mohsen 88 10106 ارسال شده در 4 تیر، 2011 جاي همه شما خالي... خيلي وقت بود به اين اندازه نخنديده بودم...كلي خوش گذشت...كودك درونم بيدار شده بود و منو به بازي با بچه ها تشويق ميكرد.....از وسط بازي گرفته تا گرگم به هوا ....نه جنگل رفتيم و نه دريا.......جاده درياي شهر ما بخاطر داشتن مزرعه هاي كلزا و فضاي خوب براي بازي و ترافيك نبودن مكان خيلي مناسبيه كه معمولا" سيزده بدر اونجا ميريم.........دست به هيچي نزدم...فقط بازي كردم.داداشم كباب رو آماده كرده بود....به دلايلي نميخواستم برم...اما بعدش كه رفتم فهميدم چقدر برام خوب بود...... 9
VINA 31339 ارسال شده در 4 تیر، 2011 اسم سگشه:gol cheshmak: ایشششش چرا اسم غربی گذاشته دنی بیا ببینم ای غرب زده:w00: حالا اسم دختره یا پسره 5
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 اینم بگین سبزه گره زدید چه نیتی کردید من سلامتي برا همه رو آرزو كردم شما چي؟ 3
VINA 31339 ارسال شده در 4 تیر، 2011 من سلامتي برا همه رو آرزو كردم شما چي؟ نیت کردم تکلیفمم با خیلی چیزا و کسا مشخص شه و راهمو پیدا کنمبعدم واسه اطرافیانم بهترینا رو خواستم 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 4 تیر، 2011 منم به همراه خانواده خودمان و خونواده ی 2 تا از عمه هام رفتیم سرعین....سرعین یکی از شهر های استان اردبیله! چشمه های آب گرمو آش دوغو قلیونو آبگوشتش معروفه....ما هم از نعم سرعین فیض بردیم...یه سه روزی اونجا تلپ شدیمو 13 برگشتیم منزلمان...
captain 9274 ارسال شده در 4 تیر، 2011 ما که سبزه هامون رو قبل از سال تحویل که رفتیم شیراز همه رو بخشیدیم !! برای همین وقتی برگشتیم مازندران و توی 13 به دری که نرفتیم!! هیچی نداشتیم گره بزنیم پس آرزو و دعا هم نکردیم !!! 2
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 ما که سبزه هامون رو قبل از سال تحویل که رفتیم شیراز همه رو بخشیدیم !! برای همین وقتی برگشتیم مازندران و توی 13 به دری که نرفتیم!! هیچی نداشتیم گره بزنیم پس آرزو و دعا هم نکردیم !!! ايول ايول 1
captain 9274 ارسال شده در 4 تیر، 2011 میگن به علت ازدحام دختران دم بخت مهلت گره زدن سبزه ها تا 20 فروردین تمدید شده!! شاید ما هم فرصت دوباره ای برای آرزو و دعا کردن پیدا کنیم !! 1
danielo 15239 ارسال شده در 4 تیر، 2011 :ws28: شوهر نکرده؟ داره میترشه ولی شوهر نمیکنه. نژاد پرست هست.میگه فقط با نژاد خودم ازدواج میکنم. در اطرافش هم نژادش پیدا نمیشه. میترسم پیر دختر بشه :icon_pf (34): 1
VINA 31339 ارسال شده در 4 تیر، 2011 داره میترشه ولی شوهر نمیکنه.نژاد پرست هست.میگه فقط با نژاد خودم ازدواج میکنم. در اطرافش هم نژادش پیدا نمیشه. میترسم پیر دختر بشه :icon_pf (34): بگرد جفتشو پیدا کن بچه دار شن :w00:
danielo 15239 ارسال شده در 4 تیر، 2011 شما پایتختی ها دستتون باز هست. یک سگ نر امریکن کوکر اسپانیل ترجیحا سفید یا قهوه ای پیدا کردی تو پایتخت .یک ندا به من بده 1
VINA 31339 ارسال شده در 4 تیر، 2011 شما پایتختی ها دستتون باز هست.یک سگ نر امریکن کوکر اسپانیل ترجیحا سفید یا قهوه ای پیدا کردی تو پایتخت .یک ندا به من بده من سگ نمیشناسم عکسشو بزار دیدم میدزدمش 2
نسترن 2411 ارسال شده در 4 تیر، 2011 نی ریزی ها اکثرا میرن جایی به اسم دره پلنگان اما ما مریم جای دیگه ای به اسم گردنه لیرز امسال هم مثل هر سال اونجا بودیم زیر درختای بادوم هی خوریم وو خوردیم و بازی کردیم جاتون خالی خوش گذشت اما یادمون رفت چاغاله بادوم بخوریم حیف:4chsmu1:جالبه نه؟ آدم زیر درخت بادوم باشه چاغاله نخوره:4chsmu1: 5
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2011 میگن به علت ازدحام دختران دم بخت مهلت گره زدن سبزه ها تا 20 فروردین تمدید شده!! شاید ما هم فرصت دوباره ای برای آرزو و دعا کردن پیدا کنیم !! هر كي ميخواد آرزو بر آورده كنه ثبت نام كنه
ارسال های توصیه شده