Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد، ۱۳۹۴ خداوند رحمتشون کنه، برای همه رفتگان طلب مغفرت دارم :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد، ۱۳۹۴ کامیار دعا کن معصومه برگرده.... 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد، ۱۳۹۴ هر کس در این دنیا شخص منحصر به فردی است که خداوند برای او برنامه خاص او را مقرر کرده است . در حقیقت ، قطعه ای است از پازل آفرینش که فقط به شکل و جایگاه خود تعلق دارد و فقط با همان نقش و اندازه خود می تواند در جایگاه خود قرار گیرد . 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۴ چیطوریایی ریفیق ما رو نمبینی خوشحالی؟! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۴ ما را همه شب نمیبرد خواب ... جات بهترین جا . دعا کن جای منم یه جای خوب شه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۴ بنام خداوند رحمان و رحيم خداست كه معبودي جز او نيست زنده هست و برپادارنده نه خوابي سبك او رو فرو ميگيرد و نه خوابي گران .. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۴ چه خوب نوشتی علی... خدارحمتت کنه کامیار... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ بهمن، ۱۳۹۴ سلام رفیق.... بی معرفت شدم.... ببخش... شب جمعس.... خدابیامرزدت... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ بهمن، ۱۳۹۴ در قید غمم ، خاطر آزاد کجایی ؟ تنگ است دلم ، قوت فریاد کجایی ؟ با آنکه ز ما هیچ زمان یاد نکردی ای آنکه نرفتی دمی از یاد کجایی ؟ خدایش بیامرزد 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ بهمن، ۱۳۹۴ کامیار....ترم داره شروع میشه....برام دعا کن....سنگین شد این ترمم... خدا رحمتت کنه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن، ۱۳۹۴ تو بیداری...و ما همه خوابیم... تو آزادی...و ما هم در بند... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ بهمن، ۱۳۹۴ میدونم هر جا هستی جات بهتر از جاییه که من هستم خوشابحالت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده