آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خوشحالم که هنوز خیلیا به یادتوننخدا رحمتتون کنه:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ♥♥♥♥♥ همیشه هستی...میدونم... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام كاميار منم ديگه دارم ميام پيشت.. تنها نيستي.... نميدونم كي.. ولي دير نيست.. به زودي.. اومدم منو يادت بيادااا.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ كاميار دعا كن خدا يه شانس ديگه بهم بده.. اين اخرين شانس منه.. وگرنه ديگه حتمي.........ذره ذره وجودمو ميبينم دارم اب ميشم.. خودم اطرافيانم خسته شدم.. خيلي 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ ♥♥♥♥♥ خدا بیامرزدت.... دعام کن... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ هر تاپیک معماری اسمت هست....♥♥♥♥ همیشه هستی... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ شکسته ام میفهمی؟ به انتهای بودن رسیده ام! اما اشک نمیریزم، پنهان شدم پشت لبخندی که خیلی درد میکند... !!! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ انقدر دلم گرفته.... حق ندارم گریه کنم.... مگه جز گریه واس دختر چیزی هست که ارومش کنه؟ برام دعا کن... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سالگرته کامیار شرمندتم نتونستم تاپیک بزنم... کامیار داغونم....شکستنم کامیار دعام کن...الان بهوش اومدم با بدختی گوشی دادن بهم... خدا رحمتت کنه. 94/2/6 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ايميلاتو خوندم.. ايميلايي كه نوشته بودي.. كلي تو بيمارستان گريه كردم.. چقدر دير دستم رسيد ولي خوندم. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیروز سالگرد داییم بود عین تو زود رفت پیش خدا.... 2روز مونده بود عقدش فقط... خدا بیامرزدتون... 2 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم نمیشناختمش خدا رحمتش کنه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلاااام خیلی بی معرفتم میدونم.ببخش. برام دعا میکنی که.... محتاج دعاهای شمام من .... خدا رحمتت کنه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده