Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ماه ژوئیه (جولای) امسال (2011)، 5 جمعه، 5 شنبه و 5 یکشنبه دارد. این اتفاق، هر 823 سال یکبار رخ میدهد و به کیسه پول معروف است. این پیام رو برای دوستان خود ارسال کنید تا ظرف 4 روز کیسه پول شما از راه برسد. بر اساس دانش فنگ شوئی چینی، هر کس این پیام را ارسال نکند، دچار بی پول خواهد شد. پس وقت رو تلف نکنید! July 2011 Su Mo Tu We Th Fr St 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 پ.ن: من خودم به بخش خرافاتی ایا ایمیل اعتقادی ندارم اما به دو دلیل گذاشتم: 1-برای کسانی که اعتقاد دارن و امیدوارن کیسه شون پر از پول شه! 2-کپی رایت رو رعایت کرده باشم!! به هرحال امیدوارم در سال جهاد اقتصادی یه چیزی هم به ما برسه!! 15 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما به هر روزنه ای به امید پول چشم می دوزیم!! مثل همه آنهایی که ماه به ماه به عشق یارانه نفس می کشند........ ======= پ ن: جا مانده از این ایمیل بود! به امید آنکه کیسه هیچ کس خالی نباشد! هرکس به اندازه نیازش 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ از اونجایی که من خیلی پول-لازم(:ws54:) هستم رو فرستادنش فکر میکنم 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی چی اون وقت یکم بیشتر می تونی توضیح بدی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ این یک جور شرکت هــرمیه؟!!! این ایمیلو نفرستم،بعدا از راه نامشروع پولدار بشم،تو 20:30 منو شطرنجی نشون بدن... 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نگفته برای چند تا دوست؟ میشه رو وال فیس بوکشون گذاشت؟ 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ جدولش تو پیش نمایش درست میادا ذخیره میشه اشتباه میشه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی چی اون وقت یکم بیشتر می تونی توضیح بدی اگه زحمتی نیست ایمیلت رو بده جدول درستش رو بفرستم برات کاملا متوجه بشی این یک جور شرکت هــرمیه؟!!! این ایمیلو نفرستم،بعدا از راه نامشروع پولدار بشم،تو 20:30 منو شطرنجی نشون بدن... نه بابا توهم دایی جان ناپلئونی ها!! نگفته برای چند تا دوست؟ میشه رو وال فیس بوکشون گذاشت؟ هرچی بیشتر پول بیشتر !!وقت رو تلف نکن میتونی به دیوار کوچه هم بزنی!! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم چون همه اش 5 داره باید مضربی از 5 باشه 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اگه زحمتی نیست ایمیلت رو بده جدول درستش رو بفرستم برات کاملا متوجه بشی نه بابا توهم دایی جان ناپلئونی ها!! هرچی بیشتر پول بیشتر !!وقت رو تلف نکن میتونی به دیوار کوچه هم بزنی!! جدول رو تو پی سی سیو کن بعد تو اپلود سنتر سایت اپلود کن تا درست بیاد چون تو ایمیلته درست نمیشه لینکو اینجا وارد کنی 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ جدول رو تو پی سی سیو کن بعد تو اپلود سنتر سایت اپلود کن تا درست بیاد چون تو ایمیلته درست نمیشه لینکو اینجا وارد کنی اخه عکس نیست که بشه سیو کرد...سلکتش کرده بودم و کپی به ایمیلت فرستادم... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بابا فروغ اینا خرافاته باور نکن 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بابا فروغ اینا خرافاته باور نکن خودم که گفتم خرافاتش رو باور ندارم به خاطر جالب و نادر بودن این اتفاق این رو گذاشتم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من ایمیل کردم. همین الان هم از بانک زنگ زدن که برنده شدی. شما هم بفرستید 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آها یعنی از یه ماهه 31 روزه اونوریا 15 روزش رو تعطیلن؟؟؟؟؟؟ آی ملت ببینید بعد بیاین بگین ما چرا تعطیلاتمون زیاده :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اوا!! راستی جولای ماه تفلد منه! پس برام شانس میاره :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اوا!! راستی جولای ماه تفلد منه! پس برام شانس میاره :dancegirl2: پولدار شدی مارو فراموش نکنیااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اینم قشر تحصیل کرده ی ما :w74: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده