mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ جسی کیه اسم سگشه:gol cheshmak: 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ جاي همه شما خالي... خيلي وقت بود به اين اندازه نخنديده بودم...كلي خوش گذشت...كودك درونم بيدار شده بود و منو به بازي با بچه ها تشويق ميكرد.....از وسط بازي گرفته تا گرگم به هوا ....نه جنگل رفتيم و نه دريا.......جاده درياي شهر ما بخاطر داشتن مزرعه هاي كلزا و فضاي خوب براي بازي و ترافيك نبودن مكان خيلي مناسبيه كه معمولا" سيزده بدر اونجا ميريم.........دست به هيچي نزدم...فقط بازي كردم.داداشم كباب رو آماده كرده بود....به دلايلي نميخواستم برم...اما بعدش كه رفتم فهميدم چقدر برام خوب بود...... 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اسم سگشه:gol cheshmak: ایشششش چرا اسم غربی گذاشته دنی بیا ببینم ای غرب زده:w00: حالا اسم دختره یا پسره 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اینم بگین سبزه گره زدید چه نیتی کردید 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اینم بگین سبزه گره زدید چه نیتی کردید من سلامتي برا همه رو آرزو كردم شما چي؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من سلامتي برا همه رو آرزو كردم شما چي؟ نیت کردم تکلیفمم با خیلی چیزا و کسا مشخص شه و راهمو پیدا کنمبعدم واسه اطرافیانم بهترینا رو خواستم 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منم به همراه خانواده خودمان و خونواده ی 2 تا از عمه هام رفتیم سرعین....سرعین یکی از شهر های استان اردبیله! چشمه های آب گرمو آش دوغو قلیونو آبگوشتش معروفه....ما هم از نعم سرعین فیض بردیم...یه سه روزی اونجا تلپ شدیمو 13 برگشتیم منزلمان... لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ما که سبزه هامون رو قبل از سال تحویل که رفتیم شیراز همه رو بخشیدیم !! برای همین وقتی برگشتیم مازندران و توی 13 به دری که نرفتیم!! هیچی نداشتیم گره بزنیم پس آرزو و دعا هم نکردیم !!! 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ ما که سبزه هامون رو قبل از سال تحویل که رفتیم شیراز همه رو بخشیدیم !! برای همین وقتی برگشتیم مازندران و توی 13 به دری که نرفتیم!! هیچی نداشتیم گره بزنیم پس آرزو و دعا هم نکردیم !!! ايول ايول 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ میگن به علت ازدحام دختران دم بخت مهلت گره زدن سبزه ها تا 20 فروردین تمدید شده!! شاید ما هم فرصت دوباره ای برای آرزو و دعا کردن پیدا کنیم !! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: شوهر نکرده؟ داره میترشه ولی شوهر نمیکنه. نژاد پرست هست.میگه فقط با نژاد خودم ازدواج میکنم. در اطرافش هم نژادش پیدا نمیشه. میترسم پیر دختر بشه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ داره میترشه ولی شوهر نمیکنه.نژاد پرست هست.میگه فقط با نژاد خودم ازدواج میکنم. در اطرافش هم نژادش پیدا نمیشه. میترسم پیر دختر بشه :icon_pf (34): بگرد جفتشو پیدا کن بچه دار شن :w00: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ شما پایتختی ها دستتون باز هست. یک سگ نر امریکن کوکر اسپانیل ترجیحا سفید یا قهوه ای پیدا کردی تو پایتخت .یک ندا به من بده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ شما پایتختی ها دستتون باز هست.یک سگ نر امریکن کوکر اسپانیل ترجیحا سفید یا قهوه ای پیدا کردی تو پایتخت .یک ندا به من بده من سگ نمیشناسم عکسشو بزار دیدم میدزدمش 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ نی ریزی ها اکثرا میرن جایی به اسم دره پلنگان اما ما مریم جای دیگه ای به اسم گردنه لیرز امسال هم مثل هر سال اونجا بودیم زیر درختای بادوم هی خوریم وو خوردیم و بازی کردیم جاتون خالی خوش گذشت اما یادمون رفت چاغاله بادوم بخوریم حیف:4chsmu1:جالبه نه؟ آدم زیر درخت بادوم باشه چاغاله نخوره:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ میگن به علت ازدحام دختران دم بخت مهلت گره زدن سبزه ها تا 20 فروردین تمدید شده!! شاید ما هم فرصت دوباره ای برای آرزو و دعا کردن پیدا کنیم !! هر كي ميخواد آرزو بر آورده كنه ثبت نام كنه لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ داريم به بيستم فروردين نزديك ميشيم ها كسي نبود؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده