Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما بچه بودیم اینکارارو نمی کردیم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما بچه بودیم اینکارارو نمی کردیم به عقیده من، اینا همشون نابغه هستن. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به عقیده من، اینا همشون نابغه هستن. به عقیده من اینا همشون شیطون هستن:persiana__hahaha: من کلا بچه بودم خیلی بی سر صدا بودم... نابغه مم که میبینید در چه حده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اینها یه فصل کتک میخواهند تا آدم بشند لینک به دیدگاه
mahdarmohagh 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به نطر من نباید با این بچه ها اصلا برخورد بد کرد این بچه ها انرژی درونیشون زیاده باید سعی کرد این انرژی رو تو راه درستش قرار داد من یه نوه عمو دارم این شکلیه مادرش از دستش گریه میکرد ولی الان رفتن روانپزشک بهشون گفتن شبه نابغه است الان با راهنمایی روانپزشک باهاش خیلی خوب کنار میان 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ای جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننم چه بچه های خنگی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده