیغامهای خصوصی و بازدید کننده که فضایی به اندازه کل پستهای انجمن رو اشغال کرده بودند پاک شدند. در همینجا لازم میدونم از تمامی دوستان بابت اینکه نتوانستیم اطلاع رسانی کنیم معذرت بخواهیم.

w58.gifw58.gif

خوب این الان چه کاریه؟

hanghead.gif من پیغامامو دوست داشتم...اقلا از روز قبلش یه اطلاع بدید ادم شکه نشه...مخصوصا اینکه یه نفرم پیغام بده که

حتما برات سوال پیش اومده که چرا پیامای پروفت نیستن؟؟

من هیدنشون کردم

:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این حرکت اخرش بود :banel_smiley_4:

این مشکل که فهمیدید که حجم زیادی رو و و اشغال کرده یه هو نفهمیدید

کاش حداقل یه کم به این 200000 هزار کاربر انجمن احترام میزاشتید و حداقل یه هفته قبل خبر میدادید

یه نفر جا 200000 هزار کاربر تصمیم گرفت:icon_pf (34):

شاید یه عده تو پیام خصوصی هاشون ن چیزی داشتن که نیاز بوددددددددد جای دیگه SAVE کنن

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 17
لینک به دیدگاه

بابا خب پیش اومده دیگه...می خواید چیکار کنید حالا؟

10 بار شده داشتید یه کاری رو می کردید save نزدید پریده...این دیگه از اون مهم تره؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

قصد داشتیم چندروز جلوتر خبر بدیم به دوستان ولی اسکریپتی که تو هاست ریختیم برخلاف اسکریپتهای معمول ویبولتن اتوماتیک عمل کرده و تمام پیغامها رو بدون فعالسازی پاک کرد. بهرحال از دوستانی که نتونستن پیغامهای خودشون رو در جای دیگه ذخیره کنن معذرت میخواهیم.

• Like 22
لینک به دیدگاه
من واقعا ناراحتم از پاک شدنشون.. نمیشه قبول کرد که اتفاقی بوده..

این حرکت اخرش بود :banel_smiley_4:

این مشکل که فهمیدید که حجم زیادی رو و و اشغال کرده یه هو نفهمیدید

کاش حداقل یه کم به این 200000 هزار کاربر انجمن احترام میزاشتید و حداقل یه هفته قبل خبر میدادید

یه نفر جا 200000 هزار کاربر تصمیم گرفت:icon_pf (34):

شاید یه عده تو پیام خصوصی هاشون ن چیزی داشتن که نیاز بوددددددددد جای دیگه SAVE کنن

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

جالبه .. یعنی اتفاقی همه ی پیغامهای بازدید کننده و خصوصیا پاک شده؟ یا اینکه بر حسب ضرورت مجبور شدین پاکشون کنید؟

باتوجه به صحبت هایی که در گروه ارشد انجام شده، قرار نبوده بدون خبر اینکار انجام بشه، فقط یه اشتباه بوده، من هم مثل خیلی از شما دوستان پیغام مهم وضروری داشتم، خیلیاشون رو هم لازم داشتم، ممکنه اشتباه برای هرکدوم از شما رخ بده........

پس خواهش میکنم منطقی تر به قضیه نگاه کنید.

flowerysmile.gif

• Like 13
لینک به دیدگاه
اینا به کنار انجمن من انگلیسی شده همه چی از چپه باید چیکار کنم:4564:

انجمن من،منظورت تالار گفتگوی آزاده؟ فقط یک تالار رو اینجوری میبینی؟ یا کل انجمن رو؟ :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
متاسفانه بدلیل مشکلات بوجود آمده در دیتابیس انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس که باعث زیاد شدن مشکلات سرور و دیتابیس ارورهای متوالی بود همه پیغامهای خصوصی و بازدید کننده که فضایی به اندازه کل پستهای انجمن رو اشغال کرده بودند پاک شدند. در همینجا لازم میدونم از تمامی دوستان بابت اینکه نتوانستیم اطلاع رسانی کنیم معذرت بخواهیم.

مهندس کاش مثل همه این دعوت ها - عجولانه هم که شده بود اطلاع رسانی میکردید

تو 4-5تا از پیغام خصوصی هام چند کتاب و لینک منابع تخصصیم بود که همه پرید :icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
انجمن من،منظورت تالار گفتگوی آزاده؟ فقط یک تالار رو اینجوری میبینی؟ یا کل انجمن رو؟ :ws37:

انجمن کل منظورمه با کروم میام اینجوریه:4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اااااااااا من الان فهمیدم چی شده:ws37:

خب یه تقی توقی چیزیvahidrk.gif

باید یه سر به فانتزیام بنویسم و فانتزیه جدیدی به نام بک آپ پیدا کنمicon_pf%20(34).gif

......................

اما دوستان خارج از شوخی خب پیش میاد ادمین و دوستان قصدی نداشتن و مشکلیه که پیش اومده من خودم تو پیام خصوصیام چندتا لین مهم داشتم که پرید ولی آسمون که به زمین نیومده

دوباره میسازمت وطن اگرچه با خشت جان خویش:icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
باتوجه به صحبت هایی که در گروه ارشد انجام شده، قرار نبوده بدون خبر اینکار انجام بشه، فقط یه اشتباه بوده، من هم مثل خیلی از شما دوستان پیغام مهم وضروری داشتم، خیلیاشون رو هم لازم داشتم، ممکنه اشتباه برای هرکدوم از شما رخ بده........

پس خواهش میکنم منطقی تر به قضیه نگاه کنید.

flowerysmile.gif

میشد قبل هر گونه دست کاری اطلاع رسانی میکردید که قصد داریم برا کاهش ارور ها همچین کاری بکنیم م

مثل وقتی که از دو هفته زود تر خبر میدادید که مثلا قراره هاست عوض بشه

میتونستید یه تاپیک بزنید

در چند روز اینده قراره ه همچین اتفاقی بیووفته

از مشکلاتی که پیش میاد معذرت میخوایم

وقتی ما میخوایم با برق بازی کنیم م به همه قسمت ها خبر میدیم که قراره دست کاری کنیم حواستون باشه بعد شرو میکنیم

نه این که شرو کنیم به دست کاری وقتی قطع شدددد به قسمت ها خبر بدیم :hanghead:

من که چیز مهمی نداشتم م م م م

اما میدونم خیلی هااااااااااااااااااااا تو پیام خصوصی هاشون یا عمومی هاشون لینک شماره ادرس و.......... مهمی داشتن ن ن که پرید

• Like 8
لینک به دیدگاه
میشد قبل هر گونه دست کاری اطلاع رسانی میکردید که قصد داریم برا کاهش ارور ها همچین کاری بکنیم م

مثل وقتی که از دو هفته زود تر خبر میدادید که مثلا قراره هاست عوض بشه

میتونستید یه تاپیک بزنید

در چند روز اینده قراره ه همچین اتفاقی بیووفته

از مشکلاتی که پیش میاد معذرت میخوایم

وقتی ما میخوایم با برق بازی کنیم م به همه قسمت ها خبر میدیم که قراره دست کاری کنیم حواستون باشه بعد شرو میکنیم

نه این که شرو کنیم به دست کاری وقتی قطع شدددد به قسمت ها خبر بدیم :hanghead:

من که چیز مهمی نداشتم م م م م

اما میدونم خیلی هااااااااااااااااااااا تو پیام خصوصی هاشون یا عمومی هاشون لینک شماره ادرس و.......... مهمی داشتن ن ن که پرید

خب بعد از این همه سرکوفت...راه حل علمی و عملی شما برای این موضوع چیه؟:banel_smiley_4:

الان همه چی پریده.... چیکار باید کرد؟

نگید قبلش می تونستن X و Y و.....

الان بگید چیکار باید کرد؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب بعد از این همه سرکوفت...راه حل علمی و عملی شما برای این موضوع چیه؟:banel_smiley_4:

الان همه چی پریده.... چیکار باید کرد؟

نگید قبلش می تونستن X و Y و.....

الان بگید چیکار باید کرد؟

الان باید گفت بی خیال!

انسان یه عمر تلاش میکنه و یاد میگیره و از یاد گیریش استفاده میکنه و یهو عمر میپره!.. حتی موقع راه رفتن ممکنه این پا به اون پا بگه زکی و آدم بخوره زمین و عمر بپره!

این که پیام خصوصیه ..

تنها کاری که میشه کرد اینه که به خودتون دلداری بدید و بگین همچین چیز مهمی هم نبوده .. مهم تر از اینا نپره:whistle:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اههههههههههههههههههههه ینی چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

نمیبخشمتون :4564::4564::4564:

برید با این انجمنتون...ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

دیگه دوستون ندارم...دیگه اصن نمیام اینجا 825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif825319_2ai4yg7.gif

• Like 10
لینک به دیدگاه

خیلی‏ ‏از‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏از‏ ‏ناراحتیشون‏ ‏میان‏ ‏اینجا‏ ‏حرفاشونو‏ ‏میزنن..اکی‏ ‏قبول‏ ‏که‏ ‏ی‏ ‏اشتباه‏ ‏پیش‏ ‏اومده‏ ‏ولی‏ ‏این‏ ‏دلیل‏ ‏نمیشه‏ ‏که‏ ‏بهشون‏ ‏سرکوفت‏ ‏بزنیم‏ ‏و‏ ‏بگیم‏ ‏شده‏ ‏که‏ ‏شده‏ ‏حالا‏ ‏که‏ ‏چی؟‏!‏!! واسه‏ ‏خیلیا‏ ‏مهم‏ ‏نیس..به‏ ‏خودشون‏ ‏مربوطه..واسه‏ ‏خیلیام‏ ‏مهمه‏ ‏بازم‏ ‏به‏ ‏خودشون ‏مربوطه‏!‏‏‏ ‏اینم‏ ‏ی‏ ‏تجربه‏ ‏بود‏ ‏واسمون‏ ‏تا‏ ‏بعدا‏ ‏باز‏ ‏از‏ ‏این‏ ‏مشکلا‏ ‏پیش‏ ‏نیاد..:‏)‏

• Like 16
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...