samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ازم پرسید : دوستم داری ؟ گفتم : آره گفت : چقدر ؟ گفتم : از اینجا تا خدا ... اشک توی چشاش جمع شد و گفت : مگه نگفتی که خدا از همه چیز به ما نزدیکتره ؟! ------------------- ای خدای بزرگ به من کمک کن که هر وقت خواستم درباره راه رفتن دیگری قضاوت کنم قدری با کفشهای او راه بروم ------------------- آنجه را که دوست داري بدست آور وگرنه مجبور ميشوي آنجه را که دوست نداري تحمل کني . هميشه باور داشته باش که خدا تو را فراموش نمي کند حتي اگر تو او را فراموش کرده باشي ------------------- ماكسيم گوركي : دروغ آيين اربابان و بردگان , و حقيقت خداي انسان هاي آزاد است . ------------------ فاصله بين مشکل و حل آن يک زانو زدن است ، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا . . ------------------ روزي شخصي در حال نماز خواندن در راهي بود و مجنون بدون اين که متوجه شود از بين او و مهرش عبور کرد مرد نمازش را قطع کرد و داد زد: هي چرا بين من و خدايم فاصله انداختي مجنون به خود آمد و گفت : من که عاشق ليلي هستم تو را نديدم تو که عاشق خداي ليلي هستي چگونه ديدي که من بين تو وخدایت فاصله انداختم ------------- خدایا کمکم کن دیرتر برنجیم، زودتر ببخشیم، کمتر قضاوت کنیم، و بیشتر فرصت بدهیم... --------------- در کودکی بازی در جوانی مستی در پیری سستی پس کی خدا پرستی؟ خدایا کمکم کن که هرچه میشکنم (دل) نباشد . --------------- انسانهایی که برای رضای خدا تواضع میکنند خدا انها را رفیع میگرداند. --------------- خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان اما به قدر فهم تو کوچک میشود و به قدر نیاز تو فرود میآید، و به قدر آرزوی تو گسترده میشود، و به قدر ایمان تو کارگشا میشود ---------------- خدايا مرا به بزرگی چیزهایی که داده ای آگاه و راضی کن تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را به هم نریزد ----------- مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان. 9 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ عالی بودن mer3ooooooooooooo لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده