Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ و اکنون ، که از گیر ادبیات سگ پرور و تصوف سفله پرور ، خدای مهربان خلاصم کرده است ، گرفتار اینها هستم که باز به نام مذهب و به بهانه ی دعا و شفاعت و توسل و ندبه این مردم را به سگ بودن دعوت میکنند و پیروان راه و رسم علی و حسین و زینب را بصورت سگان علی و حسین و زینب در میآورند و حتی جمع را بنام ندبه کردن و ندبه خواندن روی زمین به چهار دست و پا میخوابانند و در پای امام غایب که حضرتش را به بازی در مجلس احضار میکنند و بر روی منبر مینشانند ، به عوعو کردن وامیدارند و شعار تشیعشان را ما سگ توایم عوعوعو انتخاب میکنند و انگار العیاذ بالله اهل بیت پیغمبر خانواده ای ارمنی اند که سگ دوست داشته باشند و سگ در خانه راه دهند و نگاه دارند و بنوازند و لقمه دهند ! آنهم انسانی را که به شکل سگ درآمده است ! و بجای معرفت و کمال و عمل و جهاد و حرکت و ایثار و خدمت برای نجات خود دم می جنباند و موس موس میکند و تملق می گوید و میبینیم که چگونه این مذهبی که این انسان مادی خاکی را مقام خلافت خدائی می بخشد و او را امانتدار خاص خدا مینامد و مسجود فرشتگان میسازد و به وی فرمان میدهد که : خلق و خوی خدا را بگیر ! در دست اینان مذهبی میشود که انسان را خلق و خوی سگ میدهد و کلب آستان میخواهد . و وقتی کسی سگ میشود بهر حال سگ است و همه جا سگ است . سگ امام که هیچ سگ خدا . مگر سگهای کوچه ها و زباله دانها و خانه های ارباب سگهای خدانیستند؟ از این همه ذلت و ذلت و ضعف و ضعف و تسلیم و تسلیم و خلق و خوی دم جنبانی در برابر قدرت و برای لقمه ای نان و پاره ای استخوان و وحشی گری در برابر ضعف و پارس کردن بفرمان ارباب ، بستوه آمده ام . تحمل پذیر نیست که ملتی متمدن که از برجسته ترین ملتهای عزیز تاریخ بوده است و ملتی که در اسلام بزرگترین فخر را کسب کرده است و ملتی که در جهان مارک علی را بر پیشانی دارد ذلت و زبونی سگ را پیدا کند پاچه ضعفا را بگیرد و بر غریبه ها پارس کند و کنار در ارباب دم بجنباند و در اسلام سگ نجس است ولو سگ خاندان پیغمبر که از سگ بیزارند و سگ بازی را صفت یزید میشمارند . از کتاب با مخاطب های آشنا از دکتر شریعتی 15 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اینا مسائل افراطی دینه همین افراط هم هست که باعث اختلاف میشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من که خیلی کار خوبی میکنن. من بودم بهشون وعده بهشت میدادم به شرطیکه یک مسیر را بدوند و عر عر کنند و من را کولی دهند. دم کسیکه از این ملت گاگــول سواری میگیره گرم. 11 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ لطفا کارایی رو که بعضی افرادی که تایید شده هم نیستن از خودشون در میارن به اسلام و تشیع نسبت ندید. الان که تو دنیا مقام سگها از آدمها هم بالاتره که... جالب اینجاست که این ایرادات به اونها وارد نمیشه به گزارش شیعه آنلاین، مرحوم حضرت آیت الله میرزا جواد تبریزی(ره) که حقیقتا یکی از مراجع ولایی بود، روزی درروی منبر ازدست برخی مداحان گریه کرد. حجت الاسلام و المسلمین صادق سیاهکالی مرادی در حاشیه نشست اعضای جامعه مدرسین و اساتید سطوح عالی و خارج حوزه در گفتگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به این که انحرافات و بدعت ها به اساس عزاداری حسینی ضربه می زند، به بیان خاطره ای از آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی پرداخت و گفت: استاد عزیزمان مرحوم حضرت آیت الله تبریزی(ره) که حقیقتا یکی از مراجع ولایی بود. روزی از دست یکی از مداحان در روی منبر گریه کرد و فرمودند «برخی از مداحان می آیند و می گویند که مثلا من سگ حسینم! مگر امام حسین (ع) سگ می خواهد! اباعبدلله (ع) انسان هایی مثل حبیب، مسلم بن عقیل، علی اکبر، عباس بن علی و ... می خواهد ؛ کسانی که عارف به دین باشند و به معنای حقیقی انسان باشند. همه ما هم باید به چنین الگوهای راستینی تأسی کنیم و سعی نماییم نه در حرف و شعار، بلکه در عمل، امام حسینی باشیم و مهم تر این که حسینی باقی بمانیم. استادسطح عالی حوزه علمیه قم ادامه داد: به تعبیر استاد شهید مطهری در روزگار کنونی ما باید برای دروغ هایی که به امام حسین(ع) بسته اند، گریه کنیم! 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ با حرفت موافقم ولی اینجا هر کی میخواد معروف شه نمی دونم چرا به شیعه گیر میده کلی گفتم منظورم ادم خاصی نیست 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ با حرفت موافقم ولی اینجا هر کی میخواد معروف شه نمی دونم چرا به شیعه گیر میده کلی گفتم منظورم ادم خاصی نیست اینجا یعنی کجا؟!!! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا یعنی کجا؟!!! یعنی تو همه ی فروما اگه یکی بشینه از ظلمای هر دین دیگه ای جز اسلام بگه همه میان میگن شما اجازه ندارید توهین کنید و فلان و بسار و چه بسا دوستانی که اهل قلم هستن میان یه چهار خط مینویسن و استارترو از کرده ی خودش پشیمون میکنه بقیه هم پشت هم تنکس میزنن حالا یکی بیاد اسلامو نقد کنه همه میان دست و هورا و هی تشویق میکنن من نمیدونم چرا خرافات و کارایی که مدعیان دین اومدن درست کردن میزارید پای دین 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اولا ما هر دین دیگری نداریم. کلا از نظر اسلام،سه تا دین تایید شده است،یکی خودش و دیگری هم مسیحیت و یهودیت. درباره زرتشت هم اصلا اسلام و بنیانگذارانش نظری نداده اند. اما میرسیم سر بحث خودمان: اسلام نسبت به دو دین مسیحیت و یهودیت کاملتره،چون تاخر زمانی نسبت به این دو داره و چون اینها کاملا با تکامل فکری بشر مرتبطند،پس در میان ادیان نسبت داده شده به آسمان کاملترین است. تورات و انجیل که توهماتش خیلی بیشتره،اما علت اینکه کسی کمتر بهش میپردازه،اینست که حداقل در ایران کسی از پیروان این دو دین،آزار کمتری دیده. مثلا گاوپرستی یک دینه،من چرا تاپیک بزنم در نقد این حماقت؟ اون طرف سرش تو لاک خودشه و به من کاری نداره. اما تشیع آقایان با همه چیز شما کار داره،تو همه کارت میخواد دخالت کنه،نظر سیاســــی،اجتماعی،فرهنگی و..... را به زور بهت غالب میکنه. پس طبیعیه که در دنیای مجازی آماج حملات قرار بگیره. 9 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ با حرفت موافقم ولی اینجا هر کی میخواد معروف شه نمی دونم چرا به شیعه گیر میده کلی گفتم منظورم ادم خاصی نیست معروفیت که دلیل بر حقانیت نیست 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ تورات و انجیل که توهماتش خیلی بیشتره،اما علت اینکه کسی کمتر بهش میپردازه،اینست که حداقل در ایران کسی از پیروان این دو دین،آزار کمتری دیده. حالا مشکل از پیروان این دین ( اسلام ) هست یا از خودش؟؟ اینکه میگی طرف گاو پرسته ولی کاری به من نداره و سرش بکار خودشه یعنی گاوپرستی بهتر از اسلام هست یا اون شخص که پیرو اون دین هست بهتر از یک مسلمون؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ یک مکتب اگر مکتب درستی باشه،پیروانش هم اکثرا آدم های درستی به بار میان. ظهور افرادی مثل بن لادن و طالبان و حکومت های دیکتاتوری با کلی طرفدار و جان بر کفان دیکتـــاتورها در منطقه خاورمیانه ، گواه اینست که یک جای کار میلنگه...... گاوپرست،در حد خودش حماقت داره،اما حماقتش اسباب جنایت گسترده نمیشه. اما اسلام و یهودیت،در طول تاریخ بیشترین خون ها را ریخته اند،حالا با چه هدفی،همون خدایشان بهتر میداند. اگر کسی منکر قضیه خونریزی این دو آیین در طول تاریخه و مدعیست دین دیگری بیشتر آدم کشته،بیاد بگه. نمونه این را من تو دنیای مجازی زیاد دیدم. شما فقط به همین یک سوال من جواب بدین،استدعا میکنم. چگونه کسیکه پای ثابت تاپیک ختم صلوات است و روزی چندین صلوات نذر میکند،رکیک ترین و زشت ترین الفاظ نسبت به ناموس مردم به زبانش جاری میشود؟ اون مورد اخر رو موافقم. و اینکه دین برای بعضیها یه بازی شده برای سواری گرفتن از عده ای درحالی که خودشون به هر جنایتی دست میزنن! ولی حالا این سوال برای من پیش اومد که ایا مکتبی وجود داره که همه پیروانش و یا بهتر بگم اکثر پیروانش آدمهای درستی باشن؟ و اون چه مکتبی هست و دلیل اینکه تونسته افرادی رو چنین تربیت کنه چیه؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ولی حالا این سوال برای من پیش اومد که ایا مکتبی وجود داره که همه پیروانش و یا بهتر بگم اکثر پیروانش آدمهای درستی باشن؟ و اون چه مکتبی هست و دلیل اینکه تونسته افرادی رو چنین تربیت کنه چیه؟؟ در بین ادیان رایج در ایران،زرتشتی ها از نظر من از همه بهتر هستند. چه از نظر پایبندی به اصول اجتماعی،چه اصول فردی و اخلاقی،البته خرافات هم دارند اونهم به خاطر قدمت تاریخیش. اما در کل بهترین مکتبی که میتونه به آدم کمک کنه تا از تمامیت خواهی دست برداره،مکتب عقلانیت و خردگرایی است و هر فردی خودش باید بفهمه چرا کار خوبیو انجام بده،چرا کار بدیو انجام نده. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ یک مثال ملموس ترش،مکتب چنگیزخانی در مغولستان. چنگیز خان برای خودش یک مکتبی داشت ، آیا ما میتونیم بگیم مکتبش خوب بوده،مغول ها نمیفهمیدن؟ نه،اون مکتب مغول = کشتار و جنایت و آتش زدن،اشکال از کسی بود که به مغول ها اجازه ویرانی مخالفش میداد. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در بین ادیان رایج در ایران،زرتشتی ها از نظر من از همه بهتر هستند. چه از نظر پایبندی به اصول اجتماعی،چه اصول فردی و اخلاقی،البته خرافات هم دارند اونهم به خاطر قدمت تاریخیش. اما در کل بهترین مکتبی که میتونه به آدم کمک کنه تا از تمامیت خواهی دست برداره،مکتب عقلانیت و خردگرایی است و هر فردی خودش باید بفهمه چرا کار خوبیو انجام بده،چرا کار بدیو انجام نده. در مورد زرتشتی ها خیلی شنیدم و مهمترین خصوصیتی که نظر من رو جلب کرد صلح طلبیشون هست که واقعا قابل تقدیره... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مثال دیگر: شما چند تا قوم میشناسی که تو قرآن گفته باشه این قوم آدم های خوبی بودند،خدا بهشون پاداش داد. حالا چند تا قوم میشناسی که بگه این قوم فاسد بودند،خدا عذابشان کرد و زد پدرشان را درآورد. چرا اینهمه تاکید روی قوه قهریه یک موجود ماورایی میشه؟ چون تجربه نشان داده،انسان ترسو بسیار مطیع تر از انسان طماع به پاداش است. 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ فرض كنيم تمام اديان زمين از بين بروند و هيچ ديني وجود نداشته باشد...هيچ خدايي در ذهن انسانها نباشد.....اگر بخواهيم از نو براي انسانها مكتب و فكري تعريف كنيم چه پيش خواهد آمد؟اصلا" ميشه بدون چيزي شبيه دين زندگي كرد؟همه ميگن انسان نياز به خدا داشت .الان چطور؟به نظر شما الان نياز به خدا وجود نداره؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ فرض كنيم تمام اديان زمين از بين بروند و هيچ ديني وجود نداشته باشد...هيچ خدايي در ذهن انسانها نباشد.....اگر بخواهيم از نو براي انسانها مكتب و فكري تعريف كنيم چه پيش خواهد آمد؟اصلا" ميشه بدون چيزي شبيه دين زندگي كرد؟همه ميگن انسان نياز به خدا داشت .الان چطور؟به نظر شما الان نياز به خدا وجود نداره؟ مهمترین چیزی که امروز بهش نیاز است،کمبود انسانیت است. انسانیت مردم جهان امروز در دو چاه گمشده: 1- چاه تحجر و بیرون نیامدن از گذشته و تکرار جمله قال فلانی،قال فلانی....... 2- چاه بی بند و باری خود محوری. انسان امروز به خدایی محتاج نیست که بهش بگه اگه به دین من درآمدی حق نداری با سایر ادیان ازدواج کنی !!!!!!! بلکه به خردی نیاز دارد که بگوید هیچ آدمی نه از تو برتر است نه پست تر و هیچ انسانی بر تو ولایت و حکمرانی ندارد. دنیا را طوری بسازید که همه مساوی باشید و کسی برابرتر از شما نباشد. 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ این افراط در تسنن هم هست ، در یهودیت هم هست در مصیحیت هم هست ، من خداپرست هستم ولی به دین خاصی تعلق خاطر ندارم اما هر دینی در حد اعتدال باشه و به دیگران لطمه نزنه محترمه ، نصبت دادن این کار به کل تشیع اشتباه است ، مد شده به دین تاختن ، کلا ملت افراطی هستیم ، یا پای منبر عو عو میکنیم یا قرآن آتیش میزنیم 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مهمترین چیزی که امروز بهش نیاز است،کمبود انسانیت است. انسانیت مردم جهان امروز در دو چاه گمشده: 1- چاه تحجر و بیرون نیامدن از گذشته و تکرار جمله قال فلانی،قال فلانی....... 2- چاه بی بند و باری خود محوری. انسان امروز به خدایی محتاج نیست که بهش بگه اگه به دین من درآمدی حق نداری با سایر ادیان ازدواج کنی !!!!!!! بلکه به خردی نیاز دارد که بگوید هیچ آدمی نه از تو برتر است نه پست تر و هیچ انسانی بر تو ولایت و حکمرانی ندارد. دنیا را طوری بسازید که همه مساوی باشید و کسی برابرتر از شما نباشد. ممنون اسي اينايي كه پرسيدم واقعا" مدتيه كه تو ذهنم باهاشون درگيرم.... گفتم فرض كنيم انسان هيچ خدايي نمي شناسه....هيچ ديني وجود نداره...چطور ميشه از اين دو چاهي كه گفتي بيرون آمد؟نميشه انتظار داشت كه همه انسانها با عقل و درك خودشون راهي رو انتخاب كنن كه هدف اصلي باشه.......شما يه راهي پيشنهاد ميدي.من يه راه ديگه و اون يكي هم راه ديگه...هر كي هم سعي ميكنه حرف خودشو به كرسي بنشونه...اين خودش به مرور زمان به پيدايش مكتب و ايدئولوژي منجر نميشه؟...نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده