رفتن به مطلب

سگ بودن در تشیع!!

Saman_88

ارسال های توصیه شده

هر كي هم سعي ميكنه حرف خودشو به كرسي بنشونه...اين خودش به مرور زمان به پيدايش مكتب و ايدئولوژي منجر نميشه؟...نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه؟

دیگه اسمش مکتب نیست،اسمش میشه قانون اساسی نوشته انسان ها در جهت رسیدن به آرامش.

رعایت این قانون،همراه با وعده وعید نیست،بلکه شما میتونی نتیجه اش را در زندگی شخصیت ببینی و در اجتماع اثرش را حس کنی.

دیگه شما یک کاری رو انجام نمیدی بدون دلیل و تنها بر اساس ترس و یک سری حکمت های نهانی که یک عده به شما گفته اند هست،پس نپرس!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دیگه اسمش مکتب نیست،اسمش میشه قانون اساسی نوشته انسان ها در جهت رسیدن به آرامش.

رعایت این قانون،همراه با وعده وعید نیست،بلکه شما میتونی نتیجه اش را در زندگی شخصیت ببینی و در اجتماع اثرش را حس کنی.

دیگه شما یک کاری رو انجام نمیدی بدون دلیل و تنها بر اساس ترس و یک سری حکمت های نهانی که یک عده به شما گفته اند هست،پس نپرس!

توجيه نشدم.هر كي براي اينكه حرفش رو به ديگران تحميل كنه رنگ و لعاب بيشتري به اون فكر ميده و آروم آروم ممكنه اونم تبديل به چيزي بشه كه الان خيليها ازش فراري هستن....

منظور اصلي من اينه كه چه بخواهيم و چه نخواهيم چنين چيزهايي وجود خواهد داشت....مدينه فاضله يا اتوپيا چيزي جز سراب نيست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
....مدينه فاضله يا اتوپيا چيزي جز سراب نيست.

کتاب قلعه حیوانات را خوندی؟

به نظرت مشکلشون کجاست که مدینه فاضله محقق نشد......

• Like 4
لینک به دیدگاه
کتاب قلعه حیوانات را خوندی؟

به نظرت مشکلشون کجاست که مدینه فاضله محقق نشد......

خوندم اون كتابو....انسان ذاتا" موجود پرطمعيه....تو ذات انسان بغير از طمع خصيصه هاي ديگه اي هم هست كه مجموع اونا مانع محقق شدن روياي مدينه فاضله ميشن......

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوندم اون كتابو....انسان ذاتا" موجود پرطمعيه....تو ذات انسان بغير از طمع خصيصه هاي ديگه اي هم هست كه مجموع اونا مانع محقق شدن روياي مدينه فاضله ميشن......

نه اینطور نیست.

اگر انسان ها یک انسان دیگر را اونقدر بالا ببرند و برایش سگ شکاری محافظ بسیار بگمارند،نمیتونن آرمانشهر را پیاده کنند.

اگر خرد جمعی بر دیکتـــاتوری فردی بچربه،آرمانشهر ها به مرور زمان پیاده میشه. :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اولا ما هر دین دیگری نداریم.

کلا از نظر اسلام،سه تا دین تایید شده است،یکی خودش و دیگری هم مسیحیت و یهودیت.

درباره زرتشت هم اصلا اسلام و بنیانگذارانش نظری نداده اند.

اما میرسیم سر بحث خودمان:

اسلام نسبت به دو دین مسیحیت و یهودیت کاملتره،چون تاخر زمانی نسبت به این دو داره و چون اینها کاملا با تکامل فکری بشر مرتبطند،پس در میان ادیان نسبت داده شده به آسمان کاملترین است.

تورات و انجیل که توهماتش خیلی بیشتره،اما علت اینکه کسی کمتر بهش میپردازه،اینست که حداقل در ایران کسی از پیروان این دو دین،آزار کمتری دیده.

مثلا گاوپرستی یک دینه،من چرا تاپیک بزنم در نقد این حماقت؟

اون طرف سرش تو لاک خودشه و به من کاری نداره.

اما تشیع آقایان با همه چیز شما کار داره،تو همه کارت میخواد دخالت کنه،نظر سیاســــی،اجتماعی،فرهنگی و..... را به زور بهت غالب میکنه.

پس طبیعیه که در دنیای مجازی آماج حملات قرار بگیره.

من دین از نظر یه مسلمونو نگفتم

من قبلا تو مهندسانم دیدم افرادی که اینجا دم از حقوق برابر میزنن در برابر ازدواج محارم در ادیان دیگه اومدن ستایشش کردنو گفتن ما حق توهین نداریم اما همین افراد عقل گرا اینجا میان به دین کسه دیگه حرف میزنن

شما میگی تشیع با همه چی کار داره و خودتم میگی چون دین اکثر مردم اینجا اسلامه شما هر جای دنیا بری از ادماش میکشی ایا دلیلی داره چون دین اونا به صرف یه چیزیه پس اینه:banel_smiley_4:

معروفیت که دلیل بر حقانیت نیست

کجای تشییع معروفه:banel_smiley_4: تو دنیا هر کی مسلمونه اغلب اهل سنت هستن تو ایرانه که اغلب شیعه هستن

بعدشم تو ایرانم ما اهل سنت و یاسرانی داریم :banel_smiley_4:

یک مکتب اگر مکتب درستی باشه،پیروانش هم اکثرا آدم های درستی به بار میان.

ظهور افرادی مثل بن لادن و طالبان و حکومت های دیکتاتوری با کلی طرفدار و جان بر کفان دیکتـــاتورها در منطقه خاورمیانه ، گواه اینست که یک جای کار میلنگه......

گاوپرست،در حد خودش حماقت داره،اما حماقتش اسباب جنایت گسترده نمیشه.

اما اسلام و یهودیت،در طول تاریخ بیشترین خون ها را ریخته اند،حالا با چه هدفی،همون خدایشان بهتر میداند.

اگر کسی منکر قضیه خونریزی این دو آیین در طول تاریخه و مدعیست دین دیگری بیشتر آدم کشته،بیاد بگه.

نمونه این را من تو دنیای مجازی زیاد دیدم.

شما فقط به همین یک سوال من جواب بدین،استدعا میکنم.

چگونه کسیکه پای ثابت تاپیک ختم صلوات است و روزی چندین صلوات نذر میکند،رکیک ترین و زشت ترین الفاظ نسبت به ناموس مردم به زبانش جاری میشود؟

دیگه از اون حرفا بودااااا عیسی پیامبر خدا بود اصحابش بهش خیانت کردن این ایراد از عیسی بود یا ادمای سست عنصر:w00:تو همه ی دوران ادما همین طور سست و بی وجدان بودن حالا اونموقع ها رسانه نبود همه چی تو خفقان بود:ws46:

در مورد خط اخرتم دلیل نمیشه یکی که ادعای دین داره بهت فحش داده نسبتش بدی به اون دین که، خود اون فرد اگه اطلاع داشت میدونس زنا زبان فحشه:ws37:ت

در مورد زرتشتی ها خیلی شنیدم و مهمترین خصوصیتی که نظر من رو جلب کرد صلح طلبیشون هست که واقعا قابل تقدیره... :icon_gol:

حامد هر چی رو تو زمان خودش بسنج بنظرت با اعراب که جنگاورای خوبی هم بودن میشد حرف از صلح زد؟ جایی که طرق بچه خودشو زنده به گور میکرد میشد از صلح حرف زد؟ اره زرتشت از صلح گفت چون تو زمانش این مشکلات نبود اما اسلام چی:banel_smiley_4:

این افراط در تسنن هم هست ، در یهودیت هم هست در مصیحیت هم هست ، من خداپرست هستم ولی به دین خاصی تعلق خاطر ندارم اما هر دینی در حد اعتدال باشه و به دیگران لطمه نزنه محترمه ، نصبت دادن این کار به کل تشیع اشتباه است ، مد شده به دین تاختن ، کلا ملت افراطی هستیم ، یا پای منبر عو عو میکنیم یا قرآن آتیش میزنیم :hanghead:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان تو همین انجمن میری تو پروفایل یک عده،میبنی عکس طرف را گذاشتند،نوشتن مولایم،سرورم و......

اصلا اونطرف آخر انسان،آخر هوشیاری، چرا یک انسان را اینقدر بالا میبرید که دیگه نشه آوردش پایین.

چرا بعضی ها دوست دارند همیشه صغیر بمانند که دیگران براشون تصمیم بگیرند !!!!

تا میاد حرف بزنه،همه میزنند زیر گریه،عکسشو جلوی خودش میگیرند بالا......

ما با ابن تفکر قداست پرور چه کنیم،بدجوری در آن گیرم !!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه اینطور نیست.

اگر انسان ها یک انسان دیگر را اونقدر بالا ببرند و برایش سگ شکاری محافظ بسیار بگمارند،نمیتونن آرمانشهر را پیاده کنند.

اگر خرد جمعی بر دیکتـــاتوری فردی بچربه،آرمانشهر ها به مرور زمان پیاده میشه. :a030:

تو واقعا فکر میکنی ادما اینقدر پاکن؟ ادما طماع تر از این حرفان، هر ادمی وقتی قدرت نداره اینا رو میگه وقتی برسه همه چی رو فراموش میکنه

به تعداد انگشتای دستم نمیرسن کسایی که اینطور نبودن

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما میگی تشیع با همه چی کار داره و خودتم میگی چون دین اکثر مردم اینجا اسلامه شما هر جای دنیا بری از ادماش میکشی ایا دلیلی داره چون دین اونا به صرف یه چیزیه پس اینه:banel_smiley_4:

مثلا یک کشور نام ببر که یک دینی به غیر از اسلام و یهود،بر آن حکومت کنه و مردمش را با اهرم دین زجر بده. :banel_smiley_4:

دیگه از اون حرفا بودااااا عیسی پیامبر خدا بود اصحابش بهش خیانت کردن این ایراد از عیسی بود یا ادمای سست عنصر:w00:تو همه ی دوران ادما همین طور سست و بی وجدان بودن

اولا نود درصد این ها افسانه است و من خوشم نمیاد درباره افسانه ها و وقایع تاریخی بالای چند هزار سال بحث کنم.

اما فقط یک نفر از دوازده نفر حواریون طبق همین قصه،به عیسی خیانت کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو واقعا فکر میکنی ادما اینقدر پاکن؟ ادما طماع تر از این حرفان، هر ادمی وقتی قدرت نداره اینا رو میگه وقتی برسه همه چی رو فراموش میکنه

به تعداد انگشتای دستم نمیرسن کسایی که اینطور نبودن

من میگم نباید بذاریم یکی همه کاره باشه،تو میگی طرف به قدرت رسید همه چیزو فراموش میکنه !!!!! :w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مثلا یک کشور نام ببر که یک دینی به غیر از اسلام و یهود،بر آن حکومت کنه و مردمش را با اهرم دین زجر بده. :banel_smiley_4:

اولا نود درصد این ها افسانه است و من خوشم نمیاد درباره افسانه ها و وقایع تاریخی بالای چند هزار سال بحث کنم.

اما فقط یک نفر از دوازده نفر حواریون طبق همین قصه،به عیسی خیانت کرد.

سرمدارای قبل این دوره مسیحیایی بودن که زدن کلی ادمو کشتن فقط زمان حالو نبین

ظلمی که کلیسا کرده کم نبوده از کار بقیه:banel_smiley_4:

تو میگی افسانه خیلیا باورش دارن (منم دارما:ws3:) وقتی از هر دوازده نفر یکی خائن باشه میون یه ملیون نفر چند تا میشه میون یه میلیادر چی:banel_smiley_4:همین جساب کنن ببین:banel_smiley_4:تو کلاس درسم همه با هم توافق ندارن تو گرفتی پیروان یه دین:banel_smiley_4:نظر سنجی استادم میشه از نظر یه عده خوبه از نظر یه عده بد ، حالا تو گرفتی پیغمبرو:banel_smiley_4:

من میگم نباید بذاریم یکی همه کاره باشه،تو میگی طرف به قدرت رسید همه چیزو فراموش میکنه !!!!! :w00:

ابما به گروه هم بشن مبان خودشونو درست کنن اون یکی رو خراب میکنن اخرش میشه م ج ل س خودمون:ws3:

لینک به دیدگاه
سرمدارای قبل این دوره مسیحیایی بودن که زدن کلی ادمو کشتن فقط زمان حالو نبین

ظلمی که کلیسا کرده کم نبوده از کار بقیه

جنایت کردند که کردند،مگه من ازشون طرفداری میکنم !!!!!! :banel_smiley_4:

همشون از اساس باطلند،چون دید توهمی نسبت به دنیا و انسان دارند،نه دید واقعی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حامد هر چی رو تو زمان خودش بسنج بنظرت با اعراب که جنگاورای خوبی هم بودن میشد حرف از صلح زد؟ جایی که طرق بچه خودشو زنده به گور میکرد میشد از صلح حرف زد؟ اره زرتشت از صلح گفت چون تو زمانش این مشکلات نبود اما اسلام چی

باشه تو زمان خودش میسنجم

مثلا همین چند روزپیش بخاطر اینکه یه نفر تو آمریکا قرآنی رو سوزونده بود تو افغانستان غوغایی شد و سر چند نفر رو بریدن و چندین نفر رو کشتند!

آیا بنظرت اگر این همه تعصب و حساسیت روی چند تا ورق نبود این اتفاقات میفتاد؟؟

من بهت قول میدم حتی اونوقت قرآنی هم سوزانده نمیشد!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

و اما عترت

اینها هم که موجوداتی ماوراء الطبیعی اند و از نورند

و ذات معصوم الهی فرشته ای دارند و صاحب ولایت تکوینی اند

و از جنس ما نیستند که اعمالشان برای ما سرمشق پیروی باشد

امام نیستند

ذاتهای مقدسی هستند که فقط نقششان این است

که با محبت و مدح و منقبت و نذر و وقف و زیارت و عزا و دعا

دلشان را بدست آوریم تا با نفوذی که در دستگاه خدا دارند

ترازوی عدل او را از کار بیندازند و در دفتر حساب و کتاب او دست ببرند

و سیئات مارا در ستون حسنات بنویسند

و یک عده پفیوز بنده باب نوکر مآب متملق جبون تبهکار را

که یا عمر را به ذلت و سکوت و تسلیم گذرانده اند و جیره خوار سفره ی جور بوده اند

و بازیچه جهل وهمدست عثمان یا کعب یا عبدالرحمان و وارث حقیقی معاویه

یا شریح یا شمر ، و پفیوزی بدتر از قمفوز ، با فاطمه زهرا محشور کند

و هم زانوی اصحاب سیدالشهداء بنشاند

وخود را نه پیرو که سگ خانه ی اهل بیت خواندن و برایش عوعو کردن

و به سبک هندی تا آخرین حد مبالغه در ذلت و خواری و چاپلوسی ، اظهار عبودیت و حقارت و زبونی کردن

من خاک کف پای سگ کوی همانم کاو خاک کف پای سگ کوی تو باشد

می بینیم هم ادب و شعر ، که عامل تلطیف روح و تکامل احساس است

ما را سگ می پرورد و هم مذهب که بزرگترین عامل کمال انسان

و کسب خلق و خوی خدا و جانشینی خداوند در طبیعت

و آنگاه چنین شخصیتی که سگ حاکم است و سگ معشوق است و سگ امام

باید در برابر قدرت تقیه هم بکند و در پیش عوام ، ریا

و حتی جرات این را هم نداشته باشیم ، که در عصری که بودائیها

و بت پرستهای صوفی زده مرتاض باز و مارپرست و گاوپرست و آتش پرست بر سر دنیا فریاد می کشند

و بر سینه ی قدرت جهان گلوله میزنند دفاع کنیم

منبع : کتاب با مخاطبهای آشنا دکتر علی شریعتی

• Like 3
لینک به دیدگاه
جنایت کردند که کردند،مگه من ازشون طرفداری میکنم !!!!!! :banel_smiley_4:

همشون از اساس باطلند،چون دید توهمی نسبت به دنیا و انسان دارند،نه دید واقعی.

:icon_gol:

باشه تو زمان خودش میسنجم

مثلا همین چند روزپیش بخاطر اینکه یه نفر تو آمریکا قرآنی رو سوزونده بود تو افغانستان غوغایی شد و سر چند نفر رو بریدن و چندین نفر رو کشتند!

متن بالا نمونه دیگه ای از کج فهمی خیلی از شیعه ها در دینه !

همشون دیدشون مسخرس

تو که ادعات میشه برو ادیان دیگه هم بخون همین یهودیا نیستن میگن ما نژاد برتریم بقیه واسه خدمت به ما افریده شدن:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

همشون دیدشون مسخرس

تو که ادعات میشه برو ادیان دیگه هم بخون همین یهودیا نیستن میگن ما نژاد برتریم بقیه واسه خدمت به ما افریده شدن:w00:

منظورت همه ی شیعه هاست ؟!؟!؟!

در ضمن من ادعا نمیکنم ، بحث من در مورد اعتقادات مزخرف مردم در مورد دینشون هست ، نه چیز دیگه ای !

• Like 1
لینک به دیدگاه
باشه تو زمان خودش میسنجم

پیانیست عزیز میشه دقیقا بگی کی کیو کشت؟؟تظاهر کننده ها مردم عادی رو کشتن؟نیروهای پلیس مردم رو کشتن؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورت همه ی شیعه هاست ؟!؟!؟!

در ضمن من ادعا نمیکنم ، بحث من در مورد اعتقادات مزخرف مردم در مورد دینشون هست ، نه چیز دیگه ای !

نخیر

من میگم همه این اعتقادایی که تو میگی ندارن همه شیعه نمیشینن بزنن تو سر و کلشون که تو داری اینجور میگی:w00:

بعدش اعتقاد مزحرف فقط تو شیعه هاس مگه:w00: چرا اینا رو پررنگ میکنی و بفیه رو کمرنگ:w00:

لینک به دیدگاه
پیانیست عزیز میشه دقیقا بگی کی کیو کشت؟؟تظاهر کننده ها مردم عادی رو کشتن؟نیروهای پلیس مردم رو کشتن؟؟

تو افغانستان به اعتراض اتش زدن قرآن در آمریکا به دفتر سازمان ملل حمله میکنن و چند نفر رو میکشن و ظاهرا 2 نفر رو سر میبرن!!

به همین سادگی... :icon_pf (34):

خواستم خبرش رو برات بذارم ولی متاسفانه بیشتر سایتها فیلی هستند :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...