Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ چرا فایل نمیشه پیوست کرد صفحه ای که بعد از آپلود نمایش داده میشه . همیشه اینجوریه؟ چرا پیغام بالا پروفایلم دیده نمیشه...؟؟هیچیشو دس کاری نکردم عنوان و متن پیغام بالای پروفایل هردو فیلد پر شده؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ همیشه اینجوریه؟ عنوان و متن پیغام بالای پروفایل هردو فیلد پر شده؟ نه حل شد الان مشکلی نداره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ ميشه برا اكسپلورر هم توضيح بدي؟ واسه اکسپلورر رو نمیدونم دقیقاً سلام محمد تقویم انجمنو با 2013 تنظیم نکردین؟ یعنی چی با 2013 تنظیم نکردین؟ الان تقویم رو 2013 هستش دیگه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ واسه اکسپلورر رو نمیدونم دقیقاً یعنی چی با 2013 تنظیم نکردین؟ الان تقویم رو 2013 هستش دیگه واسه من اون قسمت تولد بچه ها 2012 که 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ همیشه اینجوریه؟ عنوان و متن پیغام بالای پروفایل هردو فیلد پر شده؟ چی شده؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ واسه من اون قسمت تولد بچه ها 2012 که نمیدونم کجا رو میگی چی شده؟؟ عنوان رو پر کردی، ولی خود پیغام رو پر نکردی. باید هر دوقسمت یه چیزی نوشته بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ اینو بگفتم محمد آها. دقت نکرده بودم 2012 میزنه نمیدونم اینو 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ آها. دقت نکرده بودم 2012 میزنه نمیدونم اینو ینی کشتی منو :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ چرا هیچ کدوم از تاپیکایی که آپ میشن تو موضوعات مشترک من دیده نمیشن؟؟؟؟! آخرین ارسالهارم که میزنن چیزی نشون نمیده؟؟ ینی کسی با نام کاربری من وارد انجمن میشه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ چرا هیچ کدوم از تاپیکایی که آپ میشن تو موضوعات مشترک من دیده نمیشن؟؟؟؟! آخرین ارسالهارم که میزنن چیزی نشون نمیده؟؟ ینی کسی با نام کاربری من وارد انجمن میشه؟؟ شاید تو لیست موضوعات مشترکت که میری تو اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all همه موضوعات خونده شده هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ شاید تو لیست موضوعات مشترکت که میری تو اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all همه موضوعات خونده شده هستن؟ آره همش خونده شدن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ سلام جعبه ارسال پیام خصوصیم، پیامی که میفرستمو واسم ذخیره نمیکنه . چرا؟ 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ چرا هیچ کدوم از تاپیکایی که آپ میشن تو موضوعات مشترک من دیده نمیشن؟؟؟؟! آخرین ارسالهارم که میزنن چیزی نشون نمیده؟؟ ینی کسی با نام کاربری من وارد انجمن میشه؟؟ محمد جان من هنوز این مشکل رو دارما...نفهمیدم چ جوابی دادی! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ همه صفحات انجمن باز میشه واسه پروفایل خودم خطای دیتا باس میده 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مدیران عزیز و خسته نباشی / میگم من شدیدا سرعتم پایینه و مدارم ارور دیتابیس دریافت میکنم 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مدیران عزیز و خسته نباشی / میگم من شدیدا سرعتم پایینه و مدارم ارور دیتابیس دریافت میکنم 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مدیران عزیز و خسته نباشی / میگم من شدیدا سرعتم پایینه و مدارم ارور دیتابیس دریافت میکنم درسته...سرعت انجمن خیلی پایینه.... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده